יש כאן החמצה של נקודה חשובה(לדעתי)
האורות החזקים,הקולות הרעשנים,וכיוצא בזה,נכפים עליך ועלי ועלינו בידי הסביבה
תחושות ורעיונות המופיעות ברשת ובפורום המיועדים לשיתוף מוצגים כברירה
אתה לא חייב לחוות אותם
זה לא שמישהו יושב לידך ברכבת וצורח לסלולרי שלו וזה לא שהמקום שבו אתה תלוי לפרנסתך מפציץ אותך באורות מהבהבים ובוהקים
דוווקא במקומות האלה נעשים מעט מאוד מאמצים אם בכלל למחוק את ההפרעה
ודווקא במקומות שבהם הכניסה למה שמרעיש ומבהיק מדי לטעמך הוא אופציה הקריאה למחיקה נשמעת כל הזמן
והאחד תלוי בשני
חוסר המעש במקומות החשובים והמהותיים מוביל להתפרצויות מעשיות בדיוק במקומות שהם הכי לא רלוונטים ומתאימים
מה שלכן גם מוביל לגסות צרת אופקים (לא כל מה שאינך מבין הוא רפש מילולי,מעט צניעות לא תהרוג אותך,תנסה ותראה) ולזיהוי שגוי לחלוטין בין התועלתני וחסר התועלת
לפי תפישתי רוב מה שהנ"ט מזהים כמעשי ומביא תועלת הוא בזבזני ומיותר ומדכא ומזהם וחוסם
לכן ברור לי שמה שנתפש כהכי מעשי ומביא תועלת בשביל יתפש כזניח לחלוטין מבחינתם
לדעתי גם בידיעת ההבדלים האלה אמורה להיות תועלת מסויימת למי שבאמת רוצה לעזור ולהבין אוטיסטים
אבל כאמור,לפי רוב האנשים בפורום הזה דעתי אינה יותר מרפש מילולי.
בדיוק כמו שזהותי אינה יותר ממוטציה מיותרת בעיני אלה שמתיימרים לדאוג ולקדם אותי ואת שכמותי
האורות החזקים,הקולות הרעשנים,וכיוצא בזה,נכפים עליך ועלי ועלינו בידי הסביבה
תחושות ורעיונות המופיעות ברשת ובפורום המיועדים לשיתוף מוצגים כברירה
אתה לא חייב לחוות אותם
זה לא שמישהו יושב לידך ברכבת וצורח לסלולרי שלו וזה לא שהמקום שבו אתה תלוי לפרנסתך מפציץ אותך באורות מהבהבים ובוהקים
דוווקא במקומות האלה נעשים מעט מאוד מאמצים אם בכלל למחוק את ההפרעה
ודווקא במקומות שבהם הכניסה למה שמרעיש ומבהיק מדי לטעמך הוא אופציה הקריאה למחיקה נשמעת כל הזמן
והאחד תלוי בשני
חוסר המעש במקומות החשובים והמהותיים מוביל להתפרצויות מעשיות בדיוק במקומות שהם הכי לא רלוונטים ומתאימים
מה שלכן גם מוביל לגסות צרת אופקים (לא כל מה שאינך מבין הוא רפש מילולי,מעט צניעות לא תהרוג אותך,תנסה ותראה) ולזיהוי שגוי לחלוטין בין התועלתני וחסר התועלת
לפי תפישתי רוב מה שהנ"ט מזהים כמעשי ומביא תועלת הוא בזבזני ומיותר ומדכא ומזהם וחוסם
לכן ברור לי שמה שנתפש כהכי מעשי ומביא תועלת בשביל יתפש כזניח לחלוטין מבחינתם
לדעתי גם בידיעת ההבדלים האלה אמורה להיות תועלת מסויימת למי שבאמת רוצה לעזור ולהבין אוטיסטים
אבל כאמור,לפי רוב האנשים בפורום הזה דעתי אינה יותר מרפש מילולי.
בדיוק כמו שזהותי אינה יותר ממוטציה מיותרת בעיני אלה שמתיימרים לדאוג ולקדם אותי ואת שכמותי