שילוב ילד מיוחד בגן רגיל

עטרת

New member
שילוב ילד מיוחד בגן רגיל

אני צריכה חומר או שמות של אתרים בנושא של: "האם לשלב ילד עם צרכים מיוחדים בגן רגיל". אם למישהו יש נסיון בנושא אשמח לשמוע. תודה מראש

דליה.ד

New member
שילוב והמחיר

שלום עטרת. יש לי נסיון רב עם שילוב, אני מחנכת כיתת חינוך מיוחד של חריגויות קשות. יש לנו 6 תכניות שונות לשילוב שמופעלות אצלי בכיתה, משילוב של ילד בכיתה מקבילה, דרך שילוב כיתתי עם הכיתומ המקבילות, שילוב בחינוך הבלתי פורמאלי, חונכויות וכו´. להשמה בחינוך המיוחד יש מחיר ולשילוב יש מחיר. תלוי איפה הילד משלם את המחיר הגבוה ביותר. חשוב בכל מקרה לתת לילד את קבוצת השווים שלו שלא ירגיש תמיד שונה. השילוב מצריך מורת שילוב שיודעת איך לעבוד, ליווי מתמיד של פסיכולוג ועבודה ארוכה ויסודית עם הכיתה. יש גם שילוב עם סייעת שגם הוא שונה ובעייתי. אם תרצי פירוט ממוקד נא שאלי. אשמח לעזור. יהיה לי יותר קל לתת תשובה אם תפרטי את הצרכים המיוחדים של הילד. תוכלי לעשות בפרטיות באימייל שלי: [email protected] בהצלחה!

shiri96

New member
אתר שילובים

תוכלי למצוא מידע באתר שכתובתו מצורפת

שלום עטרת וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

קודם כל נעים להכיר ויופי שבאת. שנית בני נמצא בגן רגיל למרות שהוא נחשב לדרגה א´ (גם היפראקטיבי, גם לקות למידה חמורה, גם הפרעה מוטוסנסורית) והטריק הוא בגננת - הגננת היא אישה שעבדה שנים ארוכות בגן משולב והיא בעלת נסיון, היא עושה את השילוב בין בני ועוד ילד עם בעיה אחרת (קשה יותר יש לציין) לבין שאר הילדים בצורה מדהימה. אבל - לא תמיד זה עובד, יש ילדים שהלכו אחורה כתוצאה מזה. כך שצריך לבדוק כל מקרה לגופו. שוב ברוכה - הבאה הבאה! אפרת

ילד עם צרכים מיוחדים

עטרת שלום, יש לי חומר עבורך אבל תצטרכי לחזור אלי כדי לתת לי מספר פקס או כתובת אני אצלם עבורך חומר רלוונטי ואשלח לך. אלה מאמרים אקדמיים בנושא כאשר הרעיון המרכזי הוא ששילוב ילד חריג בחברה הוא רצוי ונחוץ. אם את אכן מעונינת, שלחלי את הפרטים בדוא"ל שלי. בברכה, נחמה

למעלה