שיטת הצבעה שגוייה

lilacva

New member
שיטת הצבעה שגוייה

ברצוני להסב לתשומת לבכם כי שיטת ההצבעה שגוייה בשל העובדה כי פרק הזמן שניתן להצביע למשתתף הראשון אינו זהה למשתתף האחרו ועל כן ניתן לראות כי האחרונה שהשתתפה היא הראשונה להיות מודחת .... לבדיקתכם!

Shani276

New member
אולי לבדיקתך

אם היית שמה לב היית מבינה שהם מציינים כל פעם לאחר שהם אומרים את הספרה של כל זוג וזוג שניתן יהיה להצביע רק בתום הריקודים של כל הזוגות.

miss pufi

New member
שני את טועה!

הם אפילו אומרים שניתן להצביע כל השבוע!!! ועובדה ששבוע שעבר שעבר איתו ודורית היו אחרונים!!! והם היו מקום אחרון!

Shani276

New member
איתן ודורית היו שבוע שעבר אחרונים

ע"פ ניקוד השופטים בלבד,לא היה קשר להצבעות הקהל,כי בתוכנית הראשונה לא חשפו אותן.

קצת סדר:

בתוכנית הראשונה, היה ניתן להצביע לאחר שכל הזוגות הופיעו, בניגוד לתוכנית השנייה שכבר במהלכה - אם זכור לי טוב - הקווים היו פתוחים. בכל-אופן, עוד שעה, פחות שעה - זה לא מה שיקבע את הניקוד, בהתחשב בכך שהיה זמן של שבוע להצביע. אין פרופורציות.

NIVניבב

New member
טעות!

חלק מהאנשים מחכים לראות את הריקוד השני... ולא כולם הצביעו במשך השבוע..חיכו לראות את התוכנית השנייה...מי יהיה יותר טוב..!! בוריס ושירז רקדו אחרונים...הסיכיום שלהם לעלות לא היו טוביםם כי זמן ההצבעה שלהם לא היה כמו של הזוג הראשון!

מה הקשר ראיתם איך היא רקדה???

היא רקדמה כמו מטאטא מת לא יכלה לזוז בכלל סתם עמדה והוא עשה הכל רק בגלל שהיא יפה נתנו לה מלא נק היה מגיעה לה 3 אמא שלי גם התעסקה מלא שנים בריקודים סלוניים והיא אמרה שהיא רקדה ממש ממש גרוע...וראו את זה איך שהיא הזיזה את עצמה מרוב כל הגובה שלה היא בכלל לא זזה אבל אליענה רוקדמת מאוד יפה.... ואיתן...מושלם

ניצה יש לה כישרוןןןןןןןןן

ניצה את בתור מבוגרת ממש יפה לך..והייתי מאוד שמחחה לראותך רוקדת בגילך כך הלוואי שכל הנשים היו כמוך תמשיכי כךךךךךךךך

NIVניבב

New member
??

איך את מסבירה את זה שבתוכנית הראשונה היא לקחה מקום ראשון??

miss pufi

New member
יוווו כנסו רגע ותבינו משהו

תראו, המספרים מבולבלים! יענו שמתם לב פעם שעברה שלא הזוג השלישי היה דווקא מספר שלוש הוא יכול היה להיות מספר שבע... לדוגמא... סבבה... עכשיו אם אני במקרה אוהבת את הזוג שהופיע שלישי אני קולטת מיד שהוא שבע ומתחילה להפציץ... בעוד הזוג האחרון נדפק כי רק שהוא רוקד מגלים את זהותו!

למעלה