שיט, זה מה שחשבתי ואפילו כתבתי לך
תשובה, אבל ברגע האחרון היה נדמה לי שהתכוונת לאוראושר ולא שלחתי. אני אנסה לשחזר- את לא בוטה בכלל, ואני כתבתי על הרופא הזה לפני שבוע בערך וזה יכול להסביר הכל. בכל מקרה, אנסה כמה שיותר בקיצור- זה רופא של בעלי (אורולוג) ואנחנו עדיין אצלו. יש לנו בעיית זרע, והרופא הזה נחשב למומחה, שגם עובד בקופ"ח שלנו וגם חבר של ההורים שלי (לטוב ולרע, אבל בעיקר לטוב). הוא ניתח את בעלי (וריקוצלה) לפני חצי שנה בערך. הניתוח הצליח אבל הוריקוצלה עוד שם (לא חשוב למה). עשינו בדיקת זרע לפני 3 חודשים, שזה 3 חודשים בלבד אחרי הניתוח. היה שיפור אבל לא מספיק. הוא היה משוכנע ובטוח שאפשר לרוץ מיד להזרקות. הלכנו למרפאת פוריות ונתנו להם את הלחי השניה (אחרי שכבר שמענו פעם אחת שאנחנו- רק IVF) והם כמובן החזירו אותנו אחר כבוד ל- IVF כי "עם המספרים האלה א"א להתווכח" וכו´. אז לא חיכינו, כי כבר חיכינו מספיק, והתחלנו IVF נוסף שכרגע נמצא בעיצומו על כל המשתמע מכך. האורולוג שמע על כך-והזדעזע עד עמקי נשמתו. הוא ביקש שנבוא אליו מיד. אז באנו אחרי שבוע (בשבוע שעבר, שהיה מספיק סיוטי גם ככה) והוא ביקש שנעשה עוד בדיקות. בסדר. כשהוא שאל אם אנחנו כבר בסטימולציה, עניתי שכן וחיכיתי למנה- ואז הגיע משפט המחץ: "טוב, נו, אז תעשו בדיקות אח"כ, אבל אם הייתם בהתחלה הייתי מפסיק את הכל מייד!" בכל מקרה, אני לא אלכלך עליו יותר מדי כי נהיה חכמים יותר אחרי הבדיקות. בינתיים אנחנו ב- IVF ושמנו את האורולוג בהולד. דרך אגב, כשהיינו אצלו הוא התקשר לד"ר מדג´ר מתה"ש (שם אנחנו מטופלים) שאמר לו שאולי באמת ב- IVF מיהרו קצת איתנו. אולי אולי אבל שום דבר כבר לא בטוח. קיבלת תשובה?