שיטת האן-דן-דינו

שיטת האן-דן-דינו

עיזבו אתכם איזה שיטה קורעת. טוב, אז ככה אתמול היה לי מבחן בביולוגיה, פעם ראשונה שלא התכוננתי למבחן בחיים שלי, ואמרתי לעצמי ``טוב אני נכשלת`` כי גם לא האזנתי *כמעט* באף שיעור. אוקצור, אני באה למבחן, פותחת אותו, רואה ה-כ-ל שאלות אמריקאיות, איזה 40 שאלות אמריקאיות, שמתוכן צריך לענות רק על 20 שוססססססססססססס!!!!!!!!!!! קיצור, הלכתי על פי ההגיון, ומה שלא הלך על פי שיטת ההגיון, אז לפי שיטת האן-דן-דינו, מה שמסתבר זה גם שרוב הכיתה השתמשה בשיטה הזו. אין, קורע, קורע. אבל מה שלא יהיה - ת-מ-י-ד תלמדו למבחנים!!!! אוהבת הכי שבעולם think floyd מיכל

Black Star

New member
ווי, איך ממך לא ציפיתי...

באמת, מיכל, את לא עושה את הרושם של התלמידה הטובה שמתכוננת למבחנים וככה...ועכשו את באה אלינו ואומרת שזה המבחן הראשון שלא התכוננת אליו בחיים? אל תשברי מיתוסים, תעשי לי טובה! ;-) סתם סתם, סבבה שהיה לך מבחן אמריקאי, אלו הכי סבבה (למרות שלפעמים הם מנוסחים חרא ואז זה מה זה מעצבן... היה ככה במבחן האחרון שלנו בביולוגיה, כולנו ענינו אותה תשובה כי היא הייתה הכי הגיונית ובסוף התברר שהמורה התכוונה למשהו אחר לגמרי שאי אפשר היה להבין מאיך שהיא ניסחה... ולא, היא לא התחשבה והורידה לכולםםםםם ציון על זה.). לי כבר קרה יותר מדי פעמים שבאתי ממש לא מוכנה למבחן. אני מה זה מזלזלת בזמן האחרון... ואין לי מושג איך ``לחזור למוטב``... באסההההה.

אני? לא מתכוננת?

אני כן, אבל פשוט לא משקיענית יענו פותחת ספרים מציצה חצי שעה-שעה ובשבילי זה ללמוד... רק לאנגלית אני לא מתכוננת כי זה קללללל... פשוט נמאס לי ללמוד לביולוגיה, כי למבחן הראשון למדתי 7 שעות (!!!) וקיבלתי 30, אז לעזאזל עם זה!!! אה, ואני גם לא מעתיקה, באמת שלא. פעם אחרונה שהעתקתי היה בתחילת השנה (וזו הייתה הפעם השלישית שלי כל החיים) - במבחן בתנ``כ, וגם ככה לא ממש השתמשתי בזה ונתתי את השליפים לזו שישבה מאחוריי. אבל היה מבחן אחד כל החיים שלי שזכור לי שרציני העתקתי בו, השנה במבחן במתמטיקה, היה לנו טריגו, ולא ידעתי שזה בכלל יהיה במבחן, אז זו שמאחוריי עשתה לי את כל הטריגו... :)

Black Star

New member
שליפים...

איזה פאדיחה הייתה לי במבחן בתנ``ך... לא ידעתי כלום ולא למדתי, אז הכנתי שליף יפה וחמוד (יש לי ת`כתב הכי מיניאטורי בעולם כשבא לי) ושמתי אותו בתוך התנ``ך, just in case. מה שלא ידעתי זה שזה המורה הכי חשדן בעולם, שבודק לכולם את התנ``ך 10 פעמים ואת כל מה שכתוב על השולחן ובעעע... בסוף בכלל לא התכוונתי להשתמש בשליף. אז החלטתי להוציא אותו מהתנך ולזרוק אותו אבל המורה הנודניק תפס אותי בדיוק אז והתחיל לצעוק עליי, אז השתמשתי בכשרוני הלא מבוטל ובכיתי ואמרתי לו שזה בטעות נשאר שם וזה לא שליף אלא סתם התכוננתי עם זה למבחן וזה נשאר שם בטעות ובלה.. והוא כמעט קנה את זה. כמעט. בסוף הוא רק הוריד לי 10 נקודות.

סופרמן18

New member
איזה חוסר נסיון....

מי מכניס שליף לתנ``ך? שליפים שמים בכיס ומוציאיפ במהלך המבחן או בשרותים(אם אתם פרונואידים) ואם את בשולחן שקרוב לקיר אז אפשר גם לכתוב על הקיר חוץ מזה אני תמיד היו לי את כ החומר בתיק מתחתיי ואם נקלעתי למצוקה הוצאתי את הדף הרלבנטי מהתיק שמתי אותו בין שאר הדפים(של המבחן) ואז אפשר לקרוא את החומר בנחת ולכתוב במבחן

חוסר נסיון ?

מי שם בתנ``ך ? ומי שם בכיס ? במבחנים אני בד``כ מצונן ... שם גליל על השולחן .. כותב על הנייר .. ומקנח את האף .. זה הכי נוח .. ומה שהשתמשתי בו מקמטים ומכניסים לגליל .. או ששמים בגרב ובמהלך המבחן יושבים רגל על רגל ... או שאפשר להחביא בתוך השיער .. :)

ENIGMA

New member
רוצים שיטה טובה?

בד``כ במבחנים שלנו אנחנו אמורים להוציא דפדפות ולענות עליהן, אז פשוט כותבים את כל מה שלא יודעים בדף האחרון של הדפדפת ומסתכלים מתי שרוצים!!! איזו שיטה גאונית...

PsiChO

New member
האימ אימא של השליפים (והתפיסות)!

הזמן: לפני שמונה חודשים בקירוב. המקום: חדר 9 מקצוע: סוציולוגיה האירוע:מבחן ענק פיתרון: שליף בעיה: תפיסה תיאור המקרה: לאחר שלמדתי כמעט כל הלילה, החלטתי שהשיטה הכי טובה לקבל מאה היא פשוט להכין שליף. אבל אני כל דבר שאני עושה אני עושה מושלם. ולכן עליתי על המחשב והדפסתי בכתב 6 את כל החומר כמעט, לאחר שהדפסתי עטפתי את זה בסלוטייפ שזסה לא ייתקמט... המבחן התקיים בשעה שנייה, שעה ראשונה היה שיעור מחשבים והמורה חילקה את המבחנים שעישנו (הפסיכי קיבל מאה כהרגלו) ושמתי את המבחן בקלמר. במהלך המבחן בסוציולוגיה, המורה ראתה את הקצה של המבחן מציץ מתוך הקלמר (Vהשליפים היו שם מיותמים לא נגעתי בהם), ורצתה לבדוק את הקלמר. היא הסתכלה על המבחן ואז שהיא באה להחזיר אותו, היא ראתה את שני השליפים הגאוניים האלה. פסלה את המבחן, מיותר לציין. ועכשיו מגיע הקטע האמיתי! המורה שמרה את השליפים, והראתה את זה לכל כיתה שהיא מלמדת אותה רק כדי להציב דוגמא, היא חשבה שכוללם יצחקו עליי אבל כולם עשו ממני אליל... והנה מגיע עוד קטע. עכשיו אני לומד ביא, ואני מרחיב סוציולוגיה-פסיכולוגיה, ומי המורה שלי אם לא השמנה הזאת! והיא מתנכלת לי אחו שילינג! אפילו הרכזת שכבה אומרת את זה. מה גם שהיא מראה את השליפים ליודנניקים ואומרת שזה אני... עכשיו הפסיכי מפורסם בבית ספר לא רק בגלל הזבובים אלא גם בגלל השליפים... פסיכי*מקווה לתהילת עולם

MOR@N

New member
כול הכבוד!!!

דווקא עכשיו לדבר על בית ספר לימודים אחרי שבועיים (שמתוכם רק יום אחד הייתי ) שלא באתי לבית הספר ....זה מה שחסר לי .... אני אפילו לא זוכרת מה זה מבחן אמאאאאאאאאאאאאאאא טוב נו סביר להניח שאני זאת שיטאטא לכם מתחת לבית חחחחחחחחחחחח לא שטויות כמו תמיד אני לא לומדת כול השנה בוכה למורים מגישים אותי לבגרות ואני עוברת זאת תיהיה השנה השלישית אייייייי מורן מה אני אעשה אתך ! טוב נו כמו שהזכרתי בפורום דיי הרבה החיים בזבל!!! ביי מורן נ.ב לא להתייחס אני לא מוצאת את עצמי ...

Hell is beige

New member
איזה כיף לי שאני נבחן בע``פ

אפילו שאני לא יכול להעתיק ובאלגברה - אני תמיד יושב ליד מישהו שטוב בזה - עושה לי את המבחן צ`מעו סיפור - היה לנו מבחן בגאוג` בכיתה ז(!) וכל הכיתה לא היתה מוכנה אז כתבנו על הקירות, שמנו ניר בפח וכיסינו אותו בקליפות, ואפילו ארגנו מחדש את האותיות במקלדת לתשובות!!! היה תותח ועוד משהו, היה מבחן במטמתיקקה והיה איזה מורה מטומטם ששמר עלינו אז מישהי נתנה לי את כל התשובות וכשהוא שמע אותנו אמרתי לו שרק ביקשתי מחדד... מזל שהוא לא שם לב שהשתמשתי בפיילוט...

סופרמן18

New member
העתקה כיתתית...

פעם אחת היה לנו מבחן באנגלית שכל המבחן היה לכתוב חיבור והמורה אמרה לנו מראש מה יהיה הנושא אז כולם אבל ממש כולם הכינו דפים מהבית עם החיבור בתיק והוציאו את זה באמצע והגישו. כל פעם מישהו הלך לדבר עם המורה(כדי להסיח את דעתה) ופתאום כל הכיתה מלאה ברעש של דפים. איזה קטעים היו

לי בניגוד אליך

יש ביום רביעי מבחן בתנ``ך .. 19 פרקים ... מבחן לפני מגן .. במחברת שלי כתובים בדיוק 5 דפים מתחילת השנה. אין לי את הספר שממנו אני אמור ללמוד ... מחר אני אצלם מידידה שלי את החומר ... אבל אין מצב שאני מספיק 19 פרקים ביום .. והמבחן לא יהיה אמריקאי ... ואני נכשל .. גלעד

ספריית בית-ספר...

לך, פתח ספר אנקורי וצלם את הפרקים מה שכתוב שם זה בול מה שהמורים מכתיבים בכיתות...

סופרמן18

New member
אתה מכיר את ספריי חגי ישראל?

אם אין לך מישהו בכיתה שכותב כל מה שהמורה אומרת שאתה יכול לצלם ממנו הכול וללמוד. אז חגי ישראל זה התשובה! בשום אופן לא אנקורי באנקורי חסר מלא חומר!

תסלח לי ...

אבל ישראל חגי הוא לא בן אדם יפה אני מעדיף את אנקורי ... אבל כנראה שאני באמת אצלם ממישהי ... בכל מקרה אני נכשל .. תודה בכל מקרה

יש -אדם- שקוראים לו חגי ישראל?!

איזה מסכן!! ואני בעוונותיי הייתי בטוחה שהכוונה פה ל``חגיי ישראל`` (עם צירה מתחת לג`, ז``א ``החגים של ישראל``...) ולא הבנתי מה פרקים בתנ``ך קשורים לחגים הנחמדים של הארץ הנחמדה שלנו. (טוב אז לא נחמדים ולא נחמדה אבל למה הקטנוניות הזו, למה.) זה מזכיר לי (את הקטע הכי מצחיק בעולם, סתם גלעד, לא) איזו בדיחה חבוטה בסגנון ששמעתי פעם: איש אחד, ההורים שלו קראו לו ``פארק היורה``, אז הוא עיברת את השם שלו ל``חיי-בר``... ואני מכירה מישהו שקוראים לו ``חורש רם`` והגובה שלו זה בערך 2 מטר... דולצינאה, משועשעת...

למעלה