לא קושקוש
תנסה אתה להתרכז. אני מזמינה אותך לסקור את התגובות האחרונות שלי אליך ולמצוא מחדש את השאלות שהותרת רעבות ויתומות. יש גבול לכמה שאני יכולה לבזבז את הזמן שלי, אז בבקשה תחסוך ממני לשאול את הדברים מחדש. השקעתי זמן בקריאת ההודעות שלך, וזמן בניסוח הולם שיבטא את הצד שלי בדיאלוג הזה, ניסחתי את השאלות בקפידה אבל אתה בשלך. קופץ לדף חדש ומתחיל שוב לשרבט את אותם הדברים. ואיזה שם יש לזה אם לא "זלזול"? ההתעקשות שלך להתעלם מתגובות ושאלות, והנטייה שלך לחתוך דיאלוגים בדיוק בנקודות הלא נוחות כבר אומרת הכל. לאן אתה עוד שואף להגיע מהמקום הזה? אתה כמו תקליט שרוט, שבדיוק במקום בו נראה שהדיאלוג קרוב לסגירת מעגלים המחט מתחילה לקפוץ. עזוב. בוא ננתח לרגע את הסיטואציה שנוצרה לנו פה, ואחרי שתענה על השאלות היתומות של קודם, תוכל גם להגיב לזה אם תרצה. אז מה היה לנו פה? היה פורום, דיי שקט למען האמת. היו אנשים נגמלים, בתהליך של, במחשבה על וכו' היו גם כמה תמהוניים שלא ברור מה הם באו לעשות פה בכלל, אבל הם באו, הרעישו קצת, והלכו. ואם נדייק: אחד נשאר. כולם הציגו את עצמם, גם אם ברמה מינימלית, וכל מי שקרא את ההודעות שלהם ידע מה הם מבקשים בבואם לכאן. היו כאילה שרצו לחלוק עם אחרים את התהליך שהם עוברים, היו כאילה שהיו זקוקים לתשובות לשאלות ספציפיות ששאלו, היו כאילה שהיו זקוקים לעזרה, הצעות, טיפים, תמיכה או סתם לדבר על זה. בתוך החברה הזאת נוצרה דינמיקה של איזון. אנשים באו לתת ולקחת. לעזור ולהעזר. נכון שמפעם לפעם הופיעו כאן תמהונים שבאו לעשות מעט רעש, לא היה ברור מה התועלת שהביאו עימם, ולא היה ברור מה בדיוק הם ביקשו לקחת. אפשר להשוות אותם ל"מכוניות מתנגשות" בלונה פארק שהחליטו לצאת למסע הרפתאות בנתיבי איילון. הם פשוט נכנסו לפה, ריססו את עצמם לכל עבר, התנגשו בכל מה שאפשר להתנגש בו בדיס-הרמוניה מושלמת, ונעלמו. ורק אחד נשאר, והוא אתה. אתה היצור הדיס-הרמוני הכי עקשן שנכנס לפה (בדפדוף אחורה אני נדהמת לגלות שאתה וותיק יותר מכולנו פה מלבד כבוד המנהל וגם אז לא הצלחת להגיע אל האנשים, בלשון המעטה), ואני שואלת את עצמי אך אתה מגדיר את עצמך בתוך החלל הוירטואלי הזה. כמישהו שבא לעזור? אני בספק. אולי בכלל לא באת לתת, אלא לקחת? כל עוד לא ברור מאיפה אתה בא ולאן אתה הולך תיהיה בקטגוריה של מחולל רעש. אני עייפה להמשיך. שים לב כמה אני משקיעה בהתייחסות אליך. לי, בניגוד אליך, לא יגמרו התשובות אם כי בקרוב תגמר לי הסבלנות.