שיחת משוב

• פותח הנושא DA01
  • פורסם בתאריך

DA01

New member
שיחת משוב

הי אמיר, יש לי מחר שיחת משוב המתקיימת פעמיים בשנה, אני קצת חוששת היות ואני באה עם מטען רגשי כנגד ואני לא יודעת אם זו הגישה הטובה והנכונה. אני לא מתכוונת להסתיר משהו אלא לאמר את כל מה שאני מרגישה, אני אציין שהבוס שלי הוא אדם שקשוב מאוד לעובדים שלו. האם היית מייעץ לבוא בגישה מסויימת לשיחה זאת או באיזה גישה? אודה לך מאוד!

בהירות מקדימה

אני מניח שמדובר באותו מנהל שעליו אמרת שאת כבר לא כל כך סומכת, בהקשר של "יעשה למענך". ומאחר וצברת הרבה רגשות שליליים המטען הזה יכול לעלות לך ביוקר. יש לי תחושה שבקשתך כאן נובעת, לפחות חלקה, מתוך חשש לשחרר את כל הכעס "ופעם אחת ולתמיד לומר לו הכל !!!". את כבר מבינה שהוא לא מסוגל להיות שם עבורך, כמו שאת היית רוצה. ועל כן, הנחת המוצא היא שהוא לא שם בשבילך. בל נשכח שמדובר בהליך פורמאלי, מתועד, לא משהו פתוח לחלוטין שבו את וצרכיך במרכז. על כן, מה שחשוב זה לעשות עם עצמך סדר קודם לפגישה. לשים מול עצמך את כל הרגשות והמחשבות ולהחליט מה הולך להיות על השולחן. חוץ מזה ששיחת משוב, כשמה, מיועדת לתת למנהל הזדמנות מסודרת להביא בפניך את אשר הוא מוצא לנכון. המפתח בהקשבה שלך בזמן אמת, כדי להבטיח לעצמך בהירות מרבית, סדר מקדים חשוב. זה לא אומר שאת נוצרת - זה אומר שאת הולכת שקטה, מודעת לעצמך, פתוחה להקשיב, בודקת מה יכול השני להכיל ומשם השיחה תהיה אפקטיבית. בהצלחה אמיר

למעלה