שיטת הסנדוויץ´

שיטת הסנדוויץ´

לפתוח את המחשב לבדוק אי מיילים ולענות עליהם לבדוק הודעות אישיות ולענות עליהם לבדוק את הפורום ולענות על הודעות לבדוק פורומים אחרים -==-- גליזה באינטרנט מלווה בבדיקה מדגמים של אימייל ופורומים סיום הגלישה -==-- בדיקת הפורום אם התקבלו הודעות חדשות ומענה עליהם בפעם האחרונה בדיקת הודעות אישיות בדיקת אימיילים כיבוי המחשב. גם לכם יש סדר "סנדוויץ´ " כזה שבו אתם "נכנסים" ו"יוצאים" מהרשת? עכבר

actress

New member
בערך

אם אני סוגרת את המחשב בלילה ופותחת אותו בבוקר אז אני ישר מפעילה את האינטרנט פותחת את המייל כדי לראות מה חדש אי סי יקו כבדי לראות מי נמצא כנ"ל גם לגבי המסנג´ר שזה דיי אותו דבר אח"כ נכנסת לכל מיני פורומים למינהם אם יש דואר מעניין אני מגיבה לרוב זה מהסבתא שלי ששולחת תמונות וכל פעם רוצה שאני אענה לה אבל אני אוהבת להגיב בפורומים אבל אין אצלי דבר כזה סיום גלישה אני מחכה ומחכה לראות מה חדש ככה עד הלילה למשל היום אני מסוגלת לחכות עד הלילה לראות א יש אימיילים ויהיו בהמשך היום אבל אני בודקת כל 5 דק´ למקרה והשתנה משהו אבל היום אני הולכת לעזור לביה"ס עם הבגרויות שלהם בתאטרון אז שוב אני אקח מנוחה מהנט וגם אתמול לא הייתי פה ככה שהתהלכתי ברחובות תא´ במחשבה מה אני מפסידה פה הייתי בשינקין והייתי צריכה לצאת החוצה כי אני צריכה למצוא עבודה ופגשתי חברים שלי ששאלו למה לא באתי למסיבה יום שישי ותאמת הייתי פה בנט כתבתי לך עכבר ולך מאדאם באותו זמן כלומר ויתרתי על הדבר שהכי רציתי מסיבה עם כל החברים הטובים שלי ולא כ"כ הצטערתי טוף אולי קצת אבל הייתי פה וזה גם טוב

e-magine

New member
כן, מין סנדוויץ´ כזה מהסרטים

המצויירים, עם 30 שכבות בפנים...

e-magine

New member
העליתי אתמול סקר חדש על תאי דוא"ל

כנראה לא שמתם לב.

היה אמור להיות סמיילי בכותרת

ונעלם. סתם שלא יחשוב מישהו שזה נאמר בפנים זעופות
עכבר

למעלה