שילדת קרבון.

tal daniel

New member
שילדת קרבון.

הי לכולם. בעתיד הקרוב חושב אני להחליף את שילדת האופניים(כן לאחר רומן ארוך עם שילדת ה- KHS שלי אני מחליט "לנטוש" אותה). אני מעוניין בהמלצות על שילדות מסויימות ואשמח לשמוע גם על ניסיון טוב או מר שחוויתם עם שילדת קרבון, כמו כן אשמח עם תתחשבו בכל הפרמטרים ממשקל, חוזק,בלימת זעזועים,מחיר ועוד..השאלה אינה מיועדת למשווקים ועוזריהם. תודה.

tal daniel

New member
נ.ב

חשבתי על שילדת ARAGON 18 דגם PLATINUM-HDS. איך???????????כדאי???????????

natibergman

New member
ג'אינט TCR 1 או ADVANCED

שלדת מונקוק, קומפקט מצויינת וקלה - לי יש את ה-TCR 1. המחיר לאופנים מלאות לדעתי לא אטרקטיבי (יסלחו לי בנדה מגנטיק) אבל לקנות שילדה לבד ועליה להלביש את החלקים המועדפים עליך יכול לתת פיגוז של אופנים ברמה הגבוהה ביותר. יש עוד הרבה שילדות כמעט של כל החברות אבל קטונתי מלהמליץ על מה שטרם רכבתי עליו.

nirism

New member
isaac שלדות קרבון

isaac מדהימות !! השירות, היחס והנכונות לעזור של ערן כספי נפלאים וממש כיף לרכוש אצלו !! יישר כוח

haimtal1

New member
Isaac מי מוכר

סילחה אך אני מהנגב, מה שם החנות? סליחה על הבורות.

Infin1ty

New member
אין לזה סוף

תלך על השילדה שהכי עושה לך את זה מבחינת יופי וצביעה.

Infin1ty

New member
אני אישית לא אוהב את השילדות

של ISAAC. חוץ מזה, כל אופניים שתשים עליהם גלגלי LIGHTWEIGHT סביר להניח שיראו ויגיבו בצורה מדהימה. אני בזמנו רציתי להזמין שילדת PRORACE, יצאו להם עכשיו דגמים חדשים מדהימים והמחיר בריצפה לגמרי. שילדת קרבון (הטופ שלהם, יצרן בלגי, מיוצר במפעל של ג'יאנט ויש גם דגמים עם אותה גיאומטריה של גי'אנט) עם מערכות דורה-אייס וחלקי היגוי בטופ של הטופ במחיר ריצפה של 10000 ש"ח בלבד. שילדה עולה בסביבות ה 4000 ש"ח.

bike3

New member
להזמין מאיפה?

שילדה מאוד יפה בתמונה, מישהו מייבא אותם לכאן?

Infin1ty

New member
אין ייבוא לארץ לצערי

www.probikekit.com אני חושב שהיבואן שיקח על עצמו לייבא את החברה הזאת ירוויח המון, שילדה משובחת במחיר נמוך מאוד.

natibergman

New member
אינפי, תגדל, תתבגר, ותלמד../images/Emo107.gif

איך אתה יכול להמליץ על שילדה שמעולם לא רכבת עליה? משמועות? גם אם המחיר בריצפה והיא יפה ומושכת. תלמד חוק - אם אתה לא מכיר מוצר אף פעם אל תמליץ עליו. הרי אם הקונה לא יהיה מסופק אתה תהיה הכתובת ל"הוא המליץ לי". בשביל מה?

ybello

New member
חוות דעת : ISAAC

הדבר הזה פשוט טס, אותם עליות אני עולה ב 2 הילוכים יותר (בתנאים דומים)..., משכך יופי מסילות רכבת ובורות. ונראה גם פגז. ותודה לערן כספי על הכל.

spinner5

New member
אבל... צריך לזכור...

התמונות שראינו כאן, אני בספק אם מישהו בכלל ייגע בכאלו בימיו... גלגלי KIGHTWIEGHT וכ"ו... אתה צריך להתרכז בשלדה בלבד בשלב הזה. להשוות בין כולם, לראות בעיניים, לבדוק מחירים אמיתיים מול המוכר. אודי.

למעלה