שיט שיט

ערן קו

New member
שיט שיט ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עד שהיה לי משהו יפה עד ששכנתי את הורי לעשות עגיל עד שעברתי את כל הכאבים היום היה היום שרצינו לעוציא את ההגיל הישן ולעחליפו בחדש אבל גיליתי שזה היתנפח לי נורא אז סבתא שלי עוציא לי אותו וירד לי דם ויש לי מלא מוגלה (אינפקציעה)(דלקת) ועכשיו צריכים 4פעמים ביום לשים מי חמצן שזה גם כואב וגם מסריח והרופא אמרה שהיא ראתה באם אני לא תועה באיכילוב ילדה שמרוב שהאוזן איתנפחה לה ההגיל נחנס בתוח האוזן ואז סבתא שלי אמרה לי ולרופא שזה כמעת מה שקרה לי ומזל שהיה לה ציפורנים והיא הצליחה לעוציא לי אותו

לא נורא ערן. שמי את מי חמצן והמשחה

זה יועבר .יש עגיל זהב שיחוק שהוא בצורה עגולה זה מה שיש לשי באוזן וזה לא עושה דלקת כי זה חופשי באוזן תנסה ותראה שזה נוח ולא כואב שי הולך עם העגיל שנה וחצי בלי בעיות שיהיה לך ההצלחה עם העגיל

ערנצ'וק המתוק../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

אל תחשוב על לשים עוד עגיל או לא כרגע. הכי חשוב שתתרפא האוזן קודם כל, אנחנו עברנו את אותו הדבר עם אופיר, העגיל נכנס לה לאוזן וגרם לה לדלקת רצינית, וכירורג טיפל בה. עוד כמה ימים תרגיש הקלה, אבל קודם כל שהאוזן תבריא לחלוטין ואז תחשוב על ההמשך. במידה ותרצה לעשות שוב עגיל או באזן השניה אני אנחה אותך אייך לטפל באוזן כדי שזה לא יקרה לך שוב. תרגיש טוב יותר חמוד, רק עוד כמה ימים כאבים. תודה רבה לך ילד מתוק ומקסים על האירוח של אתמול, גיא מאוד נהנה. אלונה

mazy

New member
אוי, לא נעים../images/Emo101.gif

ממש לא נעים. מקווה שהכאבים יחלפו הכי מהר... אצלנו גם לשיר הייתה אותה בעיה, ומאז היא החליטה שהיא לא רוצה יותר עגילים. תרגיש טוב

שביק

New member
ערן היקר, תישמע סיפור דומה שקרה

לשתי הבנות שלי, אורלי והדר. כשהן היו ילדות, וביקשו לעשות עגילים, אחרי כמה ימים, ראינו שאין עגילים באזניים. חיפשנו במיטה ועל הריצפה ואין. פתאום ראיתי ששתי האזניים, של שתיהן באותו יום, כלומר ארבע אזניים, העגילים נכנסו לתוך התנוך של האוזן. הלכנו לרופא בקופ"ח, הוא הרדים את המקום, והוציא לכל אחת מהן את העגילים. מה אומר לך? היה סיפור. אבל זה עובר. להדר עד היום יש חורים לעגילים. לאורלי הם ניסתמו והיא לא רוצה יותר. אז בהצלחה לך ותהיה בריא.

הלנה

New member
לא נורא מתוק שלי ../images/Emo10.gif

לפחות ניסית, היית לך חוויה ללכת עם עגיל שבועיים....
ואגב לא זכור לי שהיה לך כל כך קשה לשכנע את הוריך....
אני בטוחה שהכאב יעבור מהר מאד ועוד מעט תשכח בכלל מכל הארוע...
אז אתה רואה היום קרה לך דבר טוב מאד - התגברת על טיק...
ודבר פחות נעים - הדלקת באוזן...
הרבה נשיקות והרבה אהבה ומקווה שמחר תהיה בבית כשאני חוזרת...
כי אני מתגעגעת.
אמא

למעלה