שיטת בלסקי

שיטת בלסקי

שלום רב

ברצוני ליידע כי שיטת בלסקי מבלי להתייחס לתוכן הקורס . נוקטת בשיטת רישום שנויה במחלוקת.
כבר במפגש הראשון כשמגיעים למשרדים . מסבירים למועמד שישנה ועדה שמתכנסת לבחור את מאמני הבית.ורק המובחרים נבחרים...
שיטת בלסקי יוצרת את הרושם שהיא בוחרת את מאמניה בקפידה. אך לא כך הוא.
כל אדם באשר הוא מתבקש לחתום על הסכם כולל השארת פרטי כרטיס אשראי כערבון!! לשאלתי ערבון למה? עונה המגייסת כי אין ממה לחשוש
וזהו בסה"כ הליך לקבלת נתונים שהוועדה זקוקה לו בעת ההחלטה...
כמו כן מחויב כל מועמד לצרף קורות חיים לבדוק את התאמתו להצטרף לנבחרת של בלסקי...

במקרה שלי לא העברתי קו"ח ובסה"כ בדקתי את האפשרות להיות מאמן הבית. אך בשיטת בלסקי "מגיסים" אותך תוך 10 דקות ומודיעים לך
שה"וועדה" שאגב לא ברור ממי היא מורכבת ולא צירפה פרוטוקול. החליטה לקבל אותך.! ללא ראיון בפני הוועדה או זימון בפניה .

ופרטי האשראי שהשארת כערבון לא מחייב(בע"פ כמובן)

לציין ששאלתי מספר פעמים מדוע מחתימים על הסכם מחייב טרם הפגישה עם הוועדה.? ומדוע מכריחים אותך להיות מאמן הבית בניגוד לרצונך?
כשמתענינים בלימודים אנחנו מגיעים לשמוע ומסכימים להתקדם בתהליך הבדיקה זה בסדר.
לי נראה ששיטת בלסקי פועלת בשיטה פסולה.
תארו לעצמכם שביקשתי מיד לאחר הפגישה והחלטת ה"וועדה" לא להרשם ללימודים ווכרגע שלחו מכתב מאיים מעו"ד.מכריחים אותי לשלם 13.200 ש"ח אחרת ינקטו נגדי בהליכים.

לא ברור לי כיצד אפשר להכריח אותך לעבוד אצלם? אני מרגיש כמו שבוי שיטת בלסקי. האם מישהו יכול לסייע כיצד נחלצים מהם??
אבי 0587893355

ommerl

New member
נשמע לי לא חוקי בעליל מה שעושים שם

פרטי כרטיס אשראי כערבון? איזו הגזמה דרמטית. הכי קיצוני שלוקחים זה צ'ק ביטחון...
&nbsp
יש מקומות שבהם אתה עובר הכשרה כדי לעבוד, על חשבון המעסיק. ואז חוזה העסקה מחייב אותך לתקופה מסוימת ואם אתה מתפטר בתום התקופה הם לוקחים ממך כסף על פי מה שהם מפסידים ממך (מה שהוציא עליך פחות מה שהרוויחו מהעבודה שלך)- וגם זה לא חוקי (אבל בכל זאת מופיע בחוזים בחברות אבטחה למשל).
&nbsp
אבל אתה גם משלם על הקורס, גם מתחייב לעבוד אצלם וגם משלם קנס אם אתה מחליט לא ללמוד את הקורס? נשמע לי רקוב מאוד ולא חוקי. אפילו אם אתה חתום על חוזה- אין תוקף לחוזה לא חוקי. יש דיני חוזים שמסדירים מה יכל ומה לא יכל להופיע בחוזה.
&nbsp
אני ממליץ לך לשכור עורך דין ולא לשלם להם שקל שאתה לא חייב להם על פי חוק. ואל תפחד אם יאיימו בקנסות והוצאה לפועל. זו דרכם של סחטנים, אבל אם אתה לא חייב כלום על פי חוק- אין לך סיבה לפחד (כל עוד יש לך עורך דין).

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אכזבה

אבי היקר,
מצער לשמוע שנתקלת בהתנהגות כזו מצד בית ספר לאימון. מאוכזב נוסף שלמד אצלם פנה אלי וסיפר שלמד אצלם, אבל לא קיבל שום עבודה דרכם, למרות ההתחייבות.
בית המשפט פסק לאחרונה פסיקה מאוד חשובה - גם מאמנים שאינם חברים בלשכת המאמנים חייבים לעמוד בקוד האתי של לשכת המאמנים כי הוא התקן הסביר המחייב מאמן באשר הוא. זו באמת פסיקה מהפכנית בתחום שלנו, אשר קובעת סטנדרט מקצועי כולל למקצוע.
הקוד מדבר על מקצועיות ויושרה באימון, שני נושאים שלא בטוח שהתקיימו ביחסים שלהם איתך.
וועדת האתיקה של לשכת המאמנים מטפלת גם בפניות מסוג זה, אם לא פנית שווה לפנות.

ilanrr2

New member
אבי רק קח בחשבון שלשכת המאמנים זה לא גוף רשמי

זה גוף פרטי ללא יכולת מעשית לפעול בנושא,עדיף שתיקח עורך דין

hagitdasit

New member
קצת תמוה מה שאתה אומר

באופן כללי אני תמיד חושבת שכדאי לעבור על הפרטים במדויק לפני שחותמים אבל כבר עברת את השלב הזה אז תנסה לפחות עכשיו לברר לפחות על מה בדיוק חתמת... אני באופן אישי דווקא שמעתי דברים טובים על שיטת בלסקי אבל חייבת לציין שלא התנסיתי עם החברה הזו באופן ישיר. ממליצה לא למהר למסקנות...
&nbsp

למעלה