שייט בעולם אחר

west tor

New member
שייט בעולם אחר

חוויות מחג הקורבן בעכו אכן זקנתי ובגרתי ובערוב ימי גליתי עולם שייט אחר, שונה לגמרי ממה שאני מכיר . ביומים שעגנתי במרינה הצפונית המתפוררת, גיליתי שעשרות בעלי סירות ,דייגים וחובבים למיניהם ,לקראת החג, מעבירים את הסלון מהבית כורסאות העור ,השטיחים ועוד ציוד בייתי נילווה ,והופכים ביום אחד בשנה,למדריכי תיירים ואת כלי השייט שלהם לסירות תיירות . ללא שום הכשרה ,ללא שום כושר שייט ,אורות ניווט ,חגורות הצלה,עוגנים ,ציוד פירוטכני או ציוד לכיבוי אש ,עושות הסירות האלה שבימים אחרים משמשות בוודאי לדיג את דרכן ,עם קבוצות גדולות של תיירים וילדיהם הרבים ,שהגיעו לחג לבילוי ולחופש בעכו,לים הפתוח. התופעה המדהימה הנ"ל מתרחשת גם כשהשמש שוקעת, ובחשכה ,חשבתם שאין אורות ניווט?! נהפוך הוא ,יש אורות !!! אבל רק אורות מנצנצים שעוטפים את הסירה בצבעים שונים " ע"בם בים" . גם מערכות קול יש !וואלה ,מחרישות אוזניים, בקיצור שום חוק ימי לא נישמר שם בעכו. לסיום מגדילים לעשות אופנועי הים ,שגם משתתפים בחינגה ,ולוקחים את הילדים הקטנטנים לטיול חוויתי ובמהירות מסחררת לים ,ביום,וגם בלילה כמובן ! ממש ספורט אדגרי! ממש החג מחפש לו קרבן.

gb228

Active member
הבעיה במקרה זה

היא שבד"כ הקוף נשאר בחיים וכמה בני אדם תמימים מאבדים את חייהם.

לחיים1

New member
הנושא לא חדש כלל. אוזלת היד של המחוקק ו/או

מערכת אכיפת החוק זועקת השמיימה כבר שנים. את כל התאורים שאתה מתאר, אחד לאחד! חוויתי לפני שנה גם כן באיזה חג שלהם. אין שנייה שאתה לא רואה עבירה בוטה על חוקי הים. עבירות של כמעט אסון בכל כוון, בכל מקום ובכל שנייה. אווירת פריצות, עולם שלישי. אין חוק! זה המצב. לא מפליג לשם יותר. איך יתכן שאין שום שייט עכואי פה שחווה את המראות האלה כל יום, שלא לוקח את כל הכתוב בשרשור כזה וכל השרשורים לפניו באותו עניין ושם על שלחנו של המופקד על החוק שם.

lunatick

New member
למה רק בעכו?

כיוון שאני תקוע ON THE HARD במועדון שיטים כרמל יוצא לי לראות אין ספור פעמים ביום את: הגוררות הגדולות, הטגים,הנווט והשיטור הימי מעלים גלים בפתח נמל הקישון, כן ישנם כמובן גם סירות מהירות למיניהן. אבל אני כבר ותיק פה ולא אשאל איפה שומרי החוק.

בוקר טוב עולם...התעוררתם??....

חברים יקרים , משטרת ישראל היא איננה הבעיה ,אנחנו הבעיה ! הפילוג העצום שיש בין היהודים בניהול המדינה הוא זה שנותן לערבים להתנהג כפי שהם מתנהגים כלפי החוק . זו הדרך שלהם לבוז למדינת ישראל ולחוקיה . כנסו ל"עכו נט" ממש עכשיו וצפו בראיון וידאו שנתן ראש העיר לכבוד החג ובו הוא מתחנן על נפשו שמשטרת ישראל תעשה משהו בכל נושא אכיפת החוק והסדר הציבורי בעכו. זה מצער מאוד שבשביל לתת דוח תנועה לנהג בעכו העתיקה על "חגורה" צריך להביא 4 ניידות עם 12 שוטרים !! משהו יכול לדמיין מצב כזה בהרצליה פיתוח?? המשטרה פשוט בורחת "ממגע" ומפחדת להתמודד עם כל מה שקשור בעבריינות של הערבים כי היא יודעת שישר זה עובר לפאן הלאומני ואח"כ השד יודע לאיזה מקומות זה יביא אותה להתמודד...אז היא בורחת !!! יש עוד מניעים כמו זה שהשוטרים בעצמם מוכרים באיזור וגרים בקרבת מקום האכיפה . זה כשלעצמו מונע מהם להכנס "לעימותים" מיותרים מבחינתם עם העבריינים. כמי שמנהל את מועדון השייט בחוף הסוסים , אני מתמודד עם בעיות קשות בתחום אכיפת החוק,אלימות ,איומים , בסידורי חנייה בקו המים וחסימת השביל למים ועד להשתלטות של גורמים עבריינים על חלקים ניכרים מהחוף ,חיבורי חשמל ומים פיראטיים והכל באין מפריע !! לעיתים אני מזדמן עם המשפחה לחוף הדרומי במרינה בהרצליה סתם להינות מזמן איכות ולהתבונן באופנועי הים וכלי השייט ומאוד מקומם אותי לשבת על קו המים ולראות שוטרים נותנים קנסות לאזרחים שלא צייתו לשלט אומלל שאוסר רחצה בחוף המוכרז לכלי שייט בלבד . קיבינימט , בואו לעכו ונראה אותכם גברים נותנים דוח לערבי בכזו קלות על :גרירת סקי בשטח נמל ,בלי חגורות הצלה,בלי רישיון משיט ובלי כושר שייט - הכל אבל הכל באותו הכלי !!!!!!!!!!!!!!! חג שמח , ליאור דהן 052-8066611

mensohn19

New member
לליאור דהן

מבלי להרבות במלים , כל מה שאתה מספר זה עדיין מועט שבמועט! רק עשירית מה"קרחון" נראית מעל פני המים! עם כל הכבוד למשטרת ולממשלת ישראל , ההפקר חוגג

למעלה