שיחת הכרות

רומיה 38

New member
שיחת הכרות../images/Emo53.gif

היי בנות זה יהיה ארוך אז אני מתנצלת מראש ומודה לכן על הסובלנות . אני בת 38 רווקה ולבד מנסה להרות כבר כ 3-4 שנים בתחילה עם בן זוג ועכשיו לבד. ראשית אתן מקסימות , לא ידעתי על קיום פורום זה כלל . ונעים לי מאד. קראתי את שכתבתן וצברתי המון "ידע" של שאלות , תודה ענקית מהלב לכולכן . מעולם לא בדקתי את ה FSH שציינתן או כל הורמון אחר בגוף והתפתחות עד לביוץ ואני אחרי IVF רביעי. וואוו איזו בורות . מקסימים שבדקתי זה גודל זקיק , כמות ועובי הרירית. התחלתי באסותא וכרגע ב IVF האחרון באיכילוב , מרגישה אבודה ולא ככ סומכת על הרופאים היחס הלא אישי מקשה עלי מאד. מה גם שמיד אחרי טיפול אני רצה לעבוד כאלו לא עברתי את שעברתי . אני בעלת עסק עצמאי שדורש המון ממני ומתקשה מאד לתפקד בזמן הטיפול ובמיוחד אחרי , הידיעה שגם הפעם זה לא קרה. מרסקת אותי לרסיסים. זה אולי טיפשי אבל מעולם לא פתחתי את נצורות ליבי בפני אנשים. כרגע אני בהפסקה שניה ( הראשונה היתה קודם לטיפול האחרון והיא נמשכה כמעט שנה) ממש לא יודעת עם מי ואיך להמשיך את הטיפול, אבד לי האמון ברופאים וכמעט בעצמי. אשמח לדעת איזה הורמונים אני צריכה לבדוק במהלך הטיפול ומה צריכה להיות רמתם , מה חשוב לבדוק במהלך הטיפול ואם ישנו רופא באזור תל אביב שאתן ממליצות אליו בכל ארבעת הטיפולים שעברתי - לא היה אפשר להקפיא את הביציות שנשארו לי , האם זה אומר משהו ? אשמח הכי להיות חלק מהוויתכם ואף להפגש עמכם אם זה אפשרי. שלכם

שרון321

New member
הי רומיה

קשה להאמין שלא בדקו את ה- FSH עד עכשיו, אני חושבת שחייבים לבצע פרופיל הורמונאלי לפני שמגיעים ל- IVF, מעקב הזקיקים שאת מבצעת הוא בעצם מעקב אחרי התפתחות הביוץ (או אי התפתחותו כשמקבלים מדכא). האם מלוה אותך רופא פרטי בתהליך? לצערי הרב, על מנת לקבל תשובות והסברים מפורטים לעיתים רצוי רופא פרטי שיכיר באופן אישי את פרטי התיק שלך. כשאת אומרת שלא הצליחו להקפיא ביציות את כנראה מתכוונת לעוברים, מכיוון שלא ניתן כיום להקפיא ביציות. בכל אופן, משהו אחד שאני למדתי על התהליך הוא שחייבים המון ידע ומעורבות, אל תסמכי על הרופאים יותר מידי, תקראי חומר, תשאלי שאלות ותתייעצי עם הבנות בפורום. ככל שתגלי מעורבות גדולה יותר תרגישי פחות מבולבלת. אני אשמח אם תפרטי על ההתרשמות שלך מאיכילוב לעומת אסותא.

רומיה 38

New member
התייחסות למכתבך

לגבי ה FSH כנראה שכן , אני אבדוק ולגבי הבציות התכוונתי לעוברים, ניסוח פגום שלי (כנראה ממהתרגשות שלהכיר אתכן ) אני מסכימה איתך לגבי הידע ואני מאד שותפה לתהליך לפחות כך חשבתי. לגבי אסותא היחס נהדר מהאחיות הצוות והרופאים התרשמתי מאד לטובה למעט פרופ משיח ( שהו גם היה רופא פרטי שלי) האיש לדעתי ממוסחר מידי , ואנו רואה מטופלת אלא אוביקט . באיכילוב עברתי את ה IVF האחרון אהבתי את זה שהרופאים מלווים אותך במהלך הטיפול ,זה מרגיש דיי טוב אך אילו הייתי פחות סומכת על הרופאים אני חושבת שהייתי עוצרת את הטיפול מאחר ומלכתחילה הרירית והזקיקים לא התפתחו כמו בהפריות האחרות אף אחד מהרופאים לא הסכיל לעדכן אותי. ואני לא ידעתי לשאול

שרון321

New member
את ההכי חשוב שכחתי לכתוב

המון הצלחה. מקווה שתהיה לך שהות בפורום ושנתראה בפורום השכן.

פּוֹנְג

New member
אני חושבת שקודם כל כדאי לך למצוא

רופא שיהיה לך אמון בו. יש כאן הרבה המלצות על רופאים וגם כאלו שמקבלים דרך קופות החולים. חבל על עוגמת הנפש ועל המתח בו אני מצוייה כשאת לא מאמינה לרופא שלך. בנוגע לריצה לעבודה אחר כך - אני חושבת שחלק גדול מאיתנו רץ לשם אחרי הבדיקות/שאיבות/החזרות. אלו הם החיים שלנו.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ושהות קצרה בהחלט. לא יודעת לענות לך, אבל מאחלת לך שהמסע הזה יסתיים במהרה.

אפרסקה

New member
אהלן רומיה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לסירתנו החמימה והנעימה. אני מקווה שמהר מאוד נוכל להעביר אותך הלאה לפורום הריון... לגבי ענייני ההורמונים אני אשאיר למומחיות ממני לענות. לגבי ענייני הנפש אני יכולה להביע הרבה הזדהות, כולנו פה עוברות את הסחרחורת הריגשית הזו של עליות ומורדות, תקווה וניפוצה, דמעות של שמחה ודמעות של עצב. אני אומרת שאם את מרגישה צורך בהפסקה, אז זה הדבר הנכון לעשות. ואם את מרגישה שאבד לך האמון בעצמך, אולי זה הזמן להעזר בפסיכולוגית או עובדת סוציאלית ולנסות לעבוד קצת על הנפש, כהכנה לילד שבדרך. חוצמיזה רציתי להוסיף שהתוודעתי בחודשים האחרונים למישהי שגם מנסה להרות מתרומת זרע ואני מוכרחה להגיד לך שבעיני זה ממש מעשה אמיץ והירואי ומגיע לך על זה כל הקרדיט!! אם את רוצה לפגוש את הבנות כאן אז שימי לב שיש בשבוע הבא (אם אני לא טועה) מפגש באיזור מודיעין (יש על כך הודעה איפשהו בתחתית העמוד). הייתי כבר בשני מפגשים וזה תמיד מאוד כיף וממלא מצברים. בהצלחה! אפרסקה.

רומיה 38

New member
אהלן אפרסקה ../images/Emo140.gif

תודה על התמיכה ומאד על הברכה אשמח לבוא למפגש , למרות הביישנות האם נדרש ממני להביא איתי משהו פרט לנוכחותי אני גרה בתל אביב וניידת ואין לי כל בעיה לאסוף אותך , אשמח אם תרצי שנעשה זאת יחד ביי

אפרסקה

New member
בדרך כלל כל אחת מביאה איזו תקרובת

אני מניחה שהמארחת (בולה) תודיע לכל אחת מה להביא. אני רואה שההודעה על המפגש נעלמה לה בדף השני, אני אלך לשם ואנסה להקפיץ אותה למעלה. אני עוד לא יודעת אם אבוא אבל אם כן זה יהיה נחמד להכירך. גם אני מאוד התביישתי לפני המפגש הראשון שהלכתי ועד הרגע האחרון לא הייתי בטוחה שאבוא. וזו הייתה חוויה מדהימה.

בולה101

New member
אפרסקה מתוקה../images/Emo24.gif

כמעט הכל למדתי בפורום המקסים הזה, על הזרקות, ובטות ומה לא. אבל להקפיץ אני לא יודעת. אז יאאלה תקפיצי ותקפצי לכאן בשבוע הבא אוהבת

פּוֹנְג

New member
הקפצת הודעה ../images/Emo105.gif

הודעה תקפץ אם היא בת פחות משלושה ימים. כל תגובה להודעה כזו, תגובה עם תוכן של לפחות 10 תווים תקפיץ את ההודעה לראש העמוד.

בולה101

New member
ברוכה הברה רומיה../images/Emo24.gif

ושהות קצרצרה. אכן הגעת למקום הנכון והחם
ואני בטוחה שתרגישי נוח וטוב איתנו. אבל שלא תתרגלי. מקווה שתתעופפי לך בהקדם לפורום השכן ( ולא בגלל שאנחנו מפחידות). לגבי המפגש המתוכנן 4/3 ביום חמישי אצלי באזור מודיעין. אין לך מה לחשוש . במפגש הקודם והמקסים אצל חגיתלה הגעתי והייתי ממש חדשה בפורום וגם אני חששתי. כשתראי אותנו מהר מאוד תביני שהגעת למקום הנכון ושכולנו באותה סירה וכל החששות יתפוגגו. אז מקווה לראות אותך והכי חשוב שיהיה בהצלחה.

רומיה 38

New member
תודה להזמנה

אשמח מאד להפגש עמכם אני לא מכירה את מודיעין לכן אשמח לקבל תדריך איך להגיע ואשמח להיות טרמפ למי שתרצה הערה אני דיסלקטית ולכן אם פה ושם תמצא "שגיעת" כתיב איומה תשתדלי להתעלם ביי ותודה נב יש דרך להעביר אליך את הטלפון שלי בלי להתקל בגורמים עוינים

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשמש בה
. אני מסירה את הכובע בפני כל מי שעוברת את המסע הזה בצמה ללא בן זוג קבוע
. האם היו לך מעט/הרבה ביציות? מעט/הרבה עוברים? אם יש מעט ביציות זה הגיוני כי כשאנחנו מתבגרות, יש לנו אמנם יותר נסיון וחוכמת חיים, אבל פחות ביציות טובות
. במהל הטיפול הרופא עוקב אחרי הE2 והפרוגסטרון. לפני הטיפולים עשית ודאי שורה של בדיקות דם מקיפות כשבדיקת FSH היא אחת מהן. אם את רוצה לחזור על הבדיקה, פשוט פני לרופא נשים ובקשי ממנו הפניה לפרופיל הורמונלי ביום השלישי לוסת. אז בנתים שבי איתנו, אבל אל תתרגלי לסירה הנחמדה שלנו
. נועם

למעלה