שילוב של צאט מבוסס MIRC

odigo

New member
שילוב של צאט מבוסס MIRC

שלום, אני מחפש מידע על הוספת צ´אט מבוסס MIRC באתר שלי. אודה אם יש למישהו מידע או הפניה למידע.

havlaz

New member
אין דבר כזה

צ´ט מבוסס מירק, יש דבר כזה צ´ט מבוסס IRC מירק היא קליינט, יש גם xirc ו Zapirc וגם הם יודעות להכנס לרשת הIRC והתוכנות לא מוגבלות
כדי לשים באתר שלך צ´ט צ´ט, כמו בתפוז, תצטרך ממשק רשת, ג´אווה ישמש הכי טוב.

odigo

New member
קודם כל תודה ! עכשיו.....

האם שימוש בשרת IRC הוא חינם ? היכן אני יכול לקבל יותר מידע על נושא זה ? אני מעוניין לבנות צאט מבוסס ג´אווה כמובן אך לצערי אינני יכול להפעיל צד שרת בספק האחסון שלי לכן אני מחפש שרתים שנותנים להריץ צד שרת אצלם. אני מאד אודה לך אם תוכל לתת עוד פרטים בנושא ! שי

havlaz

New member
ג´אווה הוא לא צד שרת

ג´אווה הוא אפלט, ותיכנות של דבר שמתאים לרשת עולה הרבה מאוד כסף, והרבה שעות עבודה. ישנו אפלט שמוכרים נטפאן שעולה 999 דולר. שימוש בשרת IRC הוא חינם כדי להפעיל שרת IRC משלך תצטרך שרת פרטי, או שאלל לא ספק אכסון! וזה גם דבר שדורש ידע, ותחזוק, ולא יפרצו לך, יזיקו לך, ויגרמו לך להפסדים. אני יודע שבקרוב בבול יעלה שרות מלא כזה.

odigo

New member
אז לפי מה שאתה אומר....../images/Emo7.gif

אז לפי מה שאתה אומר שאם אני רוצה צאט אני חייב לבנות אותו מבוסס ASP ואין לי אפשרות להריץ צאט ג´אווה מקצועי טוב ללא שרת שלי. האם יש פתרונות נוספים ? האם מומלץ לבנות תוכנת צאט מבוססת C עם בקשה להתקנת Active X מהמשתמשים. (יש חסרונות ??) דיברתי עם נטפאן אבל הם מוכרים רק את אותה אפליקציה שגם אני יכול לפתח וצריכה שרת יעודי להתקנה. מקווה שיש פתרונות !

havlaz

New member
חס וחלילה!

לא אמרתי ASP!
אמממ, כמובן שיש חשבונות באקטיבX הרבה אנשים לא יתקינו אני למשל, לא ילך להתקין אקטיבX בשביל צ´ט שראיתי באיזה אתר. מה גם שבדרך כלל ג´אווה זה למשתמשים בסיסים, ולך תן להם לראות הודעה שאומרת שהולכים להתקין להם משהו במחשב. נכון, נט פאן צריך שרת יעודי בשבילו. צריך להיות ברשת שרותים חינמים, לא הזדקקתי להם אף פעם, אז לא מכיר הרבה. בקרוב בול יציעו, תישאר בקשר

Ibanez

New member
אחי הצ´אט של נטפאן הוא בג´אווה

וכל מי שיודע ג´אווה ברמה גבוהה יכול לבנות כזה

havlaz

New member
דההה, באמת?

תמיד חשבתי שהוא בנוי מקורנפלקס
לא אמרתי שאי אפשר לבנות, אבל צריך ידע מעמיק בנושא, והרבה עבודה.

Ibanez

New member
כדאי אבל לא חייב ג´אווה

אפשר גם להשתמש בשפות תכנות כמו ASP,PHP וכדומה אפשר גם בפלאש להתחבר לשרת אי אר סי לא צריך לנעול אפשרויות

odigo

New member
צאט ב ASP זה על הפנים אבל ...

אני חייב צאט טוב שניראה גם מקצועי וצאט ב ASP זה ממש על הפנים. וצאט בפלאש שוב צריך להתחבר לשרת IRC שכמו שהבנת אין ברשותי... האם יש פתרונות ?

havlaz

New member
אמרתי כדאי ג´אווה

כדאי שתוריק מהפרק את שפות צד השרת php,cgi,asp זה הדבר הכי אידיוטי לעשות וזה יפעל הכי גרוע שיש (אם בכלל זה יפעל כמו שצריך) האמת שמעתי על פלאש, אבל עוד לא ראיתי דוגמא חייה אבל אמרו לי שזה גם לא משהו.. הפתרון הכי טוב הוא קליינט!
אם לא.. אז ג´אווה

Ibanez

New member
אפשר גם בפלאש

אפשר לשלב פלאש ושפת תכנות ואז זה לא יהיה כלכך אידיוטי :) אל תגיד סתם דברים תחשוב עליהם עוד פעם

havlaz

New member
~חושב~

חשבתי, והגעתי שוב למסכנה ששפת צד שרת עם שרת IRC זה דבר דפוק

Ibanez

New member
תחשוב שוב

אם היית חושב על זה טוב היית מגיע למסקנה שצ´אט אי אר סי בפלאש יחד עם עוד שפת תכנות יהיה חי יפה מגניב ואולי יותר יפה מג´אווה

boss1

New member
חבלז עידכון!

אפשר להכניס לאתר צאט שזה כאילו מירק דוגמא אתב בונה שרת מירק ואיך שהוא מכניס אותו לאתר אבל לא יהיו שם את הפקודות שיש במירק חבר שלי עשה כזה דבר הוא שם מירק באתר לזה אתה מתכוון?????? לשים מירק באתר????? בצורת צאט?????

havlaz

New member
אין דבר כזה

אולי אם תיתן דוגמא נוכל לעזור לך. ישנה אפשרות לשים לינק לשרת IRC כותבים בלינק irc://irc.bool.co.il וזה יחבר תמירק הפעיל לשרת.

למעלה