שייפ... )

alexkagn

New member
מה רע בסמית´ ?

מאד נוח ולא צריך להאבק ביציבות כשמגיעים למשקלים רציניים אני עושה סט אחרון 150 קילו 6 פעמים ולא מסוגל להאבק בשיווי המשקל במשקל כזה...

אלי ו.

New member
זה הענין

במשקלים חופשיים השרירים המיצבים עובדים קשה ומתחזקים. בה במידה אולי תצליח לעשות לחיצת חזה במשקלים גבוהים יותר. תראה, סקוואט בסמיט זה לא רע ונורא, אבל זה לא סקוואט חופשי. גם הטכניקה לרוב, שונה. הביקורת שלי על הולמס פלייס היא יותר בכיוון שזה מקום ענק, שהיית מצפה לראות את האופציה של סקוואט חופשי, אחרי הכל יש להם אולמות שלמים מלאים בהליכונים, אופניים וכו´, וחדר משקולות יחסית קטן.

הולמס פלייס היא רשת ענקית ואנחנו

עושים לה עוול כשאנחנו נצמדים לסניף בעזריאלי. עזריאלי הוא הסניף הראשון ומן הסתם, הערכות עם פתיחת הסניפים אחר כך, כבר היתה חכמה יותר..

אלי ו.

New member
ההת שרשור הזה החל ב"מה רע בעזריאלי"

גם אני לא חושב שסניף אחד ברשת מעיד על חבריו

lady_anne

New member
היום הם עושים שם "יום שאנטי"

אז יותר מאוחר אספר לכם מה היה. ברור שאי אפשר לקטול את כל הרשת על סמך סניף אחד, וגם בעזריאלי it is not all that bad. ואם צריך לציין רק דבר אחד טוב שם (ויש יותר מאחד), הרי שהמנהג החדש בימי שני ורביעי בערב להחשיך את הפלורסצנטים בבריכה ולהשאיר רק את האורות בתוך המים עם נרות מסביב שווה את משקלו בזהב. לא יאומן איך אני מגיעה לשם בסוף יום מפרך בקצב של 200 קמ"ש ויוצאת משם רגועה לגמרי. שבת שלום ושיהיה כבר שקט במדינה הזו לעזזל

lady_anne

New member
חבל שלא באת

היו כל מיני שיעורים באוירה רגועה (אין כמו טל שחם המלכה!) ואח"כ עמדות עם מטפלות שעשו שיאצו בתשלום סימלי. יצאתי משם בריחוף 20 ס"מ מעל לרצפה
שבת שלום

למעלה