שילה פרבר - 8.12.06

N o l o g o

New member
שילה פרבר - 8.12.06

אחרי קרוב לחצי שנה החלטנו שחוזרים לשגרת הופעות.. התחלנו עם דניאל סלומון בתמונע שבא לנו ממש בטוב..וגם באותו מופע הופיעה דנה עדיני כאורחת לשיר המדהים המשותף לשניים..
והמשכנו עם שילה פרבר [שפה תודתנו לפורום על הכרטיס שעזר לנו להגיע לשני ההופעות המדהימות ההאלה], לא היינו בהופעה של שילה המון זמן.. ההופעה האחרונה הייתה מדהימה..היא שרה את כל השירים הישנים והטובים..שנגענו שכל אחת מאיתנו קצת הרבה.. היא עולה לבמה, אנחנו מתות לדעת את הפלייליסט, אך מעדיפות להשאר במתח עד הסוף.. שילה הייתה חמודה כהרגלה..היו כמה תקלות..אבל בגדול הייתה הופעה ממש נחמדה.. היא שרה המון שירים מהדיסק הישן והחדש ושיר מהמופע המשותף עם נורית גלרון, היא דיברה הרבה על בני סלע ועל שתפסנו אותו וכמה שעכשיו הרבה יותר בטוח..[או שלא] אבל לצערי, יצאנו מההופעה עם הרגשת החמצה..היא לא שרה את השירים שלשמם באנו [ חוץ מאת גשם], שיגעו בנו כמו בכל הופעה של שילה.. אני מקווה שבהופעה הבאה שלה היא תחזור לפלייליסט הרגיל.. נכון שצריך לגוון אבל להוריד שירים כלכך טובים זה קצת חבל.. הפלייליסט יתווסף בשעה מאוחרת יותר מפאת היותי בבסיס..=\
ויום טוב..=)

hila3000

New member
תודה על הסיכום

מלא זמן לא הייתי בהופעה של שילה..גם אני רוצה

pishkashit

New member
*9.12.06 ../images/Emo3.gif

פלייליסט ההופעה- פרח קיר לונדון בוא כמו אורח אסור זה אסור רק לנו כורש 11 בואי נוריד לך את הכתר. שיר חדש העיר הגדולה נגיעה אחת רכה - של נורית גלרון גשם.. מגי תאספי אותי מהרצפה. איזה זהב - יום אחד גם את תמותי אדם חופשי - שימו לב חניון אלף רסיסים

lonely TearDrop

New member
שילה שילה

כמוך לא הייתי בהופעה של שילה המון זמן (משהו כמו שנים למען האמת..) ואת האלבום השני לא הכרתי, לכמה רגעים גם שכחתי שיצא אחד כזה למרות שרוב השירים בהופעה היו בשבילי התנסות ראשונה, נהנתי מכל רגע, מכל תקלה, מכל דיבור בין השירים, ומכל אחד מהשירים. נהנתי, התרגשתי וצחקתי המון.. שבוע אח"כ (ביום שישי) הלכתי וקניתי את האלבום השני שלה, הוא מצויין אבל אין אין אין כמו הופעה שלה...

mor the only

New member
שילה../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif

אבל לפחות היא גיוונה והחליפה את כל הפלייליסט.. ולא נשארה עם הקבוע.. בכל זאת אני בטוחה שהיה כיף

למעלה