שיכפול בני אדם...

ש@לתי

New member
שיכפול בני אדם...

אחרי שיכפול הכבשה דולי ובעלי חיים אחרים, המדענים בעולם כבר עומדים לשכפל את האדם הראשון...(הם מתכוונים לשכפל) מה אתם אומרים? האם זה בסדר שדרכי הטבע של ההתרבות מופרים ככה? או שזה יכול להיות פתרון מעולה למשפחות שאין להם אפשרות להביא ילדים לעולם? כמובן שיש בזה סכנות כמו יצירת צבא של היטלרים וזה פותח דלת נוספת לעתיד.....אבל...מה אתם אומרים?

.המוסד

New member
אני בעד

אלא עם יוכח שהאדם המשוכפל ייפגע נפשית מהשיכפול או שהשימוש יהיה בלתי מבוקר ולגבי צבא של "היטלרים" או "צבא מושלם" זה נראה לי דבילי להשקיע משאבים עצומים כדי להשיג "צבא פרטי" כי מה אמר שהם יקשיבו לך? ועם כבר יש לך את האמצעים, עדיף שתשתמש בהם לשכור אנשים קיימים

metal_slug

New member
הה?

מה זה "צבא של היטלרים"? למה מה, נראה לך שהשכפול נוצר מיד כאדם מבוגר? השכפול הוא לא יותר מעובר, או קבוצת תאים, שאישה צריכה ללדת, ושיצטרך לגדול. אי אפשר להקים צבא של שכפולים. ודבר שני, לא ישתמשו בשיבוט על אנשים שלמים. מה שירצו לשבט הם חלקי גוף קיימים, להשתלות. אפשר יהיה לגדל לב, כבד, כליות, הכל בתנאי מעבדה. לא עוד רשימות המתנה שיכולות להביא למות החולה

Kgt1

New member
אם תהיה ערובה שיוכלו לשלוט על

העניין אז אני בעד. אבל אני לא מאמין שזה אפשרי... אבל לך תדע

haddas

New member
אני נגד...

לא בגלל סיבה מוגדרת. אני פשוט נגד. לדעתי, זו התנגדות לטבע. למה לנו לשכפל בני אדם? מי יכול לערוב לנו שזה יצליח, ושלא יהיו פגמים? אני, בכל אופן, מאוד נגד... הדס

keren007

New member
לא, לא ועוד פעם לא!

למה אנחנו צריכים עוד בני אדם? גם ככה יש התפוצצות אוכלוסין בכדור הארץ, לא צריך עוד! אם זה רק לשכפל בנאדם אחד אז בסדר, אבל לא יותר! בשביל מה?...

אריאל1

New member
באו נכניס דברים לפופורציה

קודם כול לא מדובר על לשכפל אלא לשבט מלשון שבט. כלומר מדובר על יצירת צאצא הדומה במאה אחוזים לתורם התא. אני אנסה להסביר. בשיבוט אנחנו לוקחים תא של בן אדם כל תא לאו דווקא תא מין ומכניסים אותה לתוך ביצית אשר הוצאו ממנה כל המידע הגנטי שהיה בה לפני כן. אחוזי ההצלחה בשיבוט כרגע הם אפסיים. נראה לי שמדובר על 0.01% של הצלחה. היכולת של השיבוט אמנם פותחת לנו פתח אך יש עדיין הרבה ללכת עד שנוכל ליצור צבא של היטלרים. המדענים שרוצים לעשות את זה שנויים במחלוקת גדולה. הפריה חוץ גופית קיימת כבר שנים לכן ההבדל כאן לא ענק מדובר כאן על יצירה של ילד רק מהורה אחד.

למעלה