טוב למקרה שהיינו מבובלבלים לגבי הציור היום הבהירו לנו שפרנק בהחלט גנב אותו וזה אכן ביג דיל
כן, האמת לא הייתי בטוחה שיתיחסו לזה בכלל, אבל מסתבר שזה כן ביג דיל
היום סוףסוף לא שנאתי את דבי (חוצמזה שהיא כרגיל אנוכית כשהיא איחרה לאיאן למשמרת שלה בבר, תמשיכי לחפש דירות מחר מה הקטע). אני דווקא ממש מבינה אותה אחרי שגדלה כל החיים בכאוס הגאלגרי הזה את הפחד שלה מלחיות לבד. אפילו אהבתי כשהיא ממש ניסתה לדחוף את עצמה לחיים של משפחה מבולגנת אחרת רק כי היא פוחדת להיות לבד

אם כל הדירות בבניין הזה של איאן ומיקי כאלה זולות שכולם יעברו לשם אולי ויהיו שכנים?
וגם הצחיק אותי שכמה שהיא לא רוצה לגור לבד יש גבול, כשטומי הציע לה לגור אצלו והיא כזה "מעדיפה לגור מתחת לרכבת תודה"
כן האמת גם אני קצת ריחמתי עליה היום. זה היה עצוב שהיא ממש נואשת לגור עם עוד אנשים

גם ממש היה לי עצוב כשפרני אמרה שהיא תתגעגע לדוד איאן |שלב-ש|
הקטע עם איאן ומיקי היה לי מוזר. כי מיקי כן רצה באופן כללי לעבור, הוא פשוט לא רוצה לעבור לבית כזה פנסי בשכונה טובה? גם הצחיק אותי הוא הוא כעס על האנשים שרצים ברחוב

אבל כאילו, לא ממש ברור למה. כאילו כן הוא רגיל לגור בשכונה של פשע, אבל לוידעת, התגובה שלו הייתה לי מוזרה, מרגישה שיש משהו מתחת לזה, אולי נגלה בפרקים הבאים (כ"כ מעט נשארו

). מצד שני זה גם דיי דפוק שאיאן החליט על דעת עצמו לחתום על החוזה הזה. זאת לא החלטה שרק מישהו אחד מהזוג יכול להחליט.
ואיאן - "תרביץ לבעלי שוב ואני אהרוג אותך"

כן גם אני התלהבתי מזה!
גם אהבתי שהוא וליפ הלכו מכות מאותה סיבה של דבי נראה לי היא הסתכלה עליהם כמוני, של "גאד אני אתגעגע לאידיוטים האלה"

.
חחחח

כן גם אני קצת הזדהתי איתה ברגע הזה.
והשיחה שלו בסוף עם איאן הייתה חמודה אני אוהבת כשיש להם סצנות אחים
כן! גם אני
כן, באמת ריחמתי קצת על ליפ במיוחד בשיחה בסוף עם איאן, הוא נראה במצב לא כ"כ טוב. עדיין לא ברור אם הוא חזר לשתות קבוע או, שזאת הייתה הפעם אחת הזאת, כי ס"כ הוא יחסית מתקפד בסדר, אבל הוא עצוב וזה עצוב באמת.
קארל המשיך להיות חמוד, אבל מבחינתי את תואר נסיך הפרק קוטף ליאם. נכון שהוא הכי קטן, אבל כבר בעונות הקודמות ראו שהוא כבר מספיק גדול כדי לדעת שפרנק הוא חרא, ועדיין זה היה מקסים כ"כ ועצוב איך שהוא עזר לו כל היום! והיה את הקטע שהוא אמר משהו כמו "אני לא יכול לטפל בך, אתה אמור לטפל בי"

עשה לי ממש עצוב, נראה לי הוא מרגיש קצת נטוש מבין האחים, כי דבי וקארל לרוב היו קרובים בגלל הגיל, ואיאן וליפ קרובים, ולו כאילו אין אח אחד ממש קרוב אז הוא מרגיש כזה בודד + כל עלילת החרדה שלו שהוא יהיה הומלס, וגם בכללי מרגישים שהוא יחסית מוזנח ופחות דואגים לו וחושבים עליו, אז נראה לי שהוא כזה- טוב פרנק חרא, אבל אין לי גם ככה אף אחד
מי היה מאמין שבסוף דווקא העלילה של פרנק תהיה מהיותר מעניינות העונה???
כן, אני כבר הפסקתי להיות מופתעת מזה. אני אוהבת ומרחמת על פרנק העונה. אנחנו כמו מיקי. אנחנו מזדהים עם הגלאגרים אז שנאנו את פרנק כל השנים, אבל לעת זקנה (וסיום הסדרה), הוא עדיין איכשהו אבא שלנו וכואב לנו לראות אותו ככה.
בנתיים זה ממש מרגיש כאילו הולך להיות לרוב הדמויות סוף ממש אופטימי. במיוחד לקווין וורוניקה שהצעות פתאום נופלות עליהם מהשמיים, אבל כולם נראים פחות או יותר במצב בסדר לשלב כזה יחסית בעונה (חוץ מדבי שלא רוצה לגור לבד). שזה טיפה מפחיד אותי כי הכל מרגיש טוב מדי. מצד אחד, הם כמעט תמיד נותנים לאיזה דמות לגמור בשפל בכל עונה, מצד שני זאת העונה האחרונה אז אני לא יכולה לתאר לעצמי שיסיימו סיפור של מישהו מהדמויות במצב יותר מדי רע כי זה סיום הסדרה. גם לנו מגיע פעם אחת נחת מהסדרה הזאת.