שייך לפמיניזם?

שייך לפמיניזם?

ישבתי לבדי עם ערב במסעדה על חוף הים. בת"א. לא הטרידו אותי. למה שיטרידו? מעולם לא הוטרדתי כשאני יושבת לבדי במסעדות או בתי קפה. קמתי ברגע מסוים ועברתי לשבת (למעשה, לשכב) על כסא נוח מול הים. לא הטרידו אותי. למה שיטרידו?
ברחוב דיזנגוף במסעדה האיטלקית הצמודה לחנות הבאוהאוס ישבתי לי ליד שולחן לשניים צמוד לעץ ההדר, והבחור ארך השיער יפה התואר ונעים הנימוסים שהוא עוד מעט מבעלי המסעדה ניגש אליי והנעים לי את רגעיי בחיוך שובה לב ומילים שובביות נחמדות. אמנם סביר מאד שנחמדותו נבעה בעיקר מסיבות עסקיות (מעונין לשמור על המבקרים והמבקרות), אבל כאשה אני מודה שהיה נעים לקבל תשומת לב רבת חן מבחור כה יפה וכה נעים הליכות. יירבו מלצרים יפים ושובי לב בעירנו! (ולא, לא פינטזתי עליו, ראיתי אותו כאדם.)
ז"א, במסעדה זאת ובמסעדות ובתי קפה אחרים בת"א מתייחסים לאשה לבדה בהגינות גמורה ואף בנחמדות. (ולמה לא??)

Berethor

New member
סיפור חיובי, חוץ מהחלק של "לא פינטזתי עליו, ראיתי אותו כאדם"

"In psychoanalytic literature, a Madonna–whore complex is the inability to maintain sexual arousal within a committed, loving relationship. First identified by Sigmund Freud, under the rubric of psychic impotence, this psychological complex is said to develop in men who see women as either saintly Madonnas or debased prostitutes. Men with this complex desire a sexual partner who has been degraded (the whore) while they cannot desire the respected partner (the Madonna). Freud wrote: "Where such men love they have no desire and where they desire they cannot love.""

[URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Madonna%E2%80%93whore_complex[/URL]

Berethor

New member
נכון שמדובר שם על נשים, אבל אצלך רק צריך להחליף את זה בגברים

מסתבר שגם אצל נשים מסוימות הדבר הזה קיים, במיוחד אצל נשים עם התנהגות גברית, למרבה האירוניה.

מה מסתבר? מאיפה אתה יודע, אחד כמוך?

מה אתה בכלל יודע על הנפש הנשית ועל ההתייחסות של נשים שונות למיניות?

למעלה