שיט הוא צודק!

פנומן 72

New member
יופי לך שהוצאת את הראש מהאדמה...

אז אתה סופר איתי ?

זיקן

New member
מנהל
מה אתה מיתבאס

קח את זה בציפסי זרום אחי יהיה בסדר עד החתונה זה יעבור.

זיקן

New member
מנהל
קבל הצחקה

הבעיות שונות, הפתרונות נשארו אותו הדבר!! בכניסה לעיר חלם היה בור גדול בכביש ובעלי עגלות שהיו נוסעים בלילה היו נכנסים לבור, העגלה הייתה קופצת והנוסעים היו נחבטים בחוזקה בגג או ברצפת העגלה. עד שהיו מביאים אותם לבית החולים היה מצבם מחמיר וחלקם היו נופחים את נשמתם. כינס ראש העיר חלם את מועצת החכמים, כיצד לפתור את הבעיה. הציע מנהל בית החולים: "אני מציע להצמיד רופא לבור שייטפל מיידית בחולים וכך יינצלו חייהם". אמר ראש העיר: "זה רעיון טוב, אבל לא מספיק טוב". הציע הממונה על העגלות: "נצמיד אמבולנס לבור שיוביל במהירות את הפצועים לבית החולים". אמר ראש העיר: "זה רעיון טוב אבל לא מספיק טוב". אמר מהנדס העיר: "אני מציע לבנות בית חולים על יד הבור וכך יפונו החולים במהירות לבית החולים". אמר ראש העיר: "זה רעיון טוב אבל לא מספיק טוב!, אני מציע לסתום את הבור ולחפור בור חדש ליד בית החולים!! נשמע מוכר?

פנומן 72

New member
משעשע וזה מזכיר לי בדיחה אחרת

בחורה אחת סתומה נורא רצתה להתחתן עם החבר שלה וכל הרמזים ששלחה לעברו לא עזרו, אז יום אחד היא באה אליו בנעימים ואומרת לו: "אתה יודע, אני מכירה איזה בחור שלא רצה להתחתן עם חברה שלו, ועברו ימים וחודשים, ויום אחד הלך ברחוב נפל לבור ומת". הסתכל עליה החבר ואמר לה: "אז מה, אני מכיר איזה בחור שהתחתן עם חברה שלו, ויום אחד הלך ברחוב נפל לבור ומת, אז מה זה אומר ?". חושבת החברה לרגע ואומרת לו: "אני חושבת שזה אומר שצריך להתקשר לעיריה ולהגיד להם שיסגרו את הבור" ...

למעלה