שיחת לילה

satin

New member
שיחת לילה ../images/Emo29.gif

- יש אומרים שיש בו,במוסד הנישואין משהו שהורג את האהבה...מה אתה אומר ? - לא יודע, לא מוסד הנישואים גורם לדעיכת האהבה - אלא שמטבעה לדעוך. הנישואין רק מאיצים את התהליך.כאילו, לוקחים שני יצורים שונים בתכלית השוני, ומניחים אותם באותה המסגרת....לעד....יא מאמא...זה הריאליטי הכי הזוי שיכול להיות

מיננה

New member
בכלל בזוגיות

בכלל בזוגיות זה יכול לקרות בנישואים יש את מסמך הרבנות שקושר ואז האהבה הופכת לבית כלא אחד נוראי

הכללות...ואני שונאת הכללות

יש זוגיות ואהבה גם בנישואים ואהבה יכולה להסתיים גם כשאין חותמת רבנות...

t o t a l

New member
הערכה וכבוד הדדי הם אלמנטים חשובים

אך אין בהם בלבד לשמר אהבה וזוגיות. גם אם הם קיימים, אהבה יכולה לדעוך בשל מיליון ואחת סיבות אחרות.

ע פ ר ל ה

New member
זהו הבסיס,התסכים איתי טוטאל?

שניכנס עכשיו למיליון ואחת הסיבות שרוצחות אהבה? יאללה בכייף מותק. בטח יהיה לי מה לומר.

t o t a l

New member
חלקית

אלו בם רק שני שקי מלט בתשתית בטון שמחייבת שקים רבים בהרבה.

ע פ ר ל ה

New member
לשקי המלט אני מוסיפה ברזל וחצץ

וזפת כדי להדביק הבלילה. הבניין יכול להיות חזק ויציב אם נבנה אותו כהלכה.

נקיטה...

New member
נישואין.

מסגרת שכזו..אני בעדה. לי...זה לא הצליח, אבל אני בהחלט מאמינה בה וחושבת שהיא נכונה.

אני זוכרת...

כתבה כתובה שקראתי... או ראיון ששמעתי... (נו, שויין... החוסר החלטיות כנראה קשור לגיל...
) ובו הודיע מדען שאהבה/ התאהבות היא עניין הורמונלי. כמו כן, הודיע שההורמון שאחראי על ההתאהבות מחזיק גג 3 שנים. כך ש... לשיטתו... אין שום סיכוי למוסד הנישואין. אלא אם כן... הנישואין יהיו עם חוזה אישי שנתי... וכל שנה יחדשו אותו...

a n a t i 3 3

New member
יש ויש../images/Emo140.gif

לא תמיד "היצורים" כל כך שונים. לא תמיד המסגרת ממסגרת. זוגיות בריאה זה קודם כל הדאגה לשמור על האני שלך
כשבן זוגך אינו מנסה לשנות אותך
כשאתה יודע לתת וגם לקבל
שאתה מתייחס לבן זוגך בכבוד ואינך נוהג בו כרכושך הפרטי.. עם קצת הגיון, אמון ואהבה הריאלטי יכול להפוך למציאות מאוד מציאותית

t o t a l

New member
הפלומבה והכתובה

הפלומבה והכתובה. הטכס והמחוייבות הפורמלית. הבעלות ההדדית. ההתחייבות הנצחית [לכאורה] כול אלו יש בהם על מנת לתת הרגשה של "מובן מאליו" היא אישתי. אני בעלה. יש ביניינו חוזה מחייב. בתת הכרה זה נותן מצג [שקרי] שכך המצב ישאר מה שלא יהיה. ואהבה היא לא מבונת מאליה. והמובן מאליו הוא אוייב האהבה. ולכן הנישאוים במקרים רבים מאוד, מזיקים לאהבה ולזוגיות.

../images/Emo45.gif לא מאמינה בנישואין

הכי אהבתי.."המובן מאליו הוא האוייב של האהבה". מסכימה עם כל מילה!!

מוסד הנישואין...

לא היה אף פעם כלי "לשימור" האהבה. מוסד הנישואין ואהבה הם 2 דברים שונים לחלוטין. ואהבה מטיבעה לדעוך??? ואהבה לילדים שלנו? ואהבה להורים שלנו? ואהבה לחברים שלנו?{אולי קצת כשאנו כועסים עליהם} ואהבה לעצמנו? האהבה היא לא
. האהבה,אהבה אמיתית..ככה לפי ההגדרה והכוונה -היא כמו "סנה בוער ואיננו אוכל". וזה נכון שמוסד הנישואין מקבל שניים למטרה אחת-לחיות ביחד , להוליד צאצאים,להקים משפחה "מסודרת" {לפי הכללים הנורמטיביים}. אבל מישהו בדק את הקשר שבין "קירות" הבית הזה שנקרא-נישואין. האם אהבה יש ביניהם?-ואהבה לפי כל הכללים...לא בטוח. מה שחשוב הוא שהם: גבר ואישה,זכר ונקבה והיום גם דו מיניים הולך. העניין הוא שהיעוץ הקיים הוא לאחר משבר בנישואין כי אף אחד לא הכין אותנו לנישואין,מה זה,מה זה אומר,לקראת מה הולכים,כיצד מתנהגים ומה נדרש. אף אחד לא צייד אותנו בכלים,בידע. אין סדנאות הכנה לנישואין,לחיי שיתוף..לא צריך ללמוד תיאוריה ואין מבחן רישוי...נכנסים לרכב ונוסעים בלי לדעת מה משמעות התמרורים ואז עושים תאונות...עד...עד...שצריך להוריד את הרכב מהכביש. חושב שגם להיות נשוי צריך רישיון כמו כל דבר ופעם בשנה-מבחן רישוי. זהו ! מספיק להערב חתול

ע פ ר ל ה

New member
כן,והיום אני חכמה פי מיליארד.

מרגישה שיש לי את הכישורים להעביר את עצמי תאוריה וטסט בכוחות עצמי.

למעלה