שילוב תוספים

רשף13

New member
שילוב תוספים

שלום, יש לי את המוצרים הר"מ של סולגאר : קומפלקס B ברזל חומצה אלפא ליפואית סיבי פסיליום באבקה לציתין HNS לטיפול בשיער, ציפורניים ועור בנוסף, אני נוטלת אלטרוקסין במרשם בבוקר על קיבה ריקה שעה לפני הארוחה. כרגע אני סובלת בעיקר מעצירות ובעיות עיכול. אשמח אם תוכלי לפרט איך נכון לשלב בין המוצרים, מבחינת שעות נטילה, אחרי/לפני ארוחה, שילוב בעייתי בין כדורים. תודה !

שילוב תוספים

רשף שלום רב, * כ-3-4 שעות לאחר נטילת האלתרוקסין קחי את הפסיליום ושתי עימו הרבה מים (לפחות 2 כוסות מלאות). * בארוחת צהריים ובמרחק של שעתיים לפחות מנטילת הפסיליום קחי את הקומפלקס B, חומצה אלפא ליפואית ו-HNS. * בארוחת הערב קחי את הברזל ואת הלציתין מקווה שעשיתי קצת סדר. אני ממליצה לך להוסיף לתוספים שאת נוטלת פרוביוטיקה - חיידקים טובים- מולטי ביליון דופילוס של סולגאר. הנחיות: 1-2 כמוסות ביום, עם הארוחות. תוספת פרוביוטיקה מסייעת לפעילות תקינה של מערכת העיכול. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל

רשף13

New member
שאלה נוספת

עדי שלום, תודה על התשובה המהירה. שאלה נוספת - איך ניתן לשלב גם קרניטין בסדר היום הזה ? תודה

ל-קרניטין

רשף שלום, האם את מבצעת פעילות גופנית? אם כן, טלי את הל-קרניטין כשעה לפני אימון. אני ממליצה לשלב עם מעט קפאין אשר מסייע להגברת שריפת השומן. אם לא , טלי כשעה לפני ארוחה גדולה . גם כאן את יכולה לשלב עם מעט קפאין. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, יום טוב, עדי ישראל

למעלה