שיטה לעצירת נשירה???

oren1984

New member
שיטה לעצירת נשירה???

שלום, מישהו שאני מכיר אמר לי שאפשר לעצור נשירת שיער ע"י מריחת החומרים הבאים על הקרקפת: 1 כף שמן זית 1 כף דבש 1 חלמון (החלק הצהוב בביצה) 1 כף מיץ לימון טבעי לערבב את החומרים האלו, למרוח אותם על השיער, לשים מעל השיער שקית ניילון, ומעליו מגבת. וכל זה כשעה-שעה וחצי, פעם אחד בשבוע. השאלה שלי היא האם זה באמת יכול לעזור לעצור את הנשירה, או שזה סתם סיפור אגדות??? תודה מראש, אורן

ממתי

New member
אתה יודע מה קורה מערבוב של

מיץ לימון חלמון ביצה ושמן זית? מיונז
תוספת הדבש היא כנראה גיוון מעניין שאמור לעשות את המיונז יותר מתקתק
שאר הפרטים בפורום בישול...

אלו סתם סיפור אגדות

מה דעתך לנסות לעצור את הנשירה בדרך רפואית ? אם תרצה, אשמח לתת לך מידע בנושא. בברכה ישראל

oren1984

New member
אני אודה לך מאוד אם תעזרי...

שלום ישראל, אני אודה לך מאוד אם תוכל לתת לי מידע בנושא של איך לעצור נשירת שיער. תודה מראש, אורן

oren1984

New member
לישראל חדד...

שלום ישראל, אתה כתבת שאם אני אצתרך את עצותיך את לפנות אלייך... אז אני מקווה שתוכל באמת לעייץ ולעזור לי. תודה מראש, אורן

לגבי נשירת שיער

שלום אורן
נשירת שיער יכולה לנבוע מסיבות רבות כגון תורשה, מתזונה לקויה, בעיות בקרקפת או לחץ ומתח נפשי.
אם אתה חושב שאתה סובל ממתח נפשי כל שהוא יכול להיות שהטיפול בו יפתור גם את בעית הנשירה.
אם מדובר בחשד לבעיה כל שהיא על הקרקפת הטיפול המומלץ הוא שמפו רפואי נגד קשקשים ולעיתים גם תמיסות מיוחדות שירשום לך רופא עור. דוגמא: שמפו אלפוסיל, שפמו טי-ג´ל ועוד.
אם מדובר בתזונה שהיא כנראה לקויה. הטיפול הוא ע"י מולטיויטמין מיוחד לשיער, המכיל את כל הויטמינים המינרלים שהשיער דורש. טיפול כזה מומלץ לעשות כ 4-3 חדשים ולאחריו בד"כ הנשירה נעלמת. דוגמא: כדורי רווליד. בד"כ הטיפול הראשוני הוא שילוב של השניים האחרונים, כלומר שילוב של תכשיר לקרקפת עם תוספת המולטיוטמין המיוחד.
במקרים של נשירת שיער חזקה אפשר להשתמש בנוזל למריחה יום-יומית על הקרקפת (לדוגמא: מינוקסי-5, ריגיין-פורטה). הנוזל מכיל בתוכו חומר רפואי שגורם להצמחה של שיער. לחומר ישנה פעילות רפואית טובה יחסית ותופעות לוואי כמעט ואין. התכשירים ניתנים לרכישה ללא מרשם רופא. יצויין כי לטיפול יש כ-60% של הצלחה ולוקח מספר חדשים בכדי לראות תוצאות של הצמחת שיער.
ולבסוף, אם נשירת השיער היא על רקע תורשתי כדורים בשם Propecia. אלו בעלי השפעה רפואית מצויינת בהצמחת שיער ואפילו נגד התקרחות בינונית, אך דורשים מרשם רופא. הטיפול בכדורים אורך כחצי שנה עד שנה וחצי (תלוי במצב ההתקרחות).בסוף הטיפול ממש נוצרות פלומות שיער אפילו היכן שמקודם היה שיער מאוד דליל. בברכה ישראל

למעלה