שיטה להחזרה

תקווה281

New member
שיטה להחזרה

אני אחרי הזרעות שלא הצליחו. ההזרעות היו קשות כי צוואר הרחם שלי עקום והרחם קדמי מאד לכן השתמשו במספריים ארוכות לתפוס את הצוואר ודיממתי יומיים אח"כ. עכשיו אני אולי לקראת החזרה (תחזיקו לי אצבעות שהכל יעבור בשלום ותהיה החזרה) אבל אני רוצה לדבר עם הרופא שלי על ההחזרה. באיזה טכניקה כדאי לעשות אותה? הרופא הזה לא עשה לי את ההזרעות ולא מכיר את המבנה שלי, סיפרתי לו עליו והוא כזה אחד שלא מתרגש מכלום ובכל זאת לא ההיתי רוצה לפספס ולגמור עם עוברים במקום הלא נכון. אנחנו נשואים המון שנים, דתיים, בעית זרע (1% מורפולוגיה, 0.7 % גרעין תקין לפי ברטוב). תודה

ל א ו

New member
ישנה אפשרות להחזרה עם US

אני לא עשיתי את זה, אבל נראה לי שיש אפשרות לבקש החזרה עם US

עינת ב6

New member
הי תקווה...../images/Emo20.gif

הי חמודה... קודם כל שיהיה המון המון בהצלחה...
גם לי יש צוואר רחם צר,מפותל ועקום ועל הרחם שלי הדעות עדיין חלוקות יש שאומרים שהוא קדמי ויש שאומרים שהוא אחורי... בקיצור שישו ושמחו...
ושלא נדבר על הכאבים שיש לי... בפעם האחרונה הרופא שלי לקח אותי לפני ההחזרה ואני מדגישה לפני!!! ואני יודעת שזה נשמע מגוחך אבל הוא שרטט מפה...
תחת הנחיית US הוא עקב בעדינות אחרי החדרת הצינורית וכתב לעצמו הערות כמו... מה אורך צוואר הרחם שלי בסה"כ , אחרי כמה מ"מ מתחילים פיתולים ולאיזה כיוון וכו'... הוא צייד אותי במפה וגם כתב בתיק שלי על קיומה ושם שם העתק והנחייה להשתמש בה...
כך כשהגעתי להחזרה (ורופא אחר עשה לי אותה) אמרתי לו שפרופ הורוביץ כתב כך וכך בתיק... הוא הסתכל ביקש את המפה התבונן בה לרגע ותחת הנחיית ה-US ביצע את זה וזהו...
הוא אפילו הראה לנו על המרקע את הדרך ... אז זה מה שיש לי להמליץ...
בכל אופן מאחלת המון המון בהצלחה
להחזרה תקינה ולא כואבת... ומחזיקה לך המון אצבעות!

p l a

New member
גם אני, גם אני ../images/Emo122.gif

רחם קדמי עם מדרגות פניות ופיתולים, US בהחזרות, 2 רופאים צמודים ופרופ' הורביץ אחד. טיפ קטן שעזר לי - לשתות הרבה לפני ההחזרה: קל יותר לרופאים ופחות דימומים אחרי. המון בהצלחה!!!!!!!!!!!!!

עינת ב6

New member
../images/Emo8.gifpla יקירתי... אל תזכירי לי

את השתייה המרובה...
סליחה על הבוטות אבל בפעם האחרונה הזהרתי את פרופ' הורוביץ, כשהו ביקש ממני לפשק רגליים, שלא כדאי לו כי אני כבר התפוצצתי מרוב צורך לשירותים
והיה לי ברור שזה בסוף ייצא עליו...
פיכסה...
בסוף זה עבר בשלום והוא היה נורא מצחיק וסבלני... כן הוא בהחלט מדליק ההורוביץ שלנו מה???

למעלה