שיכנעתם אותי

שיכנעתם אותי

שיכנעתם אותי סופית להצביע לשינוי. רק שתדעו שלפני חודש בכלל לא חשבתי על שינוי כעל אופצייה. אני מצביע כבר הרבה שנים או מרצ או עבודה ולא חשבתי על שינוי כאופצייה. למעשה ידעתי מעט מאד על שינוי וידעתי שאני מאד לא אוהב את טומי לפיד. אבל כאשר התחלתם לפרסם את כל הציטוטים שלו חשבתי לעצמי - אלוהים ישמור מי זה הגזען הזה ולמה מצביעים לו 15 מנדטים???? התחלתי לקרוא ולהתעניין וגיליתי משהו מאד מצער. כל הציטוטים האלו הם פשוט רמאות! קראתי את הקונטקסטים הנכונים מהם הוצאו המשפטים וסולפו ולא האמנתי שמרצ תתדרדר לרמה כזאת. אתם צריכים להתבייש על מה שעשיתם כאן. זה דרך שמתאימה למפלגות כמו האיחוד הלאומי או הליכוד. בעקבות זה הבנתי שאולי כל מה שמכרו לי עד עכשיו על שינוי הוא לא נכון והתחלתי להתעמק. לאחר שהתעמקתי בפעילות שינוי ובמצעה החלטתי שהם מייצגים אותי ואת דעותי הכי טוב. רק באתי להודות לכם על שפקחתם את עיני.

נראה לי מוזר קצת.

גם אני תומך מרצ, וגם אני קראתי את הציטוטים, ולא ממש התרשמתי. ובכל זאת, אם אתה שמאלני, (ונראה לי שאתה כזה, הרי תמכת במרצ ובעבודה), אז אני לא מבין מה יש לך לחפש בשינוי, רק בגלל שהדמגוגיה לא מצאה חן בעיניך. האם אתה רוצה לראות את שרון שוב כראש ממשלה? אם חס וחלילה הוא יבחר שוב, האם אתה רוצה שהמפלגה בה אתה תומך תשב איתו בקואליציה, או שאתה מעדיף שהיא תשב באופוזיציה ותעשה כל שביכולתה כדי להפיל את ממשלתו? האם אתה תומך בתקציב ששרון העביר? האם אתה תומך בהמשך השקעת מליארדים בהתנחלויות? אם התשובה לכל השאלות האלו היא חיובית, אז אתה מוזמן להצביע שינוי, ואני פשוט לא מבין למה קודם חשבת להצביע למרצ או לעבודה. אבל אם התשובה לשאלות האלו היא שלילית, אז כדאי שתבדוק שוב, האם שינוי אכן מייצגת אותך.

nonick2k2

New member
אני לא הבנתי אותך

אז אתה היית בעד: (מר"צ) בגלל.. 1. פינוי כל ההתנחליות 2. חילוק ירושליים ל 2 בירות ועכשיו אתה עובר ל (שינוי) בגלל.. 1. לא להסרה מלאה של ההתנחליות 2. ולא לחלק ירושלים תמוה... תסביר לי בבקשה...

bel011

New member
הציטוטים לא מעניינים אלא העובדות

העובדות הן ששינוי היא מפלגה ימנית חילונית.גם אם החילוניות קוסמת לך (וגם לי) לא קוסמת לי הימניות של לפיד. לפיד הוא איש מרכז שמסתייג מכל מה שלא מריח כמו מרכז, שלא אוהד אנשים שונים שלא מתאימים לקונצנזוס. זכויות האזרח הן לא בראש מעייניו.(למשל)

למעלה