שיט כמעט

nightgoat

New member
שיט כמעט

אני כמעט עשיתי ווילד (אם זה זה). אני עצמתי עיניים, והרסרט התחיל להיות יותר חזק בדרכו לחלום. לרגע שמתי לב שאני מסתכל על שעון ואין לי מחוגים ולא כלום, פשוט עיגול שחור בלי חריטות עליו. אמרתי לעצמי "האם אני חולם?", אני חושב שקצת התלהבתי, ופתאום הסרט בעיניים ניהיה לכל מיני ציורים שמסתכים אחד עם השני והכול היה ממש לא ברור - ידעתי שהפסדתי את ההזדמנות. אחר"כ אני אני המשכתי לעצום עיניים ואני רואה שאני פותח את הקופסת סיגריות שלי, ואני רואה שתיי סיגריות, אמרתי לעצמי "מעניין, אולי אם אני אסיט את המבט אני אראה יותר סיגריות?". זה מה שעשיתי... ולמיטס זכרוני ראיתי קופסה ריקה, וזהו. לא זוכר שום דבר מהמשך החלום בלילה. התבאסתי לאללה. כל זה קרה ב-9 וחצי בערב שהייתי עייף מת. חבל

makron2

New member
יפה מאוד

יש התקדמות,תמשיך לעשות מה שאתה עושה ולמרות שהתעוררת אתה יכול לחזור לנסות אם בא לך.

silverhawk

New member
מומלץ לשלב את השיטות להגברת הצלילות

סביר שכך היית יכול להאריך את החלום.

makron2

New member
ציינת משהו שונה...

"לא זוכר שום דבר מהמשך החלום בלילה" - מכך הגיעה המסקנה שאכן חלמת. אז מה אתה חושב שדימיינת או חלמת?את הקטע עם הסיגריות למשל. לפעמים המעבר לחלום הוא חלק ונטול תופעות.

nightgoat

New member
אממ

אני די נכנסתי אל תוך החלום אני חושב, ישר כשאמרתי "האם אני חולם" הדפיקות לב נהיו חזקות והציורים בעיניים התפקששו.

nightgoat

New member
וזה שאמרתי שלא נכנסתי אל תוך החלום

הכוונה, שלא הצלחתי להגיע לחלום צלול בשביל להגביר את הצלילות.

silverhawk

New member
אני חושב שאתה מתבלבל קצת במונחים

ברגע בו אדם מקבל מודעות בחלום, החלום מוגדר כצלול, בין אם הוא שולט בו ובין אם לאו. מאחר ותיארת קבלת מודעות ('האם אני חולם', קופסת הסיגריות וכו'), הרי שחלמת חלום צלול. ההמלצה שלי התייחסה לכך שברגע שבו אתה מקבל מודעות, רצוי ביותר לבצע בדיקות מציאות ולהעזר בשיטות להגברת הצלילות, ולהתמיד בכך לכל אורך החלום. אם אתה אומר שלא זכרת לעשות זאת, זה בהחלט אפשרי, אולם מודעות לנושא תגביר את הסיכוי שתזכור לבצע זאת בפעמים הבאות (אתה יכול לחשוב עליהן בכל פעם שאתה עורך בדיקת מציאות, אם אתה עורך כאלו לאורך היום).

makron2

New member
תוספת קלה...

הייתי ממליץ לך לבצע בדיקה אחרת כדיי להיות יותר בטוח שמדובר בחלום,פעם הבאה תנסה לקפוץ במקום ותבדוק אם אתה מצליח לרחף קצת או בדיקה אחרת מהרשימה,לאחר מכן יש לבצע הגברות צלילות. נשמע שאכן קיבלת צלילות לרגע אבל מאחר וזה היה רק חשד המשך להתנהג כרגיל. בהצלחה.

למעלה