שיט

Miss Kitty

New member
שיט ../images/Emo4.gif

תאריך השיחרור של הסינגל החדש והאלבום החדש נדחו לתחילת 2005.. הסיבות עדיין לא ידועות..

BSBהדר

New member
../images/Emo7.gifאיזה מבאס...

שיואוו איזה באסה!! אני כבר חיכיתי שיצא הסינגל ועכשיו אני צריכה לחכות עוד חצי שנה...

LOVEאמיר

New member
../images/Emo10.gifאוי... חבל...

אבל לא נורא העיקר שעדיין אפשר לשמוע גם את השירים הישנים ואהובים שלהם! וזה מה שהכי חשוב!

sivanick

New member
אוף../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

מתי כבר יפסיקו לדחות את זה??!!

sivanick

New member
חחחחחחחח גדול!!!

אין אולגי יש לנו קשר מיוחד לא יעזור לאפחד

airgirl

New member
אבל.. אבל..

שמענו כבר חצי שירים שיהיו באלבום!! אז מה הבעיה שלהם?? למה לדחות

BSBהדר

New member
שיר מהמם!!!:)

יש לי קטע משיר שיהיה באלבום של הבויז!! קוראים לשיר "פוסטר גירל" ויש לי תחושה שהוא עוד יהיה השיר האהוב עליי..:) אם אתן רוצות להוריד חלק מהשיר.. כנסו לקישור.. ואם תנסו להוריד רגיל זה לא יוריד לכן.. אז שימו את הסמן על הקישור לשיר.. תלחצו על הלחצן הימני ואז :SAVE TARGET AS ואז תבחרו איפה לשמור את זה ..וזה יוריד לכן!

B s B G i R l

New member
דווקא שניהם שירים יפים !! נראה לי ש

הולך להיות דיסק פצצה !!
לבויז המושלמים יצא דיסק מושלם.. ונאמר.. אמןןןן חח סתם.. דווקא אחלה שירים.. באמת הקצב של פוסטר גירל יותר נחמד... אבל היי היי היי גם חמוד כזה.. רק חבל על דבר אחד בשיר פוסטר גירל... כשבדיוק כשאלכס התחיל לשיר, הקטע של השיר נגמר !!
לא פייר !!

airgirl

New member
שמו פה קישורים להורדה..

של 6 שירים אם אני לא טועה.. אבל אלה לא היו שירים מלאים.. רק 30 שניות..

hadasrulez

New member
יש 30 שניות של 8 שירים

מתוך הדיסק
Rumors Lift Me Up your love poster girl Favorite Place Climbing The Walls Change My Life Best of My Love ויש לי שאלה.. ביוטיפול וומאן יהיה בדיסק

BShenB

New member
אויש איזה ביאוס../images/Emo7.gif

אני כל כך מתגעגעת אליהם
אוףףףףףףףףףףף
אוף וכולי באסה עכשיו
...שמכבי חיפה הפסידה

LOVEאמיר

New member
את אוהבת כדורגל?!

גם אני בעד מכבי חיפה (אם שואלים אותי איזה קבוצה אני אוהבת...) אבל בעיקרון, אני לא סובלת כדורגל! ובכלל אני לא סובלת כל מה שקשור לספורט! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!

BShenB

New member
חחחח../images/Emo13.gif....../images/Emo23.gif

בעיקרון אני גדלתי על כדורגל
כמה שזה נשמע מצחיק...
פשוט אבא שלי היה שחקן כדורגל 16 שנה ואחי כל החיים היה משחק כדורגל עם חברים שלו מחוץ לבית
(פשוט עכשיו הוא בצבא אז עכשיו פחות..)... ואני הייתי משחקת איתם הרבה זה היה פשוט נדבק בי גם... ומאז שאני זוכרת את עצמי אני אוהדת של מכבי חיפה....
ושל בקסטריט בויז...
חחח
אז זהו... עכשיו אני כבר הרבה פחות רואה כדורגל שלא נדבר על משחקת, אבל מכבי חיפה אני תמיד אראה ותמיד אמשיך לאהוב

למעלה