שייוו איזה מאגניב..

D u s h D u s h

New member
שייוו איזה מאגניב..

טאבו התחבר לפורומים שלו באתר של בלאק אייד פיז http://www.blackeyedpeas.com/community/forum/412366?start=0 חח אבל לא הבנתי כלום ממה שהוא אמר... חחח אוליי במקרה מישו יכול לתמצט לי בעברית?

HaDaRoSh

New member
אממ ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אמרו שהוא מעשן גראס וכול זה, אז הוא אמר שזה לא נכון ולא להאמין להם.שהוא יעשה הכול בשביל לשמור על עתיד טוב עם הבן שלו ג'וש. הם אומרים שהוא מעשן גראס בגלל הטיפשות וההומור שלו
תודה לכם ומחזיר לכם אהבה פי 10 פיס אנד לאב טאבו
זה בערך מה שהבנתי

x N O A M x

New member
אהה חחחחח חשבתי שהוא אומר את זה

פאק אז התבלבלתי במה שכתבתי:S טוב אל תקראו את מה שתרגמתי

HaDaRoSh

New member
חחח לא נורא ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

רוב מה שכתבת הוא נכון

x N O A M x

New member
חח הגבתי שמה

אממ אוקי אז העלו סרטון ביוטיוב שזה חדשות ואומרים על טאבו שהוא לוקח טבק/מריחואנה ניראליXD אבל משו עם סמים..ואז הוא כתב שלא להאמין לזה שהוא בכלל לא לוקח..שהוא היה לגלגן ואמר את זה בצחוק שהוא לוקח את זה,והם לא פרשו נכון את כל הנימוקים שהוא דחף על השמוש בסמים..והוא אומר שהוא לא מושלם והוא מנסה להטיב את עצמו עבור הילד שלו ג'וש ושלכולנו יש מכשולים ונצטרך לעבור אותם , ושאנחנו לא מכונה של שלמות [?], ושכולנו לא מושלמים, במיוחד האומנים, ושלא נאמין לזה. הוא רק בנאדם טיפשי והומוריסטי
והוא מתנצל בפני כולם על השטות הזו , הוא אסיר תודה לכל המעריצים שלו שהוא אוהב אותם המון .. זהו בעיקרון

D u s h D u s h

New member
חח איזה דביל../images/Emo3.gif...

הוא סותר את עצמו... הוא מצד אחד אומר שהוא לא לוקח סמים, ומצד שלי הוא מצטער על זה... וזה אומר לבלי להתכוון הוא אומר שהוא בעצם כן.. כי אם לא על מה יש לו להצטער?

תרגום

PEABODIES THAT YOU TUBE EDIT IS SO FAKE PLEASE DONT BELIEVE THAT..... I WAS BEING SARCASTIC ABOUT WEED BOASTING IN GENERAL...IT SOUNDS REALLY IGNORANT FOR ME TO SAY THINGS LIKE THAT I WAS BEING SARCASTIC AND THEY MISCONSTRUDE THE WHOLE REASON I WAS POKING FUN ABOUT GLORIFYING DRUG USE....LOOK IM NOT PERFECT BUT I WILL SAY IM TRYING TO BETTER MYSELF FOR MY SON JOSH AND OUR FUTURE AS A FAMILY...WE ALL HAD OBSTICLES WE HAD TO OVER COME BUT WE ARE ONLY HUMANBEINGS NOT MACHINES OF PERFECTION...NO BODY IS PERFECT ESPECIALLY ARTIST SO DONT BELIEVE THE HYPE ...I WILL TRY NOT TO USE MY WITT &SARCASTIC WAYS WAYS SO LOOSELY IN THE FUTURE IM JUST A REALLY SILLY AND A HUMEROUS PERSON...I APOLOGIZE TO ALL PEABODIES FOR THAT NONSENSE.....IM GREATFUL FOR ALL THE TABMAGNETIC LOVE ALL OVER THE WORLD...I LOVE U BACK 10 TIMES FOLD.......PEAS &LOVE TABOO "חברים מה שאמרו היה מאוד מזויף ואני מבקש מכם לא להאמין להם... אני הייתי לגלגני בקשר לסמים שדיברתי עליהם...זה נשמע בצורה מאוד בורה שדיברתי על זה אני הייתי לגמרי לגלגני והם פירשו את הסיבה הנכונה באופן לא ראוי. אני צחקתי על האופן שבו לוקחים סמים ... תראו אני לא מושלם אבל אני אגיד שאני באמת משתדל להיות יותר טוב לעצמי ולבן שלי ג'וש בשביל העתיד שלנו כמשפחה ...לכולנו יש מכשולים אבל אנחנו בני אדם לא מכונות שלמות...אף אחד לא מושלם במיוחד לא אמנים אז אל תאמינו למה שכתבו ... אני אנסה לא לדבר בצורה שדיברתי בעבר אבל אני פשוט אדם הומוריסטי ....אני מתנצל בפני המעריצים שלי בקשר לשטויות האלה ....אני מודה לכם על האהבה הנפלאה שלכם כלפי בכול רחבי העולם ....אני אוהב אתכם טאבו"

למעלה