שיחררו של יגאל עמיר

צול1

New member
שיחררו של יגאל עמיר

הרוחות נושבות לכיוון שיחררו של יגאל עמיר, והשמאל מה עושה? שותק. בתור אחד שמאמין בתורת ההמשכות אני לא מציע שנעשה הפגנה נגד שיחררו, אלא הפגנה בעד השארתו בכלא. מה אתם אומרים?

StrengthHonor

New member
ממ תורת המושכות מעניין

אז בגלל זה טוענים שלקונסברטיבים קשה יותר למנוע דברים ממה שטכנית אמור להיות רציונלית. למרות שזה נראה לי יישום דיי צולע. בכל אופן תמשיכו אולי תגרמו לעבודה(מהסלידה אליכם) למתן את הגישה שלהם בנושא... "אולי עשינו ממנו טיפה מיתוס, וזה יתגלגל"

StrengthHonor

New member
אפשר לומר ש

כשהיו אמורים אותו לתאר "הרוצח המתועב והקיצוני הפנאט החשוך פחדן וסרבן השלום שהשמיד את הדמוקרטיה ואת התקווה לישראל ושחט את אל השלום" החסירו איזה מילה ואמרו: "הרוצח המתועב והקיצוני הפנאט הפחדן וסרבן השלום שהשמיד את הדמוקרטיה ואת התקווה לישראל ושחט את אל השלום" או שפעם אחת שמו תמונה שלו שהאור לא בא מלמטה או זווית קיצונית אחרת. ואם נחבר קו בין 2 הנק' ניתן לראות בבירור לאן זה מוביל.

StrengthHonor

New member
הם לא

אבל איש צדק שלום ואחווה עולמית דוב אכפת לי רציונליסט היה ישר רואה את ההבדל!

איזה פרנויות..אפשר לחשוב

פחות מ-50% חושבים שצריך לשחרר את יצחק רבין. ואולי כדאי שפעם תקרא את השאלות ששאלו בסקר עד הסוף... השאלה הייתה על הקצבת העונש. 40 ומשהו אחוז טוענים שבעוד 8-10 שנים אפשר לשחרר את יגאל אמיר כי הוא ישלים 20 שנות מאסר שזה בערך מה שמקבל כל רוצח. אפרופו מיתוס מרבין.. אני מקווה שכולכם עכשיו בצום רבין, לובשים קיטל עם סטיקרים של שלום עכשיו, ומחפשים מדענים שיחנטו את הגופה שלו כמו לנין כדי שתוכלו לעלות אליו לרגל. בושה וחרפה בזמן שיורים טילים על יהודים בשדרות והם משתינים בלילה מפחד, אתם מדברים על מורשת רבין. ראוי לצל"ש אהוד ברק שבעצרת היום דווקא דיבר על כך שנילחם בטרור ככל יכולתנו וננצח את מי שצריך בנחישות! נקודת אור בטקס פולחני שמזכיר משטרים אפלים...

צול1

New member
ראוי לציון?

ברק הוא הבן אדם הכי צבוע עלי האדמות, עלק לי "אני ממשיך את מורשת רבין". צרחתי לו "בוז" הכי חזק שיכולתי וגם "תתפטר!", ועוד אנשים עשו כמוני, חבל שזה לא היה מספיק.

yoavr10

New member
מורשת רבין...

לדעתי ברק לא כל כך טועה בכך שהוא טוען להיות ממשיך דרכו של רבין. אמנם בחור של עשייה, הוא היה מאוד פרגמטי ופייטר מחונן. הוא לא טמן את ידו בצלחת בשחיתות וטוהר מידות לא הייתה מידתו הראשונה.

ברק אידיוט.

צל"ש? ראוי למכות. ולא דווקא כי יש לי משהו נגדו- אלא מפני שהוא פוליטיקאי שבעצרת זיכרון לאיש, לדרך, הוא מנסה להעלות את הרייטינג שלו, להכניס את כל הבעיות שלו וההצטדקויות שלו בנאום שלכאורה אמור לבכות את הרצחו של איש, ראש ממשלה. רוב מטרת הנאום הייתה קידום פוליטי.

יש המון הבדל

אנחנו באנו כתנועה, לא בשביל קידום פוליטי, פשוט כתנועה שמאמינה בדרכו של רבין. אנחנו גם לא נאמנו לפני אלפים. לעומת זאת, הוא בהחלט נאם לפני אלפים בכיכר, כדי לקדם את מטרותיו שלו.

StrengthHonor

New member
כן בטח

אי מניח ששלטי מרצ מגיעים לאזכרות בכיכר בטעות ככה מהשמיים כל פעם סליחה אבל אתם עושים 2 דברים פה: 1.עבודת אלילים פלאו פגאנית 2. קידום המטרות שלכם ( רצח הדמוקרטיה , רצח השלום וכל השיט העלוב הזה) ועל זה כבר ממש אבל ממש אין ויכוח

croovy

New member
הבעיה היא שמתייחסים אליו

אם יפסיקו לדבר עליו כל הזמן הוא יישאר בכלא.

למעלה