שייגעצ

pitzky

New member
שייגעצ../images/Emo79.gif

מה החברת הקלטות של הדיסק ניו יורק רפיח?

pitzky

New member
תודה על הברכות../images/Emo29.gif...

אבל אני מעדיפה לא להקשיב לאנשים שחושבים שהם אוהבים מוזיקה ורוק, כשאין להם את הטיפת שכל להבין שיש גם אנשים אחרים בעולם, עם טעם שונה... טוב, אני סולחת לך, לא אשמתך אם אתה לא מקבל תרבות בבית, או שאתה מידי מפונק. מישהו אחר

יש לי את הדיסק הטוב ביקום!!!!!

מפלצות התהילה של משינה!!!!!! מי שיסתכן ויכניס את הדיסק למערכת שלו צפוי לו אסון!!!! בהתחלה לא תבינו מה הולך,ותשאלו את עצמכם : "זה משינה" ואז תגידו איזה דיסק מגעיל ומה כולם מתלהבים. אבל אם תשמעו עוד קצת ,עוד טיפה, תבינו איפה טמונה הסכנה!!! אתם לא תוכלו להוציא את הדיסק!!! לי זה לקח שנתיים,ולא עובר יום בלי שאני שומע את הדיסק הדגול הזה!! ראו הוזהרתם.

magicgirl

New member
באמת....

מפלצות התהילה הוא אחד הדיסקים המעורכים יותר של משינה !!! שכל מי שאוהב משינה מת על הדיסר הזה יותר מאשר על כל דיסק אחר שלהם... "הכל התחיל בנאצר" i keep the potograf agenst my hart for in my life she plas a staring part but i keep the poker face so well not even mother couldnt tell

איז

New member
לא בדיוק...

אני אישית מאד מאד אוהב את הדיסק הזה. לדעתי הוא הכי טוב שלהם, ומבחינה מוזיקלית הוא גם הכי איכותי (הם ניגנו שם מעולה...), אבל... זה דיסק מאד שונה מהסגנון הרגיל של משינה, ולכן יש אנשים שקשה להם להתחבר אליו. אני שמעתי מישהו שאמר שהוא לא אוהב אותו בכלל... זה מאד תלוי - חייבים לבוא פתוחים כדי לאהוב את הדיסק הזה.

למעלה