שיטות חיצלולים

וולפהרט

New member
שיטות חיצלולים

כמו בכל תחום אחר, גם כאן לכל אחד יש את השיטות שלו, ולפעמים נחמד לפרט. אז ככה, שאלון קצר: 1. באיזה שיטה את\אתה נכנס לחצלול? ספונטני? WILD? משהו אחר? 2. מה השיטה הטובה ביותר בשבילך להגברת הצלילות, כלומר להשאר בחלום בלי שישבר? 3. מהי הבדיקת מציאות הכי שכיחה שלך? באיזה בדיקות מציאות יצא לך להשתמש בכלל בחצלולים? וכמו כן כל פירוט אחר יתקבל בברכה:)

silverhawk

New member
חברים, מה זו ההתעלמות הזו? יאללה, לענות!

1. ספוטנטני. לצערי אין לי ממש זמן להשיטות המתקדמות לאחרונה. 2. בד"כ שפשוף ידיים. 3. מבחן השעון ומבחן הקריאה. לאורך השנים יצא לי לנסות את רובן ככולן, אני מניח, אבל אלו השתיים שעובדות לי בצורה הטובה ביותר.

וולפהרט

New member
אנשים כאן עסוקים בלחלום, אין להם זמן

לענות על שאלונים... ניסית את כל הבדיקות מציאות? גם את עניין המראה? מה היו התוצאות?

silverhawk

New member
אני לא כ"כ רואה במראה כבדיקת מציאות,

אבל כן, ניסיתי אותה פעם אחת. הושטתי יד לגעת בה ואז נכנסתי לתוכה ודי נלכדתי שם. לא היה מרתק במיוחד. :)

וולפהרט

New member
שלי

1. ספונטני בלבד. WILD מפחיד אותי בגלל עניין השיתוק שינה. 2. לא שיטה שמקובלת: אני עומדת במקום ומתרכזת, בלי לזוז, והחלום נשאר. אצלי לא יורדת צלילות כדוגמת צבעים וכו, אלא פשוט נשבר החלום לתוך שחור. 3. בדיקת הקריאה ובדיקת שעון- למרות ששלי לא דיגיטלי, בכל זאת זה עובד: באופן הזה שבכל פעם שאני מסתכלת השעה משתנה.

EndOfAllHopes

New member
אני

1 - "התכוונות" - אם לפני השינה אני מצליח לאורך זמן לזכור את הנושא ולחשוב עליו, הסיכויים שיהיה לי חצלול ספונטני יחסית גבוה. 2 - סיבוב 3 - בד"כ לא קורה לי שאני חושב שאני בחלום אבל לא בטוח לכן בדיקות מציאות לא ממש רלוונטיות בשבילי (אני תמיד או יודע שאני חולם או "יודע" שאני במציאות(למרות שאני לא ^^), פשוט החלמות שלי ממש לא דומים למציאות
) אבל היתה לפחות פעם אחת שחצללתי בעזרת בדיקת מציאות של "הארכת אצבע" - ניסיתי להאריך את האצבע המורה שלי מה שהצליח -->חצלול

makron2

New member
שלי

MILD.1 וספונטני לעתים רחוקות WILD 2.להזכיר לעצמי שאני חולם(הגברת יציבות),שפשוף הידיים(הגברת צלילות) ולהסתכל על הרצפה(למיקוד,זה המקום שבדרך כלל מאבד יציבות אחרון אצלי) 3.להסתכל על הידיים,לסתום את האף ולנסות לנשום דרכו(יעילה ביותר)וריחוף גם טובה מאוד מאחר וזה גם סימן חלום שלי וגם בדיקה ביחד,אני משתדל לעשות כמה בדיקות כול פעם שאני מבצע את השאלה - אני חולם או ער? הריחוף ונסיון לנשימה דרך האף הן דיי יעילות ושימושיות בחצלולים שלי.

למעלה