שיכור ולא מיין

שיכור ולא מיין

המחשבה שעוברת כעת בראשי היא שכה הייתי רוצה להסב לשולחן הסדר כאשר אני לרגלי גבירה שתיקחני תחת חסותה....

החגים פועלים להעצים

את התחושת, בעיקר של החסר,,,,,, עונשו של החג אינו פוסח על עולמם של מי שה BDSM הוא עולמם או מרכיב בעולמם, אולי עוד הוכחה להיות ה BDSM תכונה של אנושיות מיוחדת ,דגש על אנושיות, צורה מיוחדת של החמלה שקיימת בעולם הירגשי העוצמתי החזק הזה. אולי הוכחה אולי לא, כל מקרה פליטת אסוציאיבית, ולך כ"כ, מאחל לך דומית שתהיה ראויה לסגידה שלך ושדרך הסאביות שלך תבטא את עצמך, תתמסר לתשוקתך תלמד את עצמך טוב יותר ותהיה לדומית שלך מקור לבטא את עצמה, כאטאיסט איני מקיים מנהגי חג של אף דת, בערב אכין למשפחתי סטייק פילה עסיסי, מבשר איכותי. כמה דקות על האש, פלמבה עם קוניאק, מעט רוטב משמנת ומיצי הבשר עם פלפל גרוס. שעועית לבנה טריה בפרורי לכם ליד, וזהו. צנוע בכמות, ממוקד, איכותי. בלילה מאוחר היא תבא ממשפחתה, הישר לשולחן העבודה, :) נקודת הפתיחה לסשן נקבעה, יהיה מעניין, אני בטוח.

תודה על הפירגון

תודה לך מקרב לך על איחולייך הלבביים, מי ייתן ואכן אזכה לשרת ולסגוד לגבירה שתדע להעריך אותי ולהפיק ממני את המירב והמיטב. שיהיה לך, ולבני משפחתך, חג שמח...ובתיאבון :)

למעלה