שייגצ!! מתי יש הופעות בסביבת תל אביב או המרכז?? HELP!
M maayan15 New member 3/10/02 #2 מצטרפת לשאלה!!! (וכותבים- שייגעצ)... אה...וזו רק אני או שיובל מנדלסון נראה בן פחות או יותר 15...מקסימום 17..... לעזאזל..הוא בן יותר מ-20!!!
מצטרפת לשאלה!!! (וכותבים- שייגעצ)... אה...וזו רק אני או שיובל מנדלסון נראה בן פחות או יותר 15...מקסימום 17..... לעזאזל..הוא בן יותר מ-20!!!
א -אלה- New member 3/10/02 #3 מה???????../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo163.gif חשבתי שהוא פחות מ 20 ...... הוא נראה קטנצ´יק!!!!!! אבל קטן וחמוד!
מה???????../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo163.gif חשבתי שהוא פחות מ 20 ...... הוא נראה קטנצ´יק!!!!!! אבל קטן וחמוד!
M maayan15 New member 3/10/02 #4 אני חשבתי שהוא 17..גג 19.... אבל אז התברר לי שאפילו צבא הוא כבר גמר...... הוא נראה מוזר!!....חמוד, ללא ספק, חמוד!....אבל יש בו משהו...מוזר....
אני חשבתי שהוא 17..גג 19.... אבל אז התברר לי שאפילו צבא הוא כבר גמר...... הוא נראה מוזר!!....חמוד, ללא ספק, חמוד!....אבל יש בו משהו...מוזר....
ה המכשפה הרעה מהמערב New member 3/10/02 #5 וגם אני מצתרפת לשאלה... כמה מפתיע?. בהתחלה גם אני חשבתי שהוא ממש צעיר..... אבל בהופעה הוא אמר שהוא כבר סיים צבא..... אז.....
וגם אני מצתרפת לשאלה... כמה מפתיע?. בהתחלה גם אני חשבתי שהוא ממש צעיר..... אבל בהופעה הוא אמר שהוא כבר סיים צבא..... אז.....
ש שׁזִיף New member 3/10/02 #7 סיים צבא../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif לא ידעתי זאת....... אהץץ וגם אני מצטרפת כמובן לשאלה
צ צפרדע עם שיניים New member 3/10/02 #8 מצטרפת לשאלה.... אני ידעתי שהוא סיים צבא זאת הסיבה שלא שמעו עליהם כ"כ כ"כ עד עכשיו ועכשיו יש להם גם יותר הופעות ושיווק כי הוא סיים את השירות
מצטרפת לשאלה.... אני ידעתי שהוא סיים צבא זאת הסיבה שלא שמעו עליהם כ"כ כ"כ עד עכשיו ועכשיו יש להם גם יותר הופעות ושיווק כי הוא סיים את השירות