שילה?

טל-יה

New member
שילה?

מתי את שבה כבר?
לא חסר לך ישיבות ב -
גרג? השוקוליטה שלך ואני עם הקפה קר מאוד עם תופסת איירש קרים או הסלט המוקפץ עם רוטב מנגו ביחד עם הנסחף והשיחות של שתינו או שלושתינו?

zahavashanny

New member
טלוש שילה בזה הרגע יצאה לכיוון |מטו

שדה התעופה, בני לקח אותה . וכל השאר יסופר בפי שילה ממחר אני מאד מקווה שהיא נהנתה אנחנו נהננו מאד מהביקור שלה. ממני פה בנירובי שנה טובה וחג שמח

טל-יה

New member
אין מצב בכלל

כמו ששילה התרגשה מאוד בטרום ה -
יסה שלה אלייך ואני בטוחה במליון אחוזים שארחת אותה כיד ה -
את ובני ביתך והשעמום של נירובי
שאת מציינת אותו כאן בדרך כלל נמוג עם הטיולים שערכתם אני בטוחה שהיא מתרגשת גם בחזרתה הביתה לארץ, לבית, לפינה שלה, לשני שלה, ולחברים שלה כאן... ולשיחות שלנו , מקווה שהכרת מקרוב ולא במפגש של חמש שעות אישה חברותית נעימה
ובטח תספר לנו את החוויות שלה. אז עכשיו מצפים אנחנו שתבואי אלינו קצת הגיע הזמן את לא חושבת?

zahavashanny

New member
אכן השתדלנו כמיטב יכולתנו../images/Emo24.gif|4u

ואני אכן מגיעה ב7 לאוקטובר וכמובן אגיע גם אליכם שם בחיפה. וכל השאר יסופר בפי שילה עצמה. ממני פה בנירובי שנה טובה וחג שמח

magy

New member
שילה תכתוב??????

שתי שורות לא מספיקות.......... שתשב ותכתוב לפחות שני עמודים.........לפחות......

שילה1

New member
בסיידר..רק תנו לי זמן...../images/Emo8.gif

רק התארגנתי..וכאן עושים הכל לבד.. ממש קשה! זהבוש..הכל בסיידר? התוכניות מומשו? מקווה שכן...

שילה1

New member
יוה ו גדי-יה...לא שכחתי..

יו ב´ בבוקר..בשעה הרגילה ובמקום הרגיל. חושבת שגם שחקני הכדורגל הרגילים יופיעו. ואלי סוף כל סוף ייקנו לעצמם,העניים האלה,מצית???

שילה1

New member
גדי-יה..לא שכחתי..../images/Emo9.gif

יום ב´ בשעה הרגילה הגרג.. חושבת ששחקני הכדורגל הקבועים יופיעו. ואולי..אחרי הנצחן..כבר קנו לעצמם מצית,ולא יטרידו את שתינו כל 10 דקות???

למעלה