שילה תתארח במופע של יפעת נץ במרתף10 בינואר

שילה תתארח במופע של יפעת נץ במרתף10 בינואר

יום ה', 10.1, 22:00 ------------------------- יפעת נץ - "בכל זאת האור" אורחת מיוחדת: שילה פרבר יפעת נץ היוותה את אחת הצלעות בהרכב הרוק הנשי המצליח ביותר "המכשפות". בשנים האחרונות היא מופיעה ברחבי הארץ ואוספת החומרים לקראת אלבום סולו ראשון. לאחרונה החלה בחזרות לקראת כניסתה לאולפן להקליט את אלבומה יחד עם המפיק המוסיקלי עובד אפרת. במופע, שירים מתוך האלבום שבדרך שאת רובם כתבה והלחינה נץ, המדברים על אהבה, אכזבה, אובדן ועוד. היא תארח את שילה פרבר ותגובה בהרכב הכולל כמה מהמוסיקאיות הטובות בארץ. יפעת נץ - שירה אלונה דניאל (טאטו, קורין אלאל) - תופים ליעד שר (LadyD) - גיטרה חגית שפירא (קורין אלאל) - בס מעיין הירשביין (קרבות ראווה) - פסנתר מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

../images/Emo45.gif

משתתף בצערנו.

utopia 111

New member
למה בחיפה אבל ?

שילה ומעיין על אותה במה ??? איך לעזאזל אני אגיע לחיפה ?

היי! חשבתי על אותו דבר...שילה VS מעיין

שילה ומעיין על אותה במה... צריך עכשיו לחבר ביניהם שיהיה הופעה של קרבות ראווה מארחות את שילה.. זה פשוט יהיה ענק.

utopia 111

New member
אני לגמרי בעד

רק שצריך להביא אותן להופיע ביחד במרכז, אוי, כמה זמן שלא ראיתי את מעיין ועינב על במה, זה כל כך עצוב. ויסלחו לי תושבי/ות הצפון, זה לא משהו אישי נגדכם, פשוט גם שילה וגם מעיין (וגם עינב !) על במה אחת זה סוג של חלום רטוב

בהחלט. בתמונע.

הרי שילה לא ממש יוצאת משם, וגם הן נהגו להופיע שם, לא? לצערי, ראיתי אותן רק פעם 1, אבל לפחות זכיתי לזה, הן באו ירושלימה, לסינדרום עליו השלום, ואני בהחלט מתגעגע.

utopia 111

New member
הן באמת מופיעות בעיקר שם

את מעיין ראיתי בפעם הראשונה עוד לפני קרבות ראווה, היא הופיעה לבד בבלום בר, ואח"כ כמה פעמים בתמונע ..... האמת שגם לשילה וגם למעיין ממש מתאים להופיע בתמונע, למרות שמאוד נהניתי בלבונטין כי היה די אינטימי והיה רושם שהיא מרגישה עם זה יותר נוח, אבל יש משהו ממש כיפי בתמונע. צריך לדבר איתן על איזו הופעה משותפת, זה יכול להיות ממש נחמד.

pishkashit

New member
רחוק רחוק....

אבל נשמע מעניין
..... תהנו למי מבינכן שהולכת....

אני חושש

שלא כל כך נעלבתי
הרוב בנות, אם לא בנות אז הומואים, אם לא הומואים אז...
אני כ"כ סטיגמתי וצריך לצאת מהמחשב! B.

אני חושש

שלא כל כך נעלבתי
הרוב בנות, אם לא בנות אז הומואים, אם לא הומואים אז...
אני כ"כ סטיגמתי וצריך לצאת מהמחשב! B.

למעלה