שיטות זירוז לידה שעובדות

שיטות זירוז לידה שעובדות

אז אין לי את טמקא לעשות חיפוש וגיסתי הגיע ל-40 והיא מתחרפנת איזה שיטת זירוז באמת עובדת?? אשמח לכל טיפ

בתכלס

ום דבר לא באמת יעיל אם אין התחלה כלשהי של תהליך הלידה משמע: צירים כאלה או אחרים, פתיחה / מחיקה וכו'... שתעשה הרב העבודה עצמית, נשימות, הרגעות, לדבר אל העובר ולהאמין שיש סיבה טובה לזה שהעובר עדיין בפנים, הוא צריך את הזמן שלו באינקובטור קרוב ללב של אמא, והוא יצא ברגע שהוא יהיה מוכן.

ayanusha

New member
לא יודעת אם יש קשר

אבל בערבשלפני הלידה הלכתי לעשות מפשעות. מרחתי משחה לאלחוש וזה כנראה חימם את המקום + השעווה כמה שעות אחרי זה ירדו לי המים. לכי תדעי

שיבולת76

New member
תיאורטית קיום יחסים, עיסוי פטמות, הנקה

מעשית זה יעבוד אם בכל מקרה יש השראה ללידה. שיעבור מהר ובקלות.

דיקור

לא מנסיון שלי אלא של חברה טובה. בשתי לידות קרוב לשבוע 41, כמה שעות אח"כ התפתחה לידה (והיא בעצמה מיילדת).

דיקור בטוח. אבל לא הייתי מזרזרת בשבוע 40

אני הייתי מזרזת רק אם יש חשש לזירוז בבית חולים. ונראה לי שבשבוע 40 עוד לא מזרזים. תגידי לה שעוד טיפה וזה יבוא ( מה גם שלא תמיד התל"מ מדוייק) הם יודעים מתי הם מוכנים
(התינוקות) לפחות רובם

Koketka

New member
רפלקסולוגיה

עבד אצלי ושלחתי חברה שלי ועבד אצלה מה יש להפסיד בכל מקרה?

אם כבר מדברים, יש שיטה לעיכוב?

מרגישה שצריכה כל רגע כל דקה, כל כך הרבה דברים לעשות (דברים טובים שקשורים לקריירה ומותנים בדד ליין) והייתי שמחה לעוד שבועיים.

rnavina

New member
נסי לדבר אל העובר. לי זה פעם אחת עזר ואחרת לא

ברצינות. מתי התל״מ?

ענית לבוטן או לי?

עדיין לא הבנתי אייך יודעים, קשור לנקודה ליד ההודעה לא? בכל מקרה שלי הוא ממש עוד יום יומיים ומוצפת בהתחייבויות. אחת גדולה במיוחד שעוד גורמים תולים בי תקווה. זה כזה חוק מרפי, זה בא אחרי תקופה מאוד דלוחה ודלה....ואם ענית לי אז לגבי הלדבר איתו עונה לך שנשמע נורא אבל לא כל כך נעים לי לפנות אליו אחרי שרוב ההריון לא ממש התיחסתי אליו
. עם התינוק היחסית קטן שצריך אותי, לא היה לי זמן או ממש חיבור.

rnavina

New member
לך. אבל גם לבוטן זה מתאים

התגובה מופיעה מתחת להודעה. את רואה שהנקודה מוסטת מעט? כי זו תגובה להודעה שלך. יאללה. עזבי לא נעים. את פולניה?

הכי לא. בצד העדתי השני של סקאלת הבדיחות. ובענ

ובעניין הזה. מה הקטע של אנשים עם הצבע? די! לא עברנו את ההעתעסקות הזאת בשנות החמישים ( אני יודעת שלא
) ) אבל כל כך נמאס לי מ"אייך הוא יצא כל כך לבן/ה ואת/ה כל כך לא.." הוא שלך? אייך הוא יצא לך כזה בהיר? כהה? וכו.... אני חושבת שזוגות שבאים מעדות שונות יש סביב הריון לידה ותינוקות כל הזמן את עיסוק הצבע הזה ( לא מדברת על ההורים עצמם , הסביבה) אולי אישית זה כבר מחליא במיוחד שלפחות ממה שאני חווה כל עוד תביאי נסיך לבן, הוא מעורר התפעלות חיובית (הנס הרפואי). והכי עצוב שבמקרה שלנו לא משנה מאיזה עדה זה מגיע בתגובות זאת ההעדפה הסמויה או הברורה. אני יודעת שעשיתי פה הכללות ואמרתי דברים חריפים סליחה אם יצא לי קצת מתלהם ושיפוטי.

|מארנבינה, יצאה לי תגובה הורמונלית ולא קשורה

למה ששירשרנו עליו. מותר לשאול למה את ביקשת דחייה בזמנו? (מהאדון עובר/ית)

rnavina

New member
בוודאי

בפעם הראשונה ביקשתי שלא יצא לפני המועד כי לא רציתי לידה או ברית בשבת או בחג. התל״מ היה בהושענא רבא כלומר ערב שמחת תורה... כשיש שלל חגים. יצא בסוף בראש חודש חשוון! בפעם השנייה ביקשתי בהריון השלישי. היינו בעיצומם של שיפוצים בדירתנו. כל חודש תשיעי כמעט גרתי אצל חמי וחמותי. בסוף חזרנו הביתה לבית נטול חלונות, העיקר לחזור לשגרה רגע לפני הלידה. ביקשתי מהעוברית להמתין עד להתקנת החלונות. היא לא שעתה ובעלי היה צריך להתמודד עם המסגר

יוליק12

New member
לא מתלהם. לא שיפוטי. נכון.

קראתי כתבה פעם על הורים בארה"ב בצבעים שונים שבכל פעם שההורה עם הצבע שלא עבר לילד יוצא החוצה עם הילד זה מעורר תגובות של אנשים. וכן, יש העדפה חברתית לצהובי שיער וכחולי עיניים. אצל כהי עור יש מושג שנקרא TO MARRY UP כשהכוונה היא לנישואים עם מישהו בעל צבע עור בהיר משלהם. אבל מחקרים שנעשו בשנים האחרונות הוכיחו שבני זוג, גם אם מעורבים, לרוב באים מרקע דומה והם בעלי השכלה דומה. בנוסף הבחינו שאצל מיעוטים צבעוניים, ככל שהעור כהה יותר אבל הנישואים הם לבנים, אזי הלבן לרוב נמצא ברמת השכלה נמוכה יותר מבן/בת הזוג. גזענות לא פסה מהעולם

פישים

New member
אני מקבלת תגובות לצבע העיניים, לצבע השיער

תגובה כללית בעיני, קצת יותר רגישה כשיש הבדלים בגוון העור. תמיד גם מחפשים למי הם דומים (במקרה שלנו פי שלושה ואני ממילא נראים אחים כך שזה פחות מעניין, לו היינו שונים מן הסתם גם לזה הייתה משמעות). אגב, אני לא מתממת, רק מציגה עוד זוית, פחות טעונה.

Koketka

New member
אבל מה רע בזה?

הרי יש גנטיקה ובאמת מפתיעה כשפתאום צץ לו איזה גן עלום ולא ידוע ומשנה את כל התמונה שנינו פולנים ולבנים עם עיניים כחולות אני כל הזמן נתקלת בהערות איך יצא לי בת כזאת שחומה ולא מתוך רוע או גזענות אלא כי היא מהממת ויש לה צבע מדהים אבל היא תמיד הילדה הכי שחומה בכיתה (טוב, בכיתה של הלבנונים) היא אפילו קיבלה עיניים ירוקות, משהו שלא קיים במשפחתנו. אני מאוהבת בטירוף בצבע שלה וחושבת שהיא זכתה בפייס, להוולד עם צבע עור כזה לשני הורים בצבע שמנת.

ואני דווקא שומעת הערות כל הזמן

על כמה הילדים שלי לבנים ואשכנזים (במיוחד הקטן) ועל זה שהם *צריכים* להשתזף. שכנה אחת אפילו קראה לגדול סבון (איזה ביטוי עתיק) ושאלה למה הקטן ורוד כזה. אני מניחה שלאנשים יש מה להגיד לא משנה מה. ובתור מישהי בהירה מאוד יכולה לספר לך שגזענות קיימת גם לכיוון ההפוך.

למעלה