שיטות אפקטביות להוציא את האקס מהראש

אדם 08

New member
שיטות אפקטביות להוציא את האקס מהראש

אקצר את הסיפור כדי לא להכביד. האקס ואני נמצאים כעת בפרידה שניה שלנו.
באיזשהו מקום האמנתי שגם הפעם נחזור. אך לצערי הוא מצא בן זוג חדש. אני באמת מאמין שזה ריבאונד. כי אני מכיר חלקית את הבחור החדש.

אבל כיון שאני לא יודע מה האקס חושב אז אין לי טעם לנסות לנתח אם זה ריבאונד או לא.

בכל מקרה, אני לא הפסקתי לחשוב עליו בחצי שנה האחרונה. וכשנודע לי שהוא בזוגיות - אני לא מצליח לחשוב על שום דבר אחר.

הקול שלו, הצחוק שלו, הגוף שלו, המגע שלו. הכל מאוד מוחשי.
אני רוצה לנסות להפחית את עוצמאות של הגעגוע והעצב.

חשבתי למצוא רעיונות ומשפטים שיגרמו לי להתשחרר יותר בקלות.
כי כואב לי. כי קשה לי.

הזמן יעשה את שלו. ואין קיצורי דרך. אבל בכל זאת.

נסיתי להזכיר לעצמי למה נפרדנו. מה היה פחות טוב.
נסיתי לעודד שאני מחוזר ע״י אחרים. שאני טוב וחזק גם בלעדיו. שאני לא צריך אותו בתור אמת מוסר למה נכון.
שיש הרבה גייז וסטטיסטית יש מישהו שיעשה לי טוב כמוהו.
שיש המון שעושים פרק ב׳ בחיים ואומרים שזה אפילו יותר נכון ומוצלח מפרק א׳.

אבל לכל טיעון האני האחר שלי מוצא טיעון נגד.
אני מאמין שאני מפחד לשחרר. הלא נודע. הספק. הם לא נעימים.
לכן מנגנון הגנה מנסה למנוע שחרור.

אני יכול לעבוד על עצמי וללכת הפוך על הפוך? כמה שאני מודע עדיין לא מצליח לחוות את המחשבה ולתעל אותה נכון.

גם כשיצאתי מהארון לקח לי זמן רב עד שאחד הקולות גבר על האחרים.
אני נמצא בטיפול פסיכולוג ובכל זאת בין מפגש למפגש אני מתייסר וסובל מגעגועים ומזכרון מוחשי וממשי ככ.

אודה למי שיש לו טיפים או מנטרות שהיה אומר לעצמו אחרי פרידה כה כואבת ועזרו לו להתגבר.

תודה

אדם 08

New member
כל מה שאני עושה מזכיר לי אותו וכמה הוא חסר לי

כולל מפגש עם חברים, כולל דייטים

יפי האהבה

שהיא לא עוברת. את צריכה ללמוד ליהנות ממעלות האהבה שלך אליו, ממה שהקשר תרם לך ולו, ולאהוב את עצמך. אולי אם תחשבי על הדברים האלה, תרגישי יותר אושר.

כדי להתקדם

אני מציע שתשתתף במסגרות שמעניינות אותך כמו חוגים ולימודים ושם תכיר אנשים עם עניין משותף, אבל אתה לא צריך להפסיק לחשוב עליו. אתה צריך לחשוב על הדברים הטובים שבאהבה שלך אליו ובחברות שהייתה לכם. כל חיינו אוהבים אנשים, חושבים עליהם דברים טובים וממשיכים לחשוב עליהם.
&nbsp

אבל אם אמשיך לחשוב עליו, אמשיך להשוות אליו

אני מדבר עליו מול אנשים וזה משחרר אותי מצד שני זה תוקע אותי

לחסום בבטן את הרגשות והמחשבות
ולא לדבר?

מותר לך לדבר על מה שתרצה

אבל אין מה להשוות כי כל אדם שונה ואוהבים אותו בדרך שונה. להפך, אני דווקא חושב שלשתף חבר בקשרים אחרים מחיינו יכול לחזק את הקשר, כמו כל שיתוף בחיים הרגשיים. התרכז בפרטים החשובים לקשרים שלך עכשיו.
&nbsp

שמים1

New member
אדם

כל מה שכתבת יעיל אם אתה באמת מיישם ולא מחפש טענות נגד כפי שכתבת .
אני חושבת שאין מתכון כיצד להתגבר על פרידה , אלא לתת לעצב ולכאב את הזמן שלו , לא יותר מדי כי אפשר לשקוע , ותוך כדי לחפש אהבה חדשה .
אהבה חדשה ועניין רומנטי חדש משכיחים את הכאב ביתר שאת , מזרימים אנרגיה חדשה ועניין .
לא תמיד שוקעים ישר לאהבה חדשה אבל עניין רומנטי חדש בהחלט מחיש את ההחלמה וכאב הלב .

בהצלחה

לא יותר מדי כי אפשר לשקוע , ותוך כדי לחפש אהבה חדשה .

אני נפגש עם מלא אנשים. אבל כך אחד מהם מרגיש לי פחות נעים ומתאים ממנו.

אפילו ברמה של משיכה מינית.

למעלה