שיטות לגמילה ???

שיטות לגמילה ???../images/Emo4.gif

בתי בת 9 חודשים , יונקת 3 פעמים ביום ניסיתי את "ארוחת 16:00" להחליף בבקבוק תל"מ, ניסיתי גם לפני ארוחת ערב...ולא הלך. היא רגילה לבקבוק - מים מ-7 חודשים. יש תל"מ שיונקים מעדיפים יותר ...ניסיתי בנתיים רק חלבי... או צמחוני ? יש לציין שהיא מאוד חכמה - תואמת מעט ומעיפה , ואם זה מים - לא ! והיא ממש דורשת ציצי !!! מבקשת התייחסות, ראיתי הרבה פניות בארכיון וללא מענה תודה מראש, אמא ציצי - עד מתי ???

1טלטלים

New member
שיטות גמילה

היי אמא ציצי, אני ממש קצרה בזמן ולמרוח לך תשובה סתמית ...לא בא בחשבון.לכן,ממליצה בחום להתקשר לקו החם של לגית לה לצ'ה 1-700-700-254 חמתנדבות העונות יש שלל טיפים ועצות לגמ"ל(גמילה בלילה. סליחה קוצר הזמן,תמשיכי להקפיץ בתקווה שאמהות אחרות יצטרפו אלינו ... אמא של טל

תודה , אשמח לשמוע עוד...../images/Emo53.gif

אני לא רוצה לגמול בכוח ובכי... יש דרכים אחרות ???

ע של ע

New member
../images/Emo140.gifגמילה מהנקה

גם אני היתי בפורום לפני שנה בדיוק כאשר בני היה בן 10 חוד' ורק החודש כאשר הוא בן שנה ו 9 חוד' הצלחתי לגמול אותו, האמת שהפעם האשונה שהוא ישן ללא הנקה היתה שנת צהרים כאשר ידעתי שהוא שבע ומאוד עייף, ומאז פשוט קיבלתי מעיין אומץ להמשיך זאת גם בערב, המחשבה היתה שאם הוא יכול היה לעשות זאת פעם אחת הוא יעשה זאת שוב, את ההנקה החלפתי בדייסה אך האכלתי אותו בכפית, זה שונה מבקבוק וכך יש פחות איום של הבקבוק (איום מבחינת הילד כמובן) אח"כ התחלנו להכניס חברים למיטה, בובה, כדור וכ"ו... ואם הוא ביקש "הם...לישון..) הסברתי לו שאנחנו עכשיו ישנים עם חברים חדשים. אצלי סוף סוף זה עבד, מה שכן לפני שהחלטנו לגמול ירדנו עם ההנקה בהדרגה עד שנשאר רק לפני השינה ואח"כ גם היא (תודה לאל ) הופסקה! עם המון המון אמפתיה- בהצלחה!!!

תודה על העזרה

זה בדיוק מה שעשיתי אתמול - נתתי לה סימילק בכפית והיא אהבה את זה. בבקבוק היא שותה מים ומאוד אוהבת. החלטתי שאם הבת שלי חכמה , אני אנסה להחכים גם וזה עבד !!! אתמול דילגנו על ארוחת 4... אני מקווה שנמשיך כך. אמרו לי בטיפת חלב שעדיף לוותר קודם על ארוחת לילה ואח"כ לרדת מהבוקר, אבל זה באמת כבר קשור להרגלים אחרים של כל ילד. לפחות אני רגועה שהיא אוהבת את הסימילק ולא דחתה אותו, ככה אני איהיה יותר רגועה כשהיא תלך לגן... (לא רוצה ולא מוכנה לשאיבות) שוב תודה.

מחכה 12

New member
שאלה על גמילה

איך הופסקה ההנקה לפני השינה? הילדה שלי בת שנה וחודש כך נרדמת. היא מקבלת ב8-9 בערב בקבוק סימילאק, כך שאינה רעבה, ההנקה לפני השינה זה להרגעה. האמת שאינה מכירה שיטות אחרות להירדם...מה אפשר לעשות?

לוקחת מוצץ ???

את ההרגל של ציצי אחרי מרק או פירות או כל דבר אחר , גמלתי ע"י מוצץ בתנוחת הנקה עם חיבוק ענק מסביבה - כך שהיא מרגישה את החום שלי ולא זקוקה לציצי - הוא משמש כמוצץ ולא יותר מכך... אח"כ עברנו לתנוחת גרפס שהיא דוחפת את הראש מתחת לסנטר שלי כמו גוזל ואני מדברת על 7 חודשים פלוס. נכון שלא היה קל ולפעמים נכנעתי, עד היום היא נרדמת עליי בתנוחת גוזל (גרפס) תופסת אותי חזק בידיים ועם מוצץ.

מחכה 12

New member
תודה על התשובה.

יש איזה מוצץ מומלץ? אני באמת אנסה מה שאמרת. תודה רבה ויום טוב.

אנחנו עם מוצץ גומי

אנחנו עם מוצץ גומי מגיל 3 שבועות, בגלל שראיתי מייד שבתי מאמצת את הציצי למוצץ עברנו לגודל בינוני מתאים עד גיל 24 חודשים מוצץ גומי נותן הרגשה יותר קרובה למשהו טבעי מאשר סיליקון, ודרך אגב , בתי שותה מבקבוק סיליקון בלבד , אצלה כל דבר צריך להיות שונה. אם היא מייללת על הידיים (תנוחת גרפס) תטיילי איתה על הידיים ואח"כ תרדימי בישיבה - נכון, זה הרגל להרדם על אימא (וזה נורא כייף) אבל זה לא ציצי וזה מה שחשוב !!!

למעלה