שיטת אלכסנדר?

שיטת אלכסנדר?

אני לא בטוחה שאני שואלת במקום הנכון אבל אולי בכל זאת מישהו יוכל לעזור. האם מישהו מכיר את שיטת אלכסנדר? האם למישהו יש המלצה לטיפול בכאבי גב כתוצאה מעומס יתר (פיזי) והליכה כפופת כתפיים וגו עליון שהיתה כבר שנים ועכשיו החמירה במקביל לכאבים? תודה מראש על כל תשובה.

תשובות..

אישית , אינני מכירה את שיטת אלכסנדר אולם שמעתי עליה דברים טובים והצלחות. לא ציינת בת כמה את ועד כמה חמורה הבעיה ( האם יש ישנוי בחוליות השידרה? האם במאמץ או במודע את מסוגלת להזדקף?) . אם הבעיה הינה ברמת השרירים ולא החוליות , שיאצו יכול לעזור או להקל לפחות על הבעיה. נראה לי כי היה לך חשוב לציין כי העומס יתר הינו פיזי - רק פיזי? האם אינך מרגישה נטל חיים ? קושי בהתמודדות עם מצבים? האם חויית פרידה לאחרונה? אולי יש מקום לשקול לעבור גם טיפול נפשי כמו פרחי באך ( ובודאי תקבלי תשובה גם מהקינסולוגיות שלנו..) בהצלחה יעל

ראשית, תודה על התשובה

אני בת 29. ציינתי עומס פיזי מאחר ובעלי במילואים כבר חודש וחצי, והתווספו לי המון מטלות. בני מאוד כבד ואני מוצאת את עצמי "סוחבת" אותו ואת העגלה וציודים שונים המון! כמובן שישנו גם עומס נפשי בנוסף אבל נראה לי שהכאבים הם תוצאה ישירה של המאמץ הפיזי. לפי שאלותייך אני מבינה שראשית עלי להוועץ ברופא קונבנציונלי לשם אבחון. במידה והבעיה ברמת החוליות, לאיזה תחום של רפואה משלימה מומלץ לפנות? תודה, נירית

ברמת חוליות הכי ממולץ..

כירופרקטיקה. בכל מקרה שווה גם לעבור טיפול שיאצו , שישחרר ,ירגיע ויפנק - מה יש לא מגיע לך
. שיחזור בשלום, יעל

אסתי123

New member
כאבי גב, עומס יתר, הליכה כפופה..

לניריתי טיפול קינסיולוגי יאבחן את הגורם לכל המצב ויטפל בגורם. איבחון הגורם נעשה ע"י בדיקות שריר עדינות. הן כלי איבחוני. הן דרך לקבל אינפורמציה חשובה מן הגוף. הגוף שיודע וזוכר הכל על עצמו. הטיפול הוא טיפול הוליסטי. מאבחן ומטפל בחסימות שונות- חשמליות, תזונתיות, מיבניות, ריגשיות... חסימות בגוף ובנפש והכל ללא תרופות. טיפול חוויתי.

תודה. תוכלי להמליץ לי על מטפל

בקינסיולוגיה באיזור הקריות- חיפה? שוב תודה על התשובה, בהחלט נתת לי אופציה שכלל לא חשבתי עליה!

אני ממליצה על טיפול במגע.

למגע יש תכונות מרפאות. הגיעה אלי אישה אחת משום שסחבה רגל. ע"י טיפול בשמנים אתריים, ועיסוי - נרגעו הכאבים ואף התפננו לטפל במקומות כואבים אחרים בגוף. כתבתי התפננו משום שהשיטה עובדת גם במישור לקיחת האחריות של המטופל. המטופל חייב להיות אקטיבי כדי שיהיה שינוי במצבו הרפואי. ראיתי שביקשת המלצה על מטפל בחיפה וכל שאוכל להציע: לפנות לבית טבע קרוב לביתך (חנות המוכרת מוצרים טבעיים) ולבקש המלצה. אני נמצאת בכפר סבא - וזה קצת רחוק לך.... בהצלחה עינת. אם יהיו לך שאלות נוספות אני אשמח לענות לך במייל - [email protected]

למעלה