שיטת המעלית

king500o

New member
שיטת המעלית

נראה לי שאני לא אצליח לעשות את שיטת הווילד(בגלל שאני לא מצליח להתרכז ולהגיע לסינדרום)אז יכול להיות שאני אנסה את זה שוב כשאני יושן 4 וחצי שעות,מתעורר לחצי שעה/שעה.... אבל אני גם מתכנן לנסות את שיטת המעלית

מה זה שיטת המעלית?

אם יש לך סבלנות להסביר לי זה יהיה נחמד..! אם לא אז אני אחפש כבר באינטרנט...

Bluescale

New member
לא בטוח שתמצאי

כי זאת שיטה שפיתחתי
שיטה מאוד פשוטה המערבת WILD ו VILD יחדיו שיטת המעלית (VILD WILD) שיטת המעלית היא שיטה שמערבת את שתי הטכניקות שכתבתי עליהן בעמוד הקודם. זוהי שיטה שמתחילה בסגנון של VILD מלא אבל בשלב האחרון חל שינוי בטכניקה ופחות מתרכזים על הדמיון. בפשטות: שלב א' – הרגעה גם בטכניקה זו אנחנו צריכים להתחיל בהרגעת השרירים בגוף. שלב ב' – דמיון. אפרט בשלב הזה את הדמיון הספציפי: אתה נמצא במסדרון קטן עם שטיח לבן. כל הסביבה היא שחורה לגמרי (כדי לא להעמיס על הדמיון) ובסוף המסדרון ישנה מעלית עם דלתיים פתוחות. תכנס למעלית. בשלב הזה אני ממליץ לדמיין כל פרט קטן בחלום וליצור סביבה מלאה. אתה נכנס למעלית והמעלית מוארת באור לבן קליל. המעלית בצבע האהוב עלייך ומעוצבת באופן פשוט. בצד הדלת של המעלית ישנו פאנל עם כפתורי הקומות ומלמעלה השלט עם מספר הקומה שבה אתה כרגע נמצא והוא מורה על "1000". אתה לוחץ על כפתור ה "0 – חלום" בשלב הזה תנסה כמה שיותר לתאר את המעלית זזה למטה לאיטה כולל תחושות, האורות מהבהבים או כל תאור כזה או אחר. הבט בפאנל של הקומה שבה אתה נמצא. הפאנל בצבע אדום (או בצבע האהוב עלייך) שלב ג' – ספירה החל לספור יחד עם זאת לדמיין את המעלית עדיין זזה לאיטה למטה. הרגע. ספור לאט מ 1000 ומטה. בשלב זה, כאשר תגיע למספרים נמוכים יחסית (אצלי זה בערך ב 700 בעייפות ו 400 בערנות) אתה תתחיל להתבלבל בספירה (699 545 798) תתפוס את עצמך עושה את זה ותנסה להתרכז שנית ולחזור לספירה התקינה מהמספר האחרון שבו היית מודע שספרת נכון. השלב הזה יחזור עליו כמה פעמים עד שתרגיש שיתוק שינה. לאחר השיתוק אין צורך להתרגש עוד לא הגעת לשלב המתקדם של הטכניקה שזה הHI. ברגע שיתחיל שלב ה HI שבו תראה צורות משונות תשמע אולי כמה צלילים ואולי אפילו יהיה סינדרום מכשפה מלא שבו בעצם יכול לקרות מצב שהמעלית מתנתק מהכבלים (מה שאצלי קרה כמה פעמים) והיא מתרסקת, נשברת לחתיכות ואתה בחלום או שפשוט תגיע אפילו לקומה התחתונה, תקום מהמיטה (או יפתחו הדלתות) ואתה בחלום. בכל מקרה ומקרה אני מציע לעשות בדיקת מציאות ישר איך שהשלב מסתיים. קרה לי יותר מדי פעמים שחשבתי שלא הצלחתי ובסוף קמתי מהמיטה אבל בחלום. זהו בעצם. זוהי השיטה שהמצאתי אותה מתישהו בשלהי שנת 2001 בערך (אל תתפסו אותי במילה). שיטה שעד כה, פועלת באופן יעיל ובעלת כל המאפיינים של WILD ושל VILD רק בעירוב מסוים.

למעלה