שיינדי- הפתעה! ;-)

בלא

New member
שיינדי- הפתעה! ;-)

מזלטוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!!!!!!!!!!! בלא בלא בלה בלה בלה בלה ....... תאחלי לעצמך מה שאת רוצה אני ינסה להכין עוגה, אבל בגלל הדפקט של הרווחים בהודעות פה, אני לא מבטיחה מה יצא, אבל... העיקר הכוונה... -____|____ |_|*|*|*|_| |-|-|-|-|-| |^|^|^|^|^| |_|_|_|_|_| ____________ אוח, כמה שהתאמצתי, זה נראה יותר כמו נר זכרון... :-( מצטערת!

בלא

New member
אוי לאאאאא....

זה נראה יותר גרוע ממה שחשבתי.... מצטערת... עד שנה הבאה אני כבר יעשה משהו יותר טוב, שיין. ובינתיים, הסתפקי בזאת ;-)

kיציק

New member
בלא שלום לך

ב``ה בלא, שלום אני מקווה ששינדל`ה תפתיע אותנו ותקבל עוגה לפני היום הולדת של שנה הבאה (נישא תפילה ששינדל`ה תינשא,,,,,) שלכם ובשבילכם באהבה Kיציק

שיינדי

New member
אוי כמה שאת חמודה ..בלא בלה

לא לא לא ,רואים שהתאמצת ,זה פשוט נחמד לחזור אחרי יום עבודה את רואה מה השעה בכתיבת ההודעה אחרי ההתארגנויות למינהן ןלפתוח את האינטר ולגלות ש...זכרו אותי ,מה גם שבצאט הופתעתי בייחוד מסול אתם מקס`ושים ובלה בלה בלה. מה שרציתי לומר זה שלדעתי נון בת הזאת זה בן (בגלל שכתב שהוא בת) ודבר שני הוא נער-ילד (לפי ה-נ), סתם ככה . וזהו הולכת לישון (כאילו) זיי-ן געזונט. שיין

kיציק

New member
שינדל`ה שלום לך :(((

ב``ה שלום שינדל`ה ומז``ט לך למה לא הודעת לי שיש לך יום הולדת??? כל ``גולש`` משתדל להודיע לי (ומי שלא פשוט מפסיד) עשיתי לך הודעה באיחור של יום מחוסר ידע !!!!!! שלכם ובשבילכם באהבה Kיציק

ST

New member
נדמה לי...

שהצלחתי לשחזר את העוגה... והיא ממש חמודה! אני מנסה להוסיף את הקובץ להודעה אולי זה ילך...

למעלה