שיח טבחים

• פותח הנושא ramil
  • פורסם בתאריך

ramil

New member
שיח טבחים

שלום לפורום המקסים הזה (לפחות לפי ההרכב האנושי שלו...) אני זקוק לעזרכתם בויכוח שהתעורר ביני לבין חבר טוב שלי - הוא טוען שבמערכון "שיח טבחים" (להזכירכם - תה עושים מתה, הסיר של ברוך ג'מילי, כל מרדכי נהיה מוטה, מה שבישלנו ב-48 התפוצץ, אתה רואה את העץ - מאחורי העץ וכו') מספר אחד הטבחים שעבר בצבא שלושה קורסי בישול - אוכל בשרי, אוכל חלבי ואוכל טעים. האם הוא צודק? בהקלטה שיש אצלי אין זכר למשפט הזה, מה שמותיר שתי אופציות: א. שיש גירסה אחרת למערכון ב. שהוא מתבלבל בין המערכון למערכון אחר.

sorek2

New member
אז ככה,

א. הוא צודק. בגירסא המקורית זה אכן קיים. ב. יש מצב שבגירסא החדשה, שהיא פחות טובה (זו עם צ'אק נוריס וגבי עמרני) אין את המשפט הזה.

emh

Member
אני הקשבתי היום לגרסה חדשה יותר...

כנראה, הוזכר בה סילבסטר סטאלונה. (לא היה את המשפט הנ"ל)

D o r o t h y

New member
תמיד מפתיע אותי לגלות שיש

גרסאות של מערכונים שלא שמעתי מעולם.. סילבסטר סטאלונה לא מוכר לי בכלל (ממערכונים כמובן)

emh

Member
ציטוט

פולי: וואלה אני חושב, אם זה היה היום, מנחם גולן היה עושה מזה אחלה סרט שייקה: כן... פולי: צ'אק נוריס היה משחק אותי שייקה: סילבסטר סטאלונה היה אני גברי: מעניין אם הייתי איתכם, מי היה משחק אותי? פולי: גבי עמרני, היה משחק...

Oren G

New member
מה השלב הבא..?

"עופר שכטר היה אני"? איפה אפשר למצוא את כל המערכונים בגרסתם המקורית? בסדרת הדי וי די יש את המחודשים (עם היידיש במגוייסת וכו'..)

Tomer 123

New member
רק בתקליטים.....

לצערנו, הגרסאות המקוריות לא עלו ע"ג דיסקים....כנראה שפשנל העדיף הקלטות חדשות מחגיגות ה 25 לגשש בסוף שנות ה 80

Yuvalenko

New member
את הגירסא הזו שמעתי בפעם ה1

רק לפני שנה... דווקא הצחיקה אותי, אבל כמובן המקורי יותר מצחיק

למעלה