שיט שיט שיט, פיגוע

rshamir

New member
שיט שיט שיט, פיגוע

רק סיימתי לכתוב את ההודעה הקודמת ושמעתי על הפיגוע בשמואל הנביא. הבנתי שיש נפגעים רבים. אני מקווה שכולכם/ן בסדר, ומבקש מחברי הפורום להתפקד ולהראות נוכחות בבקשה, שנדע שלא נפגעתם.

or 343

New member
פאקינג שיייט!!

בדיוק לפני ששמעתי את האמבולנס הראשון חלף לי הרהור בראש : איך זה שלא היה אף פיגוע היום??? מציאות מחורבנת!! נמאס לי!

מתן ב

New member
לפחות 7 הרוגים... ../images/Emo110.gif

מעל 70 פצועים...

or 343

New member
כשהם אומרים...

70 פצועים זה בסוף 100 וכשהם אומרים 7 הרוגים זה בד"כ 15

מרילנצח

New member
../images/Emo10.gif נמאסססססס לייייייייייייי ../images/Emo16.gif

טוב נכון לעכשיו זה 18 הרוגים ומעל 100 פצועים!!! אמרתי כבר שנמאססססס ליייייייייייי???..

tribe spirit

New member
אוי...../images/Emo118.gif../images/Emo16.gif

אני עוד יקיא מכל הפיגועים האלה...אמאלה...איזה מאה ארבעים פצועים....הייתי בעיר ושמעתי את הפיצוץ...נמאס!!!

../images/Emo24.gifירושלמים יקרים../images/Emo24.gif

קשה לי לתאר את ההרגשה שפקדה אותי כששמעתי על הפיגוע שפקד את עירכם המקסימה. ראיתי את התמונות, שמעתי את הקולות והלב שלי פשוט נשבר
, בבוקר הזה אני שולחת לנו אזרחי ישראל ולכם תושבי ירושלים המקסימה
ענק, ומתפללת שלא נדע עוד פיגועים וצער מסוג זה. הבוקר הלב שלי איתכם ועם כל אזרחי ישראל האבלים והעצובים,
, ליאת.

rshamir

New member
אנשים, בבקשה תשמיעו קול ../images/Emo124.gif

יש הרבה חברים וחברות בפורום שלא שמענו מהם - אני מבקשה שתכתבו אפילו רק מילה אחת, שנדע שאתם כאן ולא נפגעתם חס וחלילה.

../images/Emo57.gifאני כאן למזלי../images/Emo57.gif

יהי זיכרם ברוך
אני רוצה להשתתף בצערם של כל משפחות ההורים ולאחל אחלמה מהירה לכל הפצועים. אתמול בערב היה צריך להיות ערב יפה לחברה שלי היה יומולדת ובדיוק יצאנו ואז שמענו שהיה פיגוע. שימחנו אותה עד כמה שיכולנו אבל באיזה מקום בלב זה ישב... וכבד כבד... חברה אחרת שלי היתה באיזור הפיגוע ברוך השם לא קרה לה כלום אני מקווה לימים טובים יותר שלכם רוקדת עם זאבים

יום מבעס.... ../images/Emo31.gif

אני עוד לקחתי חופש היום מהעבודה רציתי לעשות משהו נחמד ומשחרר... אבל למי יש חשק... לעזעזל!!!

JAMES DEAN

New member
גם אני פה. ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

בדיוק אתמול הייתי בדרך הביתה עם המשפחה שלי. נכון לעכשיו מזל שאני לא מכיר אף אחד. יהי זכרם ברוך

or 343

New member
אוף, לא רוצה לנסוע באוטובוסים יותר

מפחיד אותי!!! האמת - כבר אימצתי לי הרגל שאני לא עולה על אוטובוס אפילו אם הוא קצת צפוף

למעלה