שיטת סילבה...

שיטת סילבה...

היי, קוראים לי דור ואני בן 14 ויודע את "שיטת סילבה לשליטה שכלית", שזה סוג של מדיטציה פעילה (ACTIVE MEDITATE). השאלה היא: האם מישהו מכיר את השיטה, ויודע מה אפשר לעשות איתה מעבר לדברים הבסיסיים המפורטים בספר?

drall

New member
שיטת סילבה - עכשיו הסרט

קודם כל שיטת סילבה היא לא מדיטציה. לא אקטיבית , לא פאסיבית , לא כלום. היא שיטה של דימיון מודרך ולגבי ההבדלים בין דימיון מודרך למדיטציה , אתה מוזמן להיכנס לאזור המאמרים לראות מה כתבתי בנושא. בתור שיטת דימיון מודרך , שיטת סילבה מאוד נחמדה. השאלה האחרונה שלך מאוד מוזרה. אם אני זוכר נכון , בספר מסבירים לך איך אתה יכול להפוך למיליונר , להתחתן עם שחקנית ולרדת במשקל , כל זה באמצעות השיטה. אלה דברים בסיסיים בשבילך דור? מה עוד אתה רוצה? דרול

שיטת סילבה משלבת הרבה אלמנטים

מדיטציה, שכנוע עצמי, דמיון מודרך ועוד. אני למדתי את הקורס הבסיסי (101 עד 404) וקראתי את הספר הראשון "שיטת סילבה לשליטה שכלית", הגענו עד לרמה של ריפוי. מעניין אותי בעיקר הדברים המיידיים (מעבר להיזכרות וההירגעות של "שלוש האצבעות" שפועלת אצלי בצורה הטובה ביותר), לדוגמה שליטה מיידית בחום הגוף, שליטה מיידית בדיבור (שיהיה ברור יותר) ובשירה (שתהיה מוצלחת יותר) וכו´. זאת המטרה העיקרית שלי. ואגב, הטכניקות של ירידה במשקל והפסקת עישון בנויות בעיקר על שכנוע עצמי.

drall

New member
שום דבר בשיטת סילבה

לא קשור למדיטציה. הם אולי קוראים לזה מדיטציה אבל זה לא. מדיטציה אינה דבר שעושים כדי לקבל תוצאה מסויימת דווקא. לכן כל הדברים האלו , שליטה בדיבור , בשירה וכו´ לא קשורים למדיטציה והיא לא קשורה אליהם דרול

לא קשור למדיטציה?

אני מציע לך לקרוא את "שיטת סילבה לשליטה שכלית" מאת חוזה סילבה, במיוחד את הפרק השלישי. זה אותו בסיס, רק שסילבה לוקח את זה לכיוון לגמרי שונה.

smile2life

New member
אני לא מכיר את השיטה

אבל גם לא מאמין למה שאני קורא. זה נקרא "קריאה מבוקרת".

smile2life

New member
אבל

אם אתה רוצה להאמין שהסילבה הזה זו מדיטציה תאמין, כל עוד אתה לא מעביר את זה הלאה וזו נשארת האמת הקטנה שלך.......... מתוך היכרות ארוכה איתו, אני נוטה להסכים עם דרול ולהאמין לו כי הסליבה אינה מדיטציה - אלא שיטה של דמיון מודרך ובהחלט ישנו שוני ניכר

drall

New member
קראתי קראתי

גם את זה וגם את המדריך לריפוי עצמי בשיטת סילבה וגם את מדריך שיטת סילבה להצלחה בעסקים וגם עוד כמה שאני לא זוכר. ועדיין אני עומד על שלי , אין שום קשר בין שיטת סילבה לבין מדיטציה. במקום להתווכח איתי ככה סתם אולי תלך ותקרא את המאמר שכתבתי בנושא שנמצא כאן בפורום במדור מאמרים כי אז אולי יהיה לך מושג מה זה מדיטציה ומה ההבדל בינה לבין דברים כמו שיטת סילבה. דרול

למעלה