שיחת טלפון

עוף כנף

New member
שיחת טלפון

אמר: "התגעגעתי" ואני אמרתי "אני כאן" ויותר כלל לא הגבתי. רציתי, אבל לא מה שרצה לשמוע. ולעצמי חשבתי: הכל מילים. בלי כוונות אמיתיות. הלא לפני יומיים התעלם ממני בברור! למה התגעגע? לפגישות הבודדות שהיו בינינו בפרק זמן כל כך ארוך? לשיחות הטלפון שמתחילות נחמד ואחרי כמה דקות הופכות לשיחות "מוטיבציה" ולמסעות "רגשי אשמה" על אי-רצוני לנהוג עפ"י רצונו? ואני בספק, אם יראה אותי ברחוב בלי שיוך לבית ולמקום, איך יגיב?? ואחר כך שאל: "מה יש לך להגיד על מה שאמרתי?" לו רק ידעת כמה יש לי לומר, ומה אני חושבת... ואני משיבה: "לא יודעת." ומרגישה כמו בבית הספר, כשהמנהל עומד להעניש... "את מורידה את המוטיבציה לומר דברים כאלה". אמר. ושתיקה. ואין בי הכח והרצון להתמודד, להניף חרבות מלים. ומרגישה עייפות במסע של טפשות. וריקנות. אני, שלא לומדת מטעויות, אבל בהחלט מרגישה כשעושה אותן... ושלא תמיד קל לי להסביר את עצמי, דווקא כשצריך.

תמיד ,תמיד

כשצריך אותן,הן נעלמות המילים האלה... כך זה היה פעם, גם אצלי אך כנראה שעם המודעות לעצמי, עם הבטחון בערך שלי פתאום הן הפסיקו להעלם ופתאום מסוגלת לומר אותן (נו טוב, לא תמיד
) זה בסדר עופי,עכשיו את מרגישה שעושה אותן השלב הבא יהיה להפסיק לעשותן , זה רק עניין של תרגול.

../images/Emo24.gifעפרה מתוקה ../images/Emo25.gif

אני חושבת שאת יודעת בדיוק למה לא ענית וטוב שענית כמו שענית לו את יודעת למה הוא שם ואת לא איתו את יודעת שאת עושה את הדבר הנכון גם אם הוא קשה עכשו. עוד קצת כח וזה יעבור אוי כמה שאני חשבתי שלא יעבור לי והנה סוף סוף עבר לי וראיתי אותו ברחוב וחוץ מלחץ של עצבים לא עשה לי כלום ושמעתי אותו בטלפון וממש לא עשה לי גם כלום חוץ מאי נוחות לשמוע אותו. אם הם שם ואנו כאן זה כבר אומר הכל אומר שזה לא נכון והאמת לא קיימת לפחות מצד אחד הרי אוהבים לא נפרדים דברים טובים ואמיתיים לא נגמרים הם אולי לפעמים משתנים עולים יורדים אבל קיימים ולא מופרדים. נשמה שלי הרבה כח מתוקה תמשיכי להיות חזקה כמו שאת ואת מקסימה ונהדרת ואני מתה עליך מזל

אני אמרתי

היתי נמסה מכל געגעתי כזה ושוכחת את כל העיצבונים עד שלא שכחתי יותר עשיתי חזרות, שיננתי היטב, בחרתי את המילים ואמרתי לא אמרתי לא אבל אמרתי כזה כן שבשבילו הוא בלתי אפשרי פעם אחת לא הספיקה למדתי את המילים בע"פ כל פעם שהתקשר חזרתי עליהם בנתיים דממת אלחוט (רק שלושה שבועות)

*יערית

New member
זו לא רק שיחת טלפון......

זה הרבה מעבר לזה..... שיחות מוטיבצייה שיחות למסע ריגשי האשם מכירה את זה...ברחתי מזה..... עידוד...פירגון....הבנה...הרצון להראות לי איכן טעיתי בדרכי נועם אלו עשו לי את זה.....ואלו שרצו "לחנך את ריטה" ידעו שחבל להם על זמנם. אז את כבר יודעת מה את לא רוצה.... עכשיו תחפשי את מה שאת כן רוצה!
וזה כבר הרבה.....זה לא רק שיחת טלפון...

למעלה