שיטה של ווינר

hulonia

New member
שיטה של ווינר

שלום לכולם, אני חדש כאן ואני חושב שיש לי שיטה נחמדה להרוויח כסף בווינר, ואני רוצה לשאול מה אתם חושבים: המטרה למצא 2 משחקים (שאפשר להמר עליהם דאבל) עם יחסים גבוהים (לדוגמא- נצחון ביתי יתן יחס של 2.1, x יתן 2.6 ונצחון חוץ יתן 3), ולא חסר משחקים כאלה... עכשיו... להמר על 2 משחקים כאלה ולכסות את כל האפשרויות של x1 . יש 4 אפשרויות כאלה. במצב כזה, אם הקבוצה הביתית לא מפסידה, הרווח הוא בטוח! אני יודע שאנשים יכתבו לי "ואם הקבוצה הביתית תפסיד..." , אז אין מה לעשות, זה הימור ואין כסף בטוח... אני כבר הרווחתי ככה 4 פעמים מתוך 5 ואני ברווח של 320 שקל וזה די נחמד. כמובן שצריך לשלוח 4 טפסים באותו סכום כסף (כל אחד לפי הכיס שלו...). אז מה אתם חושבים?

תגובה לשיטה

בהכפלה של שני משחקי בית תגיע ליחס של 4.41 (במידה והם ביחס של 2.1 כל אחד). במידה ושניהם מסתיימים בתיקו תגיע ליחס של 7.84 (במידה והם ביחס של 2.8 כל אחד). כלומר, בהשקעה של 40 ש"ח תוכל להרוויח בין 4 ש"ח ל-38 ש"ח, ם תתפוס את אחת מארבע האופציות. אבל ... כמה אופציות כיסית מסך כל האופציות ? שני משחקים = 9 אופציות (2 משולשים) אתה כיסית רק 4 אופציות מתוך 9, כלומר פחות מ-50 אחוז ! הסיכויים, למרות שהלכת על הקבוצות ה"חזקות" יותר הם נגדך ! מספיק שתיפול באחד המשחקים - הלך לך הכסף על כל ההימור. מצד שני, הרווח הצנוע שתרוויח במקרה שתפסת את אחד הטורים הוא כל כך מזערי ולא שווה את הסיכון. במקרה המזל שיחק לך עם ההימורים הראשונים ויצאת מרווח. לאורך זמן זה לא יהיה כך. תעשה חשבון שעל כל נפילה תפסיד 40 ש"ח. על כל תפיסה תרוויח פחות מ-40 ש"ח. בהנחה שתתפוס 50 אחוז מהמקרים ואפילו פחות מזה - אתה תצא מופסד.

hulonia

New member
אני מסכים איתך חלקית

אני יודע שאני מכסה רק 4 מתוך 9 אפשרויות, אבל המטרה היא לא להמר כל פעם שיש יחסים כאלה, אלא לפי הרגשה חזקה שהקבוצה הביתית לא מפסידה... כל אחד פה יודע שיש משחקים שהוא בטוח שייגמר 1 או x ורוב הפעמים ככה קורה. אני מתאר לעצמי שאולי המזל שיחק לטובתי בתפיסה של 4 מתוך 5 אבל אני גם לא כ"כ סגור על השיטה וחשוב לי שאנשים יגידו מה הם חושבים. באופן כללי, אני מאמין (או לפחות רוצה להאמין) שאני כן יצא מורווח מהסיפור הזה לאורך זמן. דרך אגב, אני מהמר על 50 שקל בכל טופס (כפול 4 טפסים יוצא 200 שקל) ולכן גם הרווחים קצת יותר גדולים במידה שמרוויחים. אשמח לעוד תגובות/הצעות/שיפורים וכו', כי בסך הכל כולנו רוצים להרוויח!

סכום ההימור לא משנה את הסיכויים

לאורך זמן תמיד תהיה מופסד אם תמשיך בשיטה הזו או בכל שיטה אחרת בווינר. אגב, ככל שתשקיע יותר במטרה לזכות ביותר - דווקא תפסיד יותר. הסיכויים שלך לא משתפרים אם תהמר על יותר כסף. עכשיו אני גם מבין איך הרווחת סכום כזה. זה הצטבר לך מלא מעט הימורים כאלו, כך שכל פעם הרווחת קצת. בשלה כלשהו אתה תפסיד את רוב הרווח על הימור אחד או שניים.

כדי שהשיטה שלך תניב פירות

אתה צריך לחפש משחקים ביחס של 3 לפחות, שזה היחס הריאלי. למשל, אם תבחר לשחק על 3 משחקים, הסיכוי שלך לתפוס את הטור הוא 1:27 (מבלי להתחשב כרגע בחוזק הקבוצות) כדי שההשקעה תשתלם לך, חפש את היחס שמתאים להימור. למשל, במשחק כדורסל, אם המרת על יחס 1.80, זה לא ריאלי. היחס הריאלי הוא 2.00. בכדורגל, הסיכוי לקבל אחת מ-3 התוצאות הוא 1:3 ובתרגום ליחסי ווינר - 3.00 עדיף אם כבר להמר בשיטה שתניב רווח גדול יותר, מבלי לפגוע בסיכויים. שיטת "חפש את ה-X" תעשה לך את העבודה. מצא לך 3 משחקי דאבל שהיחס לתיקו עליהם הוא 3.00 ומעלה. בנה לך 3 טורים (א+ב, א+ג, ב+ג) שכל אחד מהם ייתן לך יחס של 9.00 ומעלה אם ייתפס. המידה וכולם ייתפסו - חגיגה ! הרווחת פי 9 מסכום ההשקעה שלך ! במידה ושניים ייתפסו - הרווחת פי 3 מסכום ההשקעה שלך. אבל דחילק, אל תהמר ב-40 ש"ח כדי להרוויח, אולי, 38 ש"ח ...

לאו דווקא

קודם כל, כל משחק מתחיל מ-X. חוץ מזה, ככל שתקטין את מספר המשחקים, תגדיל את סיכוייך לזכות. במקום להמר על 4 משחקי תיקו (סיכוי של 1:81 לתפוס) לך על 3 משחקי תיקו (1:27) או על 2 משחקים (1:9) מספיק שתתפוס מחזור ליגה כמו זה שהיה השבת בליגה הארצית (5 משחקי תיקו ב-6 משחקים, מתוכם 4 ללא שערים) ואתה יכול ללכת לישון בשקט עם הטופס. גם בליגת העל היה השנה מחזור של תיקו (6 מתוך 6 משחקים הסתיימו ללא הכרעה). מכיוון שזה נדיר בד"כ שבאותה ליגה ייצאו יותר מ-4 תוצאות תיקו, תגוון בין הליגות. תבחר לך 2 משחקים מליגת העל, עוד 2 מהפרמייר ליג ועוד שניים מהליגה הספרדית ותשחק עם זה. אל תשבץ את כולם בטופס אחד, אלא מקסימום 3 משחקים בטופס.

w i n n e r r r

New member
די לחפש שיטות

אין דבר כזה בטח שלא בהימורים קחו משחקים טובים ושימו עליהם זה השיטה הכי טובה שיטה עוד יותר טובה היא להשקיע על הימורים "בעלי ערך" כאלה שהיחס בהם מוגזם...השיטה והכי בטוחה היא פשוט לא להמר :)

w i n n e r r r

New member
צריך

שיהיה איזה גבול בשטח של התוכן שנדע איפה השורה מסתיימת כל תגובה שלי נראית כמו הודעה של ילד מיוחד

hulonia

New member
מה שאתה אומר בעצם-

זה לקחת 10 שקל ולהמר על 5-6 משחקים טובים שיתנו לי זכיה של 5000 שקל לדוגמא? כי את זה ניסיתי ופשוט חבל על הכסף.... מי שרוצה לזכות בווינר חייב ללכת עם איזושהי שיטה. כל דבר אחר- זה פשוט בזבוז של כסף לדעתי.

r y15

New member
הבעיה היא שרוב השיטות,

או יותר נכון, כמעט כולן, לא יביאו לך רווח לטווח הארוך. רק עם הימורים בעלי ערך אפשר להרוויח..כל שאר הדברים יביאו רווח לטווח הקצר, אבל בטווח הארוך תצא בהפסד..

w i n n e r r r

New member
אני אומר

לא לקחת 5-6 משחקים כי זה מוריד את הסיכוי לזכות לשים 4 משחקים מקסימום..

DrBall20

New member
כן אחי אבל צריך השקעה כאן..

שהיה ליגת האלופות שבוע שעבר שמתי 4 כפולים חיים סה"כ 160 ש"ח.. אבל צריך שהיחסים יהיו גבוהים. קח דוגמא את היחס שהיה על איינדהובן+1=2.7 אז הלכתי במשחק הזה 2X.. כלומר שאיינדהובן לא תפסיד ביותר מגול.. ואז הלכתי כמה משחקים כאלה.. לכל ארבעת הכפולים האלה הוספתי משחק אחד חי, להלן-באנקר, שרץ בכל 16 הטפסים האלה.. בדיעבד מה שקרה, שתפסתי את כל הכפולים, אבל הבאנקר (סביליה יחס 1.30 - אמא שלהם זונה יעשו תאונה עם האוטובוס אמן!!) נפל... והייתה יכולה להיות לי זכייה של 750 שקל בערך.. בעיקרון צריך למצוא את התכנייה המתאימה מבחינת יחסים.. וצריך כאן השקעה.

hulonia

New member
אם אתה מתכוון לסביליה-שחטיור

אז גם אני נפלתי במשחק הזה! תאמין לי, אני למדתי על בשרי לא פעם ולא פעמים שאין כזה דבר "באנקר"! אני לא אשכח את זה בחיים! כשהיה מוקדמות של אליפות אירופה לפני כמה חודשים, אם אני לא טועה זה היה כשישראל ניצחו את אסטוניה 0:1 , יכלתי לזכות באותו יום ב- 2500 שקל! תפסתי משחקים מטורפים! ונפלתי בתיקו של איטליה נגד ליטא כשהיה יחס של 1.1!!! מאז אני לא מאמין בבאנקרים...

DrBall20

New member
כן זה ברור שאין באנקרים.. אבל בשיטה

אתה חייב להסתמך על באנקרים משחקים שרצים לבד בטופס ואתה תלוי בהם.. קיצר אני מקווה שהשיטה תעזור לך...

w i n n e r r r

New member
אתה רואה

אמרתי לך שהשיטה הכי טובה היא להשקיע על הימורים בעלי ערך בדיוק לזה התכוונתי כמו בהימור בטופ זה הדרך היחידה לדעתי להרוויח בווינר...

hulonia

New member
טופ ווינר

האמת שאף פעם לא הימרתי בטופ ווינר, תודה על ההצעה!

למעלה