שיימלס 11X10🍺🚑

didalf

Well-known member
אל תתנו לחג לבלבל אתכם, היום יום ראשון.

קחו שיר בזמן שאתם ממתינים לדודים:

13 מי יודע? 13 אני יודע:
13 נשמות לפרנק
12 פרקים לעונה
11 עונות
10 זה הפרק של היום
9 תינוקות נולדו במהלך הסדרה
8 זאת העונה היחידה שמיקי לא הופיע בה בכלל
7 גלאגרים
6 בנות זוג לליפ
5 אקסים לפיונה
4 נשיקות לאיאן ומיקי בכל 5 העונות הראשונות
3 זוגות שאפשר לקרוא להם גאלאביץ'
2 אנשים מרכיבים את הזוג הכי מהמם בעולם
1 פיונה פיונה פיונה פיונה שבשמיים ובארץ

didalf

Well-known member
שיימלס 11X10
מממ פרק בסדר כזה?

טוב למקרה שהיינו מבובלבלים לגבי הציור היום הבהירו לנו שפרנק בהחלט גנב אותו וזה אכן ביג דיל:-D מצחיק אותי שקארל שם שוטר. תכלס אם יכלו למכור אותו כל הבעיות שלהם היו נפתרות. אבל בסוף פרני קישטה אותו כמובן:-D
לא הבנתי את הסצנה בסוף - זה סתם איש רנדומלי שנכנס לרכבת ומצא את הציור? או האיש של הגז ממקודם שרצה לקנות ועכשיו כשהציור מקושקש הם מכרו לו? כי זה היה גבר שחור מבוגר ולהגנתי בסצנה בבית הוא היה עם מסכה אז לאדעת.

היום סוףסוף לא שנאתי את דבי (חוצמזה שהיא כרגיל אנוכית כשהיא איחרה לאיאן למשמרת שלה בבר, תמשיכי לחפש דירות מחר מה הקטע). אני דווקא ממש מבינה אותה אחרי שגדלה כל החיים בכאוס הגאלגרי הזה את הפחד שלה מלחיות לבד. אפילו אהבתי כשהיא ממש ניסתה לדחוף את עצמה לחיים של משפחה מבולגנת אחרת רק כי היא פוחדת להיות לבד:-( אם כל הדירות בבניין הזה של איאן ומיקי כאלה זולות שכולם יעברו לשם אולי ויהיו שכנים?
וגם הצחיק אותי שכמה שהיא לא רוצה לגור לבד יש גבול, כשטומי הציע לה לגור אצלו והיא כזה "מעדיפה לגור מתחת לרכבת תודה":-D

יאוו הסדרה הולכת להסתייים בזה שכולם עוזבים את הסאות'סייד אני לא אעמוד בזה אעהאהההה;-( היה ברור שקוו ו-וי כבר בדרך החוצה ועכשיו זה סופי.

איאן ומיקי גם מצאו משהו בווסטסייד. אפילו שמיקי לא אוהב הוא יתרגל בסוף. אני מבינה גם אותו כי כמו מיקי ודבי אני גם סופר קשורה לסאות'סייד הזה כבר ולבית גלאגר הזה 6 שנים בסדרת טלוויזיה כיום זה חיים שלמים. והוא לא מרגיש בנוח במקום אחר פנסי יותר וגם אני חושבת לא מרגיש שהוא ראוי ליותר מהסאות'סייד והחיים שיועדו לו מגיל צעיר. להיות לואו לייף פושע, כשהשאיפה הכי גדולה שיכלה להיות לו זה להיות המלך של הסאות'סייד ואולי פושע קצת יותר מתקדם. זה שילוב של לא יודע אם הוא רוצה משהו מעבר ומפחד של לא יודע אם הוא ראוי למשהו מעבר.
וחוצמזה היה להם רגע חמוד במיטת ענן הזאת. וגם אני מתה כשמיקי קורא לאיאן "רד"|מאוהב| ואיאן - "תרביץ לבעלי שוב ואני אהרוג אותך":-D|מאוהב|
גם אהבתי שהוא וליפ הלכו מכות מאותה סיבה של דבי נראה לי היא הסתכלה עליהם כמוני, של "גאד אני אתגעגע לאידיוטים האלה"|לב-ש|.

אוף ליפ מסכן. וגם נראה לי שהשחקנית של תמי בהריון בגלל זה רואים אותה פחות והפנים שלה קצת השמינו ושימו לב לזוויות צילום או לזה שהרבה מסתיר אותה משהו. (נראה לי כלומר היא העלתה תמונה באינסטגרם עם בטן ואז מחקה אותה אז אני קצת מבולבלת).
הפנים שלו בסוף כשהוא מכר את האופנוע בהפסד הוא היה כזה עצובי:-( תמי תחבקי אותו לפחות. וכל האחים שלו קצת שונאים אותו (קצת בצדק אבל עדיין קשה לי לכעוס עליו עם העיניים האלה). והשיחה שלו בסוף עם איאן הייתה חמודה אני אוהבת כשיש להם סצנות אחים|לב|

קארל כרגיל מלאך קטן|לב| בגוף שלא סופר אותו:-( אהבתי כשהוא התעקש לעצור את העשיר הפלצן אפילו שלא יצא לו מזה כלום.
תוהה אם מתישהו ישבר לו מהמשטרה או שהוא יצליח לעשות משהו בדרכו סופסוף.

קצת מופתעת ששידרו את הפרק הזה עם פרנק מקשקש נגד אסייתים כי לאחרונה היה איזה סיפור בארה"ב לא? אניוואי זה רק פרנק לא צריך להתייחס אליו. ליאם כזה חמוד שהוא היחיד שדואג לו. איכשהו ליאם נפגע הכי פחות מפרנק כי כבר לא היו לו ציפיות ממנו והיה לו רוב הזמן את פיונה מספיק מבוגרת כדי לדאוג לו לחיים יחסית נורמלים (להבדיל נגיד מאיאן וליפ שפיונה גדולה מהם במה? 5-6 שנים?). הקטע שהוא מסתכל באיזה חלון ואומר "אבא?" ואז ליאם אומר לו שזה הוא היה ממש עצוב. אבל אהבתי את הסוף כשהוא עשה קעקוע "לא להחיות". מי היה מאמין שבסוף דווקא העלילה של פרנק תהיה מהיותר מעניינות העונה???

didalf

Well-known member

keren or5

Well-known member
טוב למקרה שהיינו מבובלבלים לגבי הציור היום הבהירו לנו שפרנק בהחלט גנב אותו וזה אכן ביג דיל
כן, האמת לא הייתי בטוחה שיתיחסו לזה בכלל, אבל מסתבר שזה כן ביג דיל
היום סוףסוף לא שנאתי את דבי (חוצמזה שהיא כרגיל אנוכית כשהיא איחרה לאיאן למשמרת שלה בבר, תמשיכי לחפש דירות מחר מה הקטע). אני דווקא ממש מבינה אותה אחרי שגדלה כל החיים בכאוס הגאלגרי הזה את הפחד שלה מלחיות לבד. אפילו אהבתי כשהיא ממש ניסתה לדחוף את עצמה לחיים של משפחה מבולגנת אחרת רק כי היא פוחדת להיות לבד:-( אם כל הדירות בבניין הזה של איאן ומיקי כאלה זולות שכולם יעברו לשם אולי ויהיו שכנים?
וגם הצחיק אותי שכמה שהיא לא רוצה לגור לבד יש גבול, כשטומי הציע לה לגור אצלו והיא כזה "מעדיפה לגור מתחת לרכבת תודה":-D
כן האמת גם אני קצת ריחמתי עליה היום. זה היה עצוב שהיא ממש נואשת לגור עם עוד אנשים :-( גם ממש היה לי עצוב כשפרני אמרה שהיא תתגעגע לדוד איאן |שלב-ש|

הקטע עם איאן ומיקי היה לי מוזר. כי מיקי כן רצה באופן כללי לעבור, הוא פשוט לא רוצה לעבור לבית כזה פנסי בשכונה טובה? גם הצחיק אותי הוא הוא כעס על האנשים שרצים ברחוב :-D אבל כאילו, לא ממש ברור למה. כאילו כן הוא רגיל לגור בשכונה של פשע, אבל לוידעת, התגובה שלו הייתה לי מוזרה, מרגישה שיש משהו מתחת לזה, אולי נגלה בפרקים הבאים (כ"כ מעט נשארו ;-(). מצד שני זה גם דיי דפוק שאיאן החליט על דעת עצמו לחתום על החוזה הזה. זאת לא החלטה שרק מישהו אחד מהזוג יכול להחליט.
ואיאן - "תרביץ לבעלי שוב ואני אהרוג אותך":-D|מאוהב|
כן גם אני התלהבתי מזה!
גם אהבתי שהוא וליפ הלכו מכות מאותה סיבה של דבי נראה לי היא הסתכלה עליהם כמוני, של "גאד אני אתגעגע לאידיוטים האלה"|לב-ש|.
חחחח :-D כן גם אני קצת הזדהתי איתה ברגע הזה.
והשיחה שלו בסוף עם איאן הייתה חמודה אני אוהבת כשיש להם סצנות אחים|לב|
כן! גם אני (y)

כן, באמת ריחמתי קצת על ליפ במיוחד בשיחה בסוף עם איאן, הוא נראה במצב לא כ"כ טוב. עדיין לא ברור אם הוא חזר לשתות קבוע או, שזאת הייתה הפעם אחת הזאת, כי ס"כ הוא יחסית מתקפד בסדר, אבל הוא עצוב וזה עצוב באמת.

קארל המשיך להיות חמוד, אבל מבחינתי את תואר נסיך הפרק קוטף ליאם. נכון שהוא הכי קטן, אבל כבר בעונות הקודמות ראו שהוא כבר מספיק גדול כדי לדעת שפרנק הוא חרא, ועדיין זה היה מקסים כ"כ ועצוב איך שהוא עזר לו כל היום! והיה את הקטע שהוא אמר משהו כמו "אני לא יכול לטפל בך, אתה אמור לטפל בי" ;-( עשה לי ממש עצוב, נראה לי הוא מרגיש קצת נטוש מבין האחים, כי דבי וקארל לרוב היו קרובים בגלל הגיל, ואיאן וליפ קרובים, ולו כאילו אין אח אחד ממש קרוב אז הוא מרגיש כזה בודד + כל עלילת החרדה שלו שהוא יהיה הומלס, וגם בכללי מרגישים שהוא יחסית מוזנח ופחות דואגים לו וחושבים עליו, אז נראה לי שהוא כזה- טוב פרנק חרא, אבל אין לי גם ככה אף אחד ;-(

מי היה מאמין שבסוף דווקא העלילה של פרנק תהיה מהיותר מעניינות העונה???
כן, אני כבר הפסקתי להיות מופתעת מזה. אני אוהבת ומרחמת על פרנק העונה. אנחנו כמו מיקי. אנחנו מזדהים עם הגלאגרים אז שנאנו את פרנק כל השנים, אבל לעת זקנה (וסיום הסדרה), הוא עדיין איכשהו אבא שלנו וכואב לנו לראות אותו ככה.

בנתיים זה ממש מרגיש כאילו הולך להיות לרוב הדמויות סוף ממש אופטימי. במיוחד לקווין וורוניקה שהצעות פתאום נופלות עליהם מהשמיים, אבל כולם נראים פחות או יותר במצב בסדר לשלב כזה יחסית בעונה (חוץ מדבי שלא רוצה לגור לבד). שזה טיפה מפחיד אותי כי הכל מרגיש טוב מדי. מצד אחד, הם כמעט תמיד נותנים לאיזה דמות לגמור בשפל בכל עונה, מצד שני זאת העונה האחרונה אז אני לא יכולה לתאר לעצמי שיסיימו סיפור של מישהו מהדמויות במצב יותר מדי רע כי זה סיום הסדרה. גם לנו מגיע פעם אחת נחת מהסדרה הזאת.

Lhuna3

Well-known member
אז כן זה באמת נראה שכולם או רובם בדרך למצוא לעצמם מקומות טובים יותר ואני ממש מקווה בשבילם שזה יקרה, בין אם ביחד כמו שדבי רוצה או לחוד.
זה קצת הזוי לי שהם יכולים להרשות לעצמם בתים כאלו מפונפנים עם ברכה, מכסף של חמישית הערך של הבית הרעוע שהם גרים בו, אפילו עם כל עליית הערך של השכונה וכל זה, אבל נגיד שאיאן ומיקי באמת עושים מלא כסף מהעסק שלהם ושדבי מרוויחה גם סבבה.
אני מבינה את הקטע שמיקי לא מרגיש שזה המקום שלו אבל מאמינה ומקווה שיתגבר על זה, כי לגור במקום דפוק ועני זו לא צריכה להיות אידיאולוגיה. יש לך כסף אז תחיה בבית יפה ותהנה קצת, תתקדם, סבלת מספיק בחיים שלך.
אני מקווה שהם באמת יצליחו למכור בהמון כסף את הבית.
ושדבי גם תתגבר על התסביך הטיפשי הזה.

didalf

Well-known member
כן, האמת לא הייתי בטוחה שיתיחסו לזה בכלל, אבל מסתבר שזה כן ביג דיל
כן אני גם חשבתי שלא התייחסו אבל האמת יותר הגיוני שכן יתייחסו הוא גנב ציור יקר!!

גם ממש היה לי עצוב כשפרני אמרה שהיא תתגעגע לדוד איאן |שלב-ש|
כן:-(
והצחיק אותי שהיא אמרה שהיא רוצה לשחק בלשדוד חנות עם דוד מיקי:-D|מאוהב|

הקטע עם איאן ומיקי היה לי מוזר. כי מיקי כן רצה באופן כללי לעבור, הוא פשוט לא רוצה לעבור לבית כזה פנסי בשכונה טובה? גם הצחיק אותי הוא הוא כעס על האנשים שרצים ברחוב :-D אבל כאילו, לא ממש ברור למה. כאילו כן הוא רגיל לגור בשכונה של פשע, אבל לוידעת, התגובה שלו הייתה לי מוזרה, מרגישה שיש משהו מתחת לזה, אולי נגלה בפרקים הבאים (כ"כ מעט נשארו ;-(). מצד שני זה גם דיי דפוק שאיאן החליט על דעת עצמו לחתום על החוזה הזה. זאת לא החלטה שרק מישהו אחד מהזוג יכול להחליט.
כן כל מה שאני חושבת|כן|

קארל המשיך להיות חמוד, אבל מבחינתי את תואר נסיך הפרק קוטף ליאם. נכון שהוא הכי קטן, אבל כבר בעונות הקודמות ראו שהוא כבר מספיק גדול כדי לדעת שפרנק הוא חרא, ועדיין זה היה מקסים כ"כ ועצוב איך שהוא עזר לו כל היום! והיה את הקטע שהוא אמר משהו כמו "אני לא יכול לטפל בך, אתה אמור לטפל בי" ;-( עשה לי ממש עצוב, נראה לי הוא מרגיש קצת נטוש מבין האחים, כי דבי וקארל לרוב היו קרובים בגלל הגיל, ואיאן וליפ קרובים, ולו כאילו אין אח אחד ממש קרוב אז הוא מרגיש כזה בודד + כל עלילת החרדה שלו שהוא יהיה הומלס, וגם בכללי מרגישים שהוא יחסית מוזנח ופחות דואגים לו וחושבים עליו, אז נראה לי שהוא כזה- טוב פרנק חרא, אבל אין לי גם ככה אף אחד ;-(
אוף כן ממה שכל מה שאמרת על ליאם|כן|;-(

כן, אני כבר הפסקתי להיות מופתעת מזה. אני אוהבת ומרחמת על פרנק העונה. אנחנו כמו מיקי. אנחנו מזדהים עם הגלאגרים אז שנאנו את פרנק כל השנים, אבל לעת זקנה (וסיום הסדרה), הוא עדיין איכשהו אבא שלנו וכואב לנו לראות אותו ככה.
חחחחח וואי ממש!!

בנתיים זה ממש מרגיש כאילו הולך להיות לרוב הדמויות סוף ממש אופטימי. במיוחד לקווין וורוניקה שהצעות פתאום נופלות עליהם מהשמיים, אבל כולם נראים פחות או יותר במצב בסדר לשלב כזה יחסית בעונה (חוץ מדבי שלא רוצה לגור לבד). שזה טיפה מפחיד אותי כי הכל מרגיש טוב מדי. מצד אחד, הם כמעט תמיד נותנים לאיזה דמות לגמור בשפל בכל עונה, מצד שני זאת העונה האחרונה אז אני לא יכולה לתאר לעצמי שיסיימו סיפור של מישהו מהדמויות במצב יותר מדי רע כי זה סיום הסדרה. גם לנו מגיע פעם אחת נחת מהסדרה הזאת.
לאדעת נראה לי שלכולם יהיה סוף טוב. אולי פרנק ימות אבל יחגגו את החיים שלו או משהו כזה. לא נראה לי יתנו לליפ לסיים בשפל ככה;-(

זה קצת הזוי לי שהם יכולים להרשות לעצמם בתים כאלו מפונפנים עם ברכה, מכסף של חמישית הערך של הבית הרעוע שהם גרים בו, אפילו עם כל עליית הערך של השכונה וכל זה, אבל נגיד שאיאן ומיקי באמת עושים מלא כסף מהעסק שלהם ושדבי מרוויחה גם סבבה.
אמרו שהבית זול באופן חשוד - 900 דולר לחודש. זה יוצא.... 3000 שח. זה חצי דירה בת"א בלי בריכה ובלי מעלית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אל תתנו לחג לבלבל אתכם, היום יום ראשון.

קחו שיר בזמן שאתם ממתינים לדודים:

13 מי יודע? 13 אני יודע:
13 נשמות לפרנק
12 פרקים לעונה
11 עונות
10 זה הפרק של היום
9 תינוקות נולדו במהלך הסדרה
8 זאת העונה היחידה שמיקי לא הופיע בה בכלל
7 גלאגרים
6 בנות זוג לליפ
5 אקסים לפיונה
4 נשיקות לאיאן ומיקי בכל 5 העונות הראשונות
3 זוגות שאפשר לקרוא להם גאלאביץ'
2 אנשים מרכיבים את הזוג הכי מהמם בעולם
1 פיונה פיונה פיונה פיונה שבשמיים ובארץ
וואו, זה מאוד מרשים 👏
באמת בדקת את הדברים לגבי האקסים של פיונה, בנות הזוג של ליפ וכמות התינוקות שנולדו?
לא הבנתי את הסצנה בסוף - זה סתם איש רנדומלי שנכנס לרכבת ומצא את הציור? או האיש של הגז ממקודם שרצה לקנות ועכשיו כשהציור מקושקש הם מכרו לו? כי זה היה גבר שחור מבוגר ולהגנתי בסצנה בבית הוא היה עם מסכה אז לאדעת.
אני די בטוח שזה איש רנדומלי. ופשוט הפתרון של הגאלגרים היה לשים את הציור על הרכבת.
אם כל הדירות בבניין הזה של איאן ומיקי כאלה זולות שכולם יעברו לשם אולי ויהיו שכנים?
יש חוסר הגיון כרגיל בשיימלס. למה שבאזור שבו הבירה יקרה יותר הדירות יהיו זולות יותר?
יאוו הסדרה הולכת להסתייים בזה שכולם עוזבים את הסאות'סייד אני לא אעמוד בזה אעהאהההה;-( היה ברור שקוו ו-וי כבר בדרך החוצה ועכשיו זה סופי.
אישית אני לא מבין את הרגשנות כלפי שכונה לא טובה... אבל מילא
וחוצמזה היה להם רגע חמוד במיטת ענן הזאת. וגם אני מתה כשמיקי קורא לאיאן "רד"|מאוהב| ואיאן - "תרביץ לבעלי שוב ואני אהרוג אותך":-D|מאוהב|
כן, פירורי הרומנטיות שאנחנו נאלצים להסתפק בהם. כמו מה שאמרת על מספר 4 בשיר שלך
חוץ מזה באמת איאן צריך להגן על מיקי?!?
הפנים שלו בסוף כשהוא מכר את האופנוע בהפסד הוא היה כזה עצובי:-( תמי תחבקי אותו לפחות. וכל האחים שלו קצת שונאים אותו (קצת בצדק אבל עדיין קשה לי לכעוס עליו עם העיניים האלה). והשיחה שלו בסוף עם איאן הייתה חמודה אני אוהבת כשיש להם סצנות אחים|לב|
כן הוא מסכן, אבל הוא באמת אידיוט מעצבן לחלוטין שכבר כמה פרקים מעצבן נורא גם כלפי משפחתו וגם כלפי תמי.
הסצנה עם איאן באמת הייתה נחמדה. גם אהבתי את איך שאיאן שם דברים בפרספקטיבה בשבילו.
והקטע הממש מעניין זה שאיאן אומר לו שהוא צריך ללכת לפגישה. ואני הייתי כמעט בטוח שליפ הולך להגיד שהוא לא יכול כי הוא חזר לשתות בקביעות (לא שאני חושב שזה אומר שהוא לא יכול, אבל נראה לי שאם הוא הולך אז זה צריך להיות עם לפחות כוונה להפסיק ולדעתי אין לו)(כלומר אני כמובן מניח שהוא חזר לשתות מה שלא בדיוק ראו חוץ מפעם אחת)
קארל כרגיל מלאך קטן|לב| בגוף שלא סופר אותו:-( אהבתי כשהוא התעקש לעצור את העשיר הפלצן אפילו שלא יצא לו מזה כלום.
תוהה אם מתישהו ישבר לו מהמשטרה או שהוא יצליח לעשות משהו בדרכו סופסוף.
למרות שהסצנות שלו בפרק לא היו מעניינות במיוחד אני בהחלט מאוד מתעניין לגבי מה הוא יעשה. אני רוצה שהוא ינסה לעשות שינוי מבפנים. אבל איך?
קצת מופתעת ששידרו את הפרק הזה עם פרנק מקשקש נגד אסייתים כי לאחרונה היה איזה סיפור בארה"ב לא?
וואלה נכון, תזמון רע. אבל זה לא שהציגו את זה כדעה נכונה, אלא כדעה של פרנק האידיוט והסנילי. הראו לנו נאצים בפרקים קודמים.
ליאם כזה חמוד שהוא היחיד שדואג לו. איכשהו ליאם נפגע הכי פחות מפרנק כי כבר לא היו לו ציפיות ממנו והיה לו רוב הזמן את פיונה מספיק מבוגרת כדי לדאוג לו לחיים יחסית נורמלים (להבדיל נגיד מאיאן וליפ שפיונה גדולה מהם במה? 5-6 שנים?). הקטע שהוא מסתכל באיזה חלון ואומר "אבא?" ואז ליאם אומר לו שזה הוא היה ממש עצוב. אבל אהבתי את הסוף כשהוא עשה קעקוע "לא להחיות". מי היה מאמין שבסוף דווקא העלילה של פרנק תהיה מהיותר מעניינות העונה???
כן מסכן ליאם. לפחות הוא כבר לא חושב שהוא יהיה הומלס (המחשבה הזאת נדדה איכשהו אל דבי).
אבל באמת הם צריכים להחליט מה יעשו עם פרנק. כלומר כנראה הכוונה שלהם היא שאחרי שהם ימכרו את הבית פרנק פשוט יהיה הומלס כי אני לא מאמין שאף אחד מהם יסכים לקחת אותו.
בעצם אולי דבי תקח אותו רק כדי שתהיה פחות בודדה.
מצד שני זה גם דיי דפוק שאיאן החליט על דעת עצמו לחתום על החוזה הזה. זאת לא החלטה שרק מישהו אחד מהזוג יכול להחליט.
נכון, זה ממש מגעיל מצדו.
קארל המשיך להיות חמוד, אבל מבחינתי את תואר נסיך הפרק קוטף ליאם.
נכון
במיוחד לקווין וורוניקה שהצעות פתאום נופלות עליהם מהשמיים
כן, כמובן שורוניקה קיבלה הצעת עבודה אחרי שהיא שיקרה שהיא מכירה את ברק ומישל אובמה. היא לא חושבת שזאת תהיה בעיה כשיגלו שהיא שיקרה?
אני מבינה את הקטע שמיקי לא מרגיש שזה המקום שלו אבל מאמינה ומקווה שיתגבר על זה, כי לגור במקום דפוק ועני זו לא צריכה להיות אידיאולוגיה. יש לך כסף אז תחיה בבית יפה ותהנה קצת, תתקדם, סבלת מספיק בחיים שלך.
כן

didalf

Well-known member
באמת בדקת את הדברים לגבי האקסים של פיונה, בנות הזוג של ליפ וכמות התינוקות שנולדו?
כן|מובך|:-D

אני די בטוח שזה איש רנדומלי. ופשוט הפתרון של הגאלגרים היה לשים את הציור על הרכבת.
אז חבל. הם לא יכלו להרוויח אפילו סכום קטן יותר על הציור המקושקש? זה עדיין ציור מפורסם מקורי.

יש חוסר הגיון כרגיל בשיימלס. למה שבאזור שבו הבירה יקרה יותר הדירות יהיו זולות יותר?
נתנו איזה תירוץ שקשור למגפה, לאדעת.
האמת זה יחסית הגיוני הרבה אנשים איבדו את ההכנסה שלהם אז חזרו להורים או עברו למקום זול יותר, זה קרה גם בת"א. אז אולי בעלי הקונדו הזה מורידים מחירים רק כדי שמישהו יקח. (לא בטוחה שהחלק הזה קרה בת"א).

חוץ מזה באמת איאן צריך להגן על מיקי?!?
לא, זה סתם חמוד.

והקטע הממש מעניין זה שאיאן אומר לו שהוא צריך ללכת לפגישה. ואני הייתי כמעט בטוח שליפ הולך להגיד שהוא לא יכול כי הוא חזר לשתות בקביעות (לא שאני חושב שזה אומר שהוא לא יכול, אבל נראה לי שאם הוא הולך אז זה צריך להיות עם לפחות כוונה להפסיק ולדעתי אין לו)(כלומר אני כמובן מניח שהוא חזר לשתות מה שלא בדיוק ראו חוץ מפעם אחת)
נראה לי שהפגישות האלה הן גם כמו טיפול פסיכולוגי. או שאולי ללכת לפגישה לא אחרי שהוא שותה אלא ללכת לשם כדי לא לחזור לשתות.

אבל באמת הם צריכים להחליט מה יעשו עם פרנק. כלומר כנראה הכוונה שלהם היא שאחרי שהם ימכרו את הבית פרנק פשוט יהיה הומלס כי אני לא מאמין שאף אחד מהם יסכים לקחת אותו.
באמת שאלה טובה8-* כאילו בכל עונה אחרת פרנק היה מצליח להסתדר אבל עכשיו כשהוא דמנטי אז זה שאלה שאלתית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז חבל. הם לא יכלו להרוויח אפילו סכום קטן יותר על הציור המקושקש? זה עדיין ציור מפורסם מקורי.
נראה לי שברור שעדיין יכלו להשיג המון כסף על זה.
העניין הוא הסיבה מראש שהם לא יכלו למכור - כי זה חם מידי. נניח היו מוכרים את זה לבחור של הגז ואז המשטרה הייתה קולטת שמה שאצלו זה האמיתי אז היו שואלים אותו מאיפה הוא השיג את זה.
בשביל למכור מהשהו כזה צריך גישה לשוק שחור. כביכול מיקי הציע מישהו שכנראה יכל לעשות את זה. אבל נראה לי שהם לא רצו להסתבך עם משהו מסוכן כל כך.
נתנו איזה תירוץ שקשור למגפה, לאדעת.
האמת זה יחסית הגיוני הרבה אנשים איבדו את ההכנסה שלהם אז חזרו להורים או עברו למקום זול יותר, זה קרה גם בת"א. אז אולי בעלי הקונדו הזה מורידים מחירים רק כדי שמישהו יקח. (לא בטוחה שהחלק הזה קרה בת"א).
אבל במקביל הבתים בסאות'סייד נמכרים בהרבה כסף. עד כמה שאני יודע יש קשר ישיר בין מחירי נכסים ובין מחירי שכירות. כלומר מה שבעצם אומרים זה שהמחירים בווסטסייד ירדו והמחירים בסאות'סייד ירדו וזה לא הגיוני.

למעלה