שיחתנו

tzvitzi

New member
...

כבר כתבתי ל justchip במסר שאם היא רוצה להתבטאות בקשר לכל נושא שבעולם שתפתח שירשור עצמאי ולא תתלבש על ההודעה שלי ותעוות את כל מה שכתבתי,דברים אלה גם מופנים אלייך אנטיגוני,לא היית באמצע ויכוח עם מתבחששת? אני לא הולך לענות על כל מה שכתבת כי רק 2 שורות שם מתייחסות בצורה הגיונית למה שכתבתי , הציבור החרדי כעדר זאת עובדה וכן קבוצת אנשים שהולכת אחרי אדם מסוים יכולה להחשב כעדר-עדר זו לאו דווקא מילת גנאי,מה שאת הוספת ולא יודע על סמך מה זה שאמרתי שכל הציבור החרדי מושחת ואלים,מאיפה הבאת את זה? לא כתבתי את מה שכתבתי בהודעה למעלה בתור נציג של טופז/טייב/פינס ואני לא שייך לאותם אנשים שמעריצים אותם,אבל איך את משווה את ההערצה של חלק בציבור החילוני לאנשים האלה לבין התלות המוחלטת של הציבור החרדי בעובדיה/אלישיב/אדמורים למיניהם? אנטיגוני,תמשיכי להזדעזע ולהגעל כאוות נפשך אבל תכתבי תגובה רק אם יש לך מה לחדש ואחרי שאת שותה כוס מים וחושבת בהגיון על מה שקראת.

admor

New member
במאה שערים יש כבר הפרדה ברחוב

ברוך בואך למועדון הסיקריקים, מסתבר שב3 שנים האחרונות לא היית במאה שערים בחוה"מ סוכות עם המשפחה, כי זה כבר 3 שנים לפחות, כולל חברת האבטחה, עם רמקולים ניידים שעומדים על המשמר... וזהו תיקון גדול מאד... אפרופו מאה שערים בשבת סיפר לי מאן דהו שבת דודתו חזרה שבוע שעבר הביתה ממאה שערים - לאביה יש שם איזה עסק - והיא היתה לבושה בבגדים חדשים ובבית גילתה עליהם כתמים שנהיים מאותו התכשיר שקורין אותו בלע"ז אעקונומיקעה, זה ממש שערוריה, גם אני לא האמנתי עד להיכן הדברים מגיעים ושזה דברים שבשטח ובמציאות קורים, המציאות עולה מעל לכל דמיון, כולה בחורה משלנו צנועה ומעט פתוחה יותר מאותם המשוגעים שקורין אותם בלע"ז סיקריקיען... למי שביקש באשכולות קודמים את שמותיהם, שמעתי ממישהו כמה שמות של הפנחס בן יאיר הקדושים של זמננו, הם בודאי מהל"ו צדיקים שנמצאים בכל דור, הרי גם את האעקונומיקעה הנ"ל הם מתיזין באנונימיות בלי ששמים לב ובהסתר (מעניין איך אפשר?) וזהו נחת רוח גדולה מאד ליראי הד' . האם הם ממונים על הענישה? ואזהרה לפני ענישה אין בלקסיקונם? ואם בניהם או בנותיהם יעברו בשכונה חילונית בלבושם עם הכיפה הלבנה, הזברות, הטיכעלעכך והשאלים וזה יפריע לבאי השכונה ההיא שגם תלו שלט גדול בכניסה שהכניסה לשכונתם היא במחשוף בלבד ויתיזו על בגדי ילדיהם תרסיס שיקלקל את הבגדים האם זה לא יהפוך לשערוריה??? היתכן שאסור להכנס בלבוש צנוע לשכונה בארץ??? אז אם באים בלבוש צנוע למאה שערים, רק לא למה שהם מורגלים מהבית לא מדובר בשערוריה?! צריך מישהו לתפוס יוזמה ולאסוף את פרטי כל המקרים לפרטי פרטיהן ולהגיש תביעה אחת גדולה ואז נחזה ברצינות מעשיהם וכוונותיהם. שלפחות יעלה להם כזה סכום שלכל חייהם יהיו מעוקלים כל הכנסותיהם ורכושם... לדעתי הפתרון היחיד וגמזה לא בטוח... (נכתב בחדרי חרידים) הם בסה"כ מאוד נחמדים אני באמת לא מבין למה האנטישים כאן נטפלים אליהם

justchip

New member
להתחיל להסביר כמה בעיות יש בתאוריה

שאם היא חזרה הביתה עם כתמי אקנומיקה על הבגדים ובמהלך היום היא בקרה במאה שערים, בבוודאי הכתמי אקנומיקה הם מחומר ששפכו עליה שם בלי שהרגישה כי הבגדים לא היו צנועים. לא שזה לא יתכן, אבל זו סברה אחת מיני רבות לכיצד הופיעו כתמים וזה להפוך קורלציה של שני מקרים לסיבה ותוצאה כמו גם לצרף להם מיניעים מהרהורי לב בלבד, זאת מבלי להכנס לכל הבעיות הנוספות בתהליך הסקת המסקנות פה.

כנסי לפורום החרדי "בחדרי חרדים"

ותיווכחי שהמקרה חזר ונשנה, פעמים רבות. כך שזה מכוון. והמלצתי לכי למא"ש, תחטפי מכות ושקי אשפה ותגידי לחרדים כמה את מבינה אותם, הם ימותו עלייך... יעשו עלייך כתבות בעיתונות החרדית, כמובן בלי תמונה שלך. יהיה לך אחלה פרסום, אני מחכה לכתבה עלייך, ובגלל שאני היוזם, אקנה את העיתון במחיר מלא.

justchip

New member
הלכתי פעמים רבות למאה שערים ולפעמים

גם יצא שבלבוש לא הכי צנוע ומעולם לא קרה לי מקרה כזה, זה לא אומר שזה לא יכול לקרות, וזה לא אומר שלא יתכן שדברים השתנו בשנתיים שלא הייתי שם, הכל יתכן, אבל החורים לוגים בסברת האדמור (או ידידתו) היו גדולים מכדי לא להצביע עליהם.

admor

New member
לא שלי ולא ידידתי

כתבתי שזה נלקח מפורום בחדרי חרדים (והם הרי אנטישמים ממש ). זה נכתב מאוד בציניות במקור. ולכן החורים הלוגים. וזאת לא תופעה חדשה בדרך כלל האקונומיקה שם לא צצה לבד רואים בעינים ומרגישים את שפיכת הנוזל.

justchip

New member
לא משנה, זה בכלל היה תופעת לוואי

בלתי רצויה. המסר נכתב תחת השפעת GRE, חלק מהמבחן זה לקרוא טענות ולמצוא בהם בעיות לוגיות כנראה שבהשפעת הלחץ מהמבחן זה גלש גם לתחומים אחרים. אבל יש לשער שזה חלף כל עוד לא אצטרך לעשות את המבחן שוב. אתך ואם פורום חרדים הסליחה.

אני מאמינה להדר גלרון כי...

יש חולים כאלה במאה שערים!!! אבל!!!!! וזה "אבל" גדול. כמו שאמרה מתבחששת, כל מה שרוב התושבים רוצים זה לחיות בשקט, צריך להיות חכם ולא צודק. המיעוט הזה, המיעוט הקולני הזה שמונה אולי 15 חבר'ה, מוציא להם שם רע שלא בצדק. אנשי מאה שערים כולם יודעים לצאת לרחובות כשיש איום ממשי על אורח החיים שלהם, ולמחות. אבל סתם היטפלות לעוברי אורח שלא התאנו לחייהם בשום צורה - זה רק המיעוט הנוראי הזה שעושה את זה. וחבל מאוד שכך כי התוצאה היא תדמית אלימה לתושבים, ולא היא.

אבזץ

New member
וכן היא!

חאלס עם כל ההתייפיפות הזו. החרדיים פנאטים וקיצוניים, ואצל כאלה בד"כ האלימות שכיחה יותר (עיינו ערך שכונות מסורתיים וערבים - רצח על כבוד המשפחה/כבוד המת וכו'). זו אמנם תחושת בטן, אין לי ציטוט של סטטיסטיקות או של מחקרים בעניין... (הבטן שלי די חזקה). להם, אגב, אין בעייה מוסרית לצתת לטלפון של אישה שנחשדה בשיחה עם חברה "מקולקלת" ("זו הרי מצווה להרוג אותה"). אמש בסוכה המשפחתית ישב גיסי והתפאר על מעלליו (על נפלאות מכותיו) ומעללי חבריו במשמרת הצניעות. לטענתו, הם מכים רק סוטי מין (כשאני בספק רב האם ישנה אצלם הבחנה בין פדופיליה לבין שיחה חברית של בחור ובחורה בוגרים, האם הם "זוכים" לטיפול שונה). הוא המשיך וטען, כי תלונותיהם במשטרה לא טופלו (ואני מאמין לו), אבל זה כבר נושא לשרשור אחר (ואולי לא). *בחיי, שאסור לי לפגוש את המשפחה. מת"א הם נראים כ"כ חמודים, נחמדים, יאמי, מאמי (כן, כבר הספקתי לשכוח) עד שהם מתחילים להרביץ את משנתם החולנית. ואולי זה דווקא טוב לפעמים להיזכר למה ברחנו משם.

אבזץ

New member
וזה כשמדברים על ציבור

שהוא פנאט וכל מה שנאמר לעיל. וברור שישנם יחידים רבים שהם מדהימים באישיותם וכו' וכו', כמו בכל קבוצה, רעה ומשחתת ככל שתהא.

כמו שאצל החילונים

כל חרדי שמנסה להתחיל או להסתכל על אשה נחשב סוטה במקרה הגרוע (שהרי חרדי הוא וזה סטיה..) או שבבניק במקרה הטוב, (זה בקשר לספק אם גיסך מבחין בין פדופיל לשיחה בין בוגרים).

rigoletto111

New member
תראה, זה כבר בגלל שהוא מתיר

לעצמו נורמות שאותן מסתמא לא היה מתיר לאשתו, לבתו או לאחותו, וזה מעורר כעס קטן.

naty 1

New member
נצל"ש 2

בעלי רכב וגם אנשים נחמדים/ות באופן כללי מוזמנים לפנות

naty 1

New member
נצל"ש 3: דרושה

מזכירה למשרד עורכי דין העוסק בדיני תעבורה באזור ביהמ"ש ברח' שוקן שעות עבודה: 10-20:30 03-6819753 (צחי שלח אתכם) נ.ב. נשארו כמה כרטיסים לסרט "חופשת קיץ" מחר למעוניינים

למעלה