שייבע´ס ושולמא....

pOtatO head

New member
שייבע´ס ושולמא....

שבת שלום לכולכם. שיניתי את הכינויי הארוך והמסריח שלי ומהיום אני פוטטו האד. למה? כי הם ממש מתוקים וכי אהבתי לשחק איתם כשהייתי קטן בכל מקרה למי שלא הבין אז אני פרנס טלקום בולגור בשינויי אדרת (איכס נזכרתי בזמרת המזעזעת הזאת שהרגע ציינתי את שמה...בלעעע) אז אתם מוזמנים לקרוא על מעללי בזמן שלא הייתי פה כי יש צחוקים ושיגועים ללא הפסקה... יש לנו כיתה בשכבה של ערסים (איכסהההה) וכמו תמיד למה לא להסתלבט על ילד מתוק כמוני ששומר על פרופיל נמוך ולא מנסה להתבלט? אז בקיצור מאז מקרה הגרפיטי הם השתכללו הערסים הלא מפותחים של מגמת חשמל רמה ג ד והם אומרים לי כל פעם שאני עובר לידם :"אוף יש פה ריח של בן גיי"... עכשיו בפעם הראשונה ששמעתי את זה לא הבנתי למה הם מתכוונים עד שלבסוף התפלאתי לגלות שהם לא כאלה סתומים ושגם ערסים יכולים לחשוב על משחק מילים שכזה (בן, כלומר, זכר. וגיי-גאה) אז כל פעם אני צוחק כשאני עובר לידם אבל בהתפרצויות אדירות... לא משנה, למי שרצה לדעת מה קרה עם הגרפיטי אז התקשרו אלי לפני חודש וחצי בערך מהמשטרה, אימתו את הפרטים של התלונה שהגשתי ואמרו שהם עדיין חוקרים...וכתובת אחת עדיין נשארה שם...סתם ככה, למזכרת :) עד להודעה הבאה, בה ביי פוטטו האד

למעלה