שילה בלבונטין 2.12
U utopia 111 New member 30/11/07 #19 הממממ .... יכול להיות ../images/Emo10.gif התכונתי שיגיע יום ראשון הקרוב, אני לא משהו עם תאריכים..... בכל מקרה, אני שם ! מישהו יודע כמה עולה כרטיס ?
הממממ .... יכול להיות ../images/Emo10.gif התכונתי שיגיע יום ראשון הקרוב, אני לא משהו עם תאריכים..... בכל מקרה, אני שם ! מישהו יודע כמה עולה כרטיס ?
U utopia 111 New member 30/11/07 #20 אוקיי, אני יודע כמה עולה כרטיס זתומרת, קראתי את המשך האשכול .... אני גם לא משהו בכל מה שקשור לפורומים
אוקיי, אני יודע כמה עולה כרטיס זתומרת, קראתי את המשך האשכול .... אני גם לא משהו בכל מה שקשור לפורומים
S s m o k y 18 New member 30/11/07 #14 באיזה שעה אבל? http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=149991 www.myspace.com/idansaban
S STANLEY CLIMBFALL New member 2/12/07 #21 לדעתי זה יהיה ישיבה.אבל זו רק השערה. למרות שהפעם היחידה שהייתי שם זה היה הופעה של אפרת בן צור וזה היה עמידה, למרות שבתמונע ובסינדרום, ואני מניח שבשאר המקומות שבהם אפרת הופיעה, זה היה ישיבה. אבל ההופעה הערב מוגדרת כאקוסטית.
לדעתי זה יהיה ישיבה.אבל זו רק השערה. למרות שהפעם היחידה שהייתי שם זה היה הופעה של אפרת בן צור וזה היה עמידה, למרות שבתמונע ובסינדרום, ואני מניח שבשאר המקומות שבהם אפרת הופיעה, זה היה ישיבה. אבל ההופעה הערב מוגדרת כאקוסטית.