שיכנוע הורים

tilkon

New member
שיכנוע הורים

שלום בקרוב גילי מגיע ל16 ואני חולה אופנועים ממזמן רק שהורי לא חושבים כמוני אז בבקשה!!!!!!!! קצת עזרה

dyanai

New member
בעיה ../images/Emo46.gif

לי לקח רק 10 שנים לשכנע את אישתי אז אתה בבעיה קטנה אבל התמדה זה שם המשחק
דודי

oded_b

New member
ההורים שלך צודקים.

שני האחים שלי הוציאו רשיונות בגיל 16, לאחד נדפק הסחוס בברך ולשני יש פלטינות ברגל.היום שניהם לא רוכבים. תגדל קצת, ותעלה לאופנוע כשהמטרה הראשונית שלך זה לרדת ממנו בחתיכה אחת. לא שזה ירגיע את הוריך, אבל לפחות הם לא יאשימו את עצמם אם וכאשר יקרה משהו.

Easy_Rider

New member
כיוון שאמרת שאתה חולה אופנועים ...

טבול נא את הראש בגיגית מים קרים, אחרי שתצטנן ההתלהבות הראשונית, קח נשימה עמוקה, חכה לגיל 18 ולך להוציא רישיון על אופנוע עד 500 סמ"ק. האמת, ההורים שלך מכירים אותך הכי טוב בעולם, אולי יש משהו בחוסר הרצון שלהם לחתום לך על הטפסים. אתה חושב שאתה מספיק אחראי ? (נכתב לאחר שבת קשה עם 2 אופנוענים הרוגים, וחבורה של פרחחים בין 16 על DTים ו-TSים)

צודק 8 פעמים...

במקרה הזה איזי צודק במיליון אחוז, גם אני רציתי לעשות רישיון בגיל 16 לא חתמו לי כמובן, בגיל 18 ההורים מימנו לי רישיון לרכב ורק היום (בגיל 21) מימנתי לעצמי רישיון לאופנוע כאשר אני הרבה יותר רגוע ומבין את חומרת המצב בכבישים. השאלה הראשונה ששואלים אותך שאתה אופנוען זה "כמה סגרת?" ואני לא מתבייש לענות: "110 קמ"ש" (ואיזי זה לא בגלל שהדיוורז´ן לא מסוגל ליותר
) אלא בגלל שמבחינתי אופנוע נועד לרכיבה כיפית שאתה מרגיש את הטבע מסביבך ובשביל להימנע מפקקים ולא בשביל להפוך את כביש מספר אחת למסלול מרוצים או בשביל לשייף רגליות. אקיצר חכה קצת, תצבור ניסיון כביש ברכב שהוא הרבה הרבה הרבה יותר סלחן ובטוח מאופנוע ורק אחרי שתרגיש מספיק בשל תעבור לאופנוע. ועדין עשה טובה לעצמך, קח קורס אופנוען מאומן ותמגן עצמך. ח

dyanai

New member
צודקים אבל

נכון שההרים צודקים אבל אם צריך לבחור בין לתת לילד רכב רגיל לבין קוטנוע 50 סמ"ק אזי אם אני לא טועה סטטיסטית יותר בטוח אופנוע 50 סמ"ק אני לא יודע איך זה לפי חתך גיל ויכול להיות שלצעירים זה כן יותר מסוכן איזי בתור נושא דגל המאבק יש לך במקרה את הנתונים דודי

Miss Mor

New member
לדעתי אין לך הרבה

ברירות! אין מה לעשות אבל ההורים שלנו הם מרכז חיינו ומאוד משמעותיים לפחות עד גיל 18 ולהם הכוח. וגם לי לא נתנו להוציא רשיון בגיל 16 אז בגיל 17 מוציאים על רכב ובגיל 18 על אופנוע ככה אני לפחות עשיתי ואז כבר אין להם מילה
וגם אבא שלי אמר - הבת שלי לא תעלה על אופנוע בחיים!!!!!!!!!! אבל לאט לאט... והכל הסתדר עניין של התמדה וכוח שיכנוע
אין לך מה ללכת נגד ההורים בהצלחה Miss Mor

amir_z

New member
נדפק הסחוס?

איך זה קרה לו? יש לי בעיה דומה - הברך שלי כל הזמן כואבת )הברך שעליה נפלתי כשהחלקתי( ואורטופד אמר לי שמתישהו אני אצטרך ניתוח. יש לך מושג למה זה קרה לו ומה הנזק?

Adar

New member
יש כאלה שהגיעו לשם דפוקים כבר קודם.

מהמועדון הידוע בכינויו חי"ר...

ThunderCat

New member
גם הברך שלי כאבה הרבה הרבה זמן

אולי שנה וחצי והרופא הציע לי לעשות מיפוי עצמות, אבל חיכיתי כי אני לא רוצה להכניס לתוכי את הרדיואקטיבי הזה סתם. רק אחרי שנה וחצי הצלחתי לעשות תרגילי יוגה בלי כאבים. כדאי לחכות קצת וכמה שפחות ניתוחים בחיים.

יואב ZZR

New member
אל תתן לכל עוכרי השמחה לדכא אותך

אני, לא שאני ממליץ לעשות את זה, קניתי אופנוע בגיל 15 (פנטיק קומפטישן - לזקנים) ואחרי שנה הצבתי אותם בפני עובדה - או שאני נוסע בלי רשיון ובלי לספר להם או שאני מוציא רשיון. אם אתה לא רוצה להסתבך עם ההורים יש שני גישות: 1. לשכנע אותם שקטנוע הוא הרבה יותר בטוח מאופנוע ולקנות קטנוע 50 סמ"ק 2. להסביר להם שללמוד לרכב בשטח זה הכי בטוח, ולקנות אופנוע עם יכולות שטח על מנת ללמוד להשתמש בהם (מה שנכון - בשטח עם המיגון המתאים באמת הכי בטוח ) אתה תמיד יכול להגיד להם שאם לא תתאמן בגיל 16 על אופנוע קטן וידידותי, האופנוע הראשון שלך יהיה GSXR500RRRX בגיל 18, ועליו תיסע ללא ידע קודם.

אלון DRZ

New member
מסכים חלקית

קודם כל תקשיב לאיזי ותכניס את הראש לגיגית מים קרים. אח"כ תנסה לשכנע אותם שבשטח זה יותר בטוח(שזה נכון בעיקרון) ואני אישית מציע לך להתחיל בשטח. גם יותר כיף וגם מלמד את הבסיס לרכיבה בצורה הטובה ביותר. ראה דוגמא: רוב אלופי העולם והרוכבים המקצוענים התחילו בשטח, וזאת עובדה. בהצלחה

אלון DRZ

New member
מסכים חלקית

קודם כל תקשיב לאיזי ותכניס את הראש לגיגית מים קרים. אח"כ תנסה לשכנע אותם שבשטח זה יותר בטוח(שזה נכון בעיקרון) ואני אישית מציע לך להתחיל בשטח. גם יותר כיף וגם מלמד את הבסיס לרכיבה בצורה הטובה ביותר. ראה דוגמא: רוב אלופי העולם והרוכבים המקצוענים התחילו בשטח, וזאת עובדה. בהצלחה

tilkon

New member
אנשים תקשיבו

אני לא חולה נפש, לא בוגר, ופזיז אני כבר קראתי כמעט כל מאמר שיש ורכבתי על מוטוקרוסים לילדים וקטנועים רבים. הורי פשוט אטומים. אני סך הכל רוצה סנדה הבית-ספר ולחרוש בשטח כך שאין סיכון רציני

אז זהו..שיש..

סיכון רציני ת מ י ד קיים באופנוע ולא משנה על מה אתה רוכב , איך אתה רוכב ואיפה.. אפילו רוכבים וותיקים מאוד לא יכולים להשלות עצמם שאין סיכון גדול ברכיבה על אופנוע... נכון , ניתן לצמצם את הסיכון אך אף פעם לא להתעלם או לבטל אותו כלאחר יד כאילו הוא כלל לא קיים...

tilkon

New member
ברור

לי שיש סיכון רציני אך אני מתכוון לזה אני לא מתחיל עם עם אופנוע כביש לרכיבה חוליגנית

למעלה